Update : nieuwe zomerse layout

Update : nieuwe zomerse layout

Sinds de opening afgelopen september heeft Joliette steeds dezelfde layout gehad. Nu, een béétje fashionista wisselt wel eens van outfit! Daarom vanaf vandaag een zomerse layout : hibiscus, tiaré en de azuurblauwe oceaan …

Buiten de header is er niets veranderd. De inhoud is nog steeds hetzelfde en alles staat op z’n vaste plaats. Gewoon een changé van kleurtjes, dus! Toch ben ik nog niet helemaal overtuigd van al dat blauw in de plaats van het vertrouwde roze :uh:

33 Comments

 • 8 jaar ago

  me likes it!
  .-= CommentLuv link : Shoplog & NOTD mei 2010 =-.

 • cupcakelover
  8 jaar ago

  echt super gedaan lisha! misschien een idee om voor in de winter?in een sneeuwjasje zou wel cool zijn :yes: deze is super gedaan hoor :love: :love: maar mischien alleen in winter&zomer veranderen en tussenin weer roze doen? want ik denk dat élke lezer van die roze lay-ou houd :grijns:

 • 8 jaar ago

  mooi!
  .-= CommentLuv link : Favorieten Tag! =-.

 • androgynes
  8 jaar ago

  bij mij ziet het er nog hetzelfde uit o-o

  • androgynes
   8 jaar ago

   ooh nu is het veranderd :’)

 • Eden
  8 jaar ago

  Ik vind het mooi, alleen vond ik het vorige iets mooier. Me like pink ;d

 • Roxanne
  8 jaar ago

  Mooi en kleurrijk! Ik vind de header ook heel mooi uitgewerkt :)
  Misschien een kleine opmerking: dat “lege” plaatsje onder ‘Joliette’ en naast de categorieën? Het lijkt een beetje verloren ofzo :/ (ik weet nu al niet meer wat daar eergisteren stond, kan ook zijn dat het gewoon hetzelfde was).
  Maar nogmaals, ik vind het heel zomers! Ga je de roze titels enzo ook veranderen naar blauw of blijven ze dezelfde kleur?

  • 8 jaar ago

   Daar stond vroeger ‘de onderwerpen’ gevolgd door een accolade. Vond ik niet mooi meer dus heb ik verwijderd. Heb er vanalles in de plaats willen zetten maar uiteindelijk stond er niets op z’n plek daar. Dus dan maar gewoon leeg :)

   Nee, aan de titels verandert niets.

 • 8 jaar ago

  Leuk! Ben blij dat je de layout zelf niet veranderd hebt, want die is perfect en heel gebruiksvriendelijk! :)
  .-= CommentLuv link : Catrice Absolute Moisture Lipstick Swatches =-.

 • 8 jaar ago

  Leuk en lekker zomers! :yey:
  .-= CommentLuv link : Sigma Brushes Sale 20% =-.

 • 8 jaar ago

  Wat leuk dat jullie zo enthousiast zijn! :yey:

  Ook bedankt voor de constructieve opmerkingen – als jullie nog tips / opmerkingen hebben, laat maar komen. Daar kan ik echt wat mee ! :love: :yes:

 • Linda
  8 jaar ago

  Ik vind het ook heel mooi, dat blauwe is juist lekker fris en (inderdaad) ’s zomers! :)

 • Stephniie
  8 jaar ago

  Ik was gek van de roze, maar deze is ook helemaal super! Appelblauwzeegroen <3 ^^

 • 8 jaar ago

  Ik vind het mooi! Ik hou wel van dit soort kleurtjes ^^
  .-= CommentLuv link : NOTD/Review: (Diamond Cosmetics Metallic Venom) & OOTD =-.

 • 8 jaar ago

  ik vind het mooi! maar waar ik nog steeds niet aan kan wennen is dat op mijn beeldscherm de sidebar over 2/3 van de breedte verspreid is en het content gedeelte over 1/3. maar dat is mijn view ;)

  • 8 jaar ago

   Ik heb de content nu op 700px gezet (dat is 100 meer, komt van 600) dus het zou al iets beter moeten zijn.
   Voor de rest is de layout een liquid layout wat wil zeggen dat hij tot in de oneindigheid valt uit te rekken en behoorlijk in elkaar te vouwen is. Zelf werk ik op een kleine MacBook van 15 inch en dan is een kleinere layout handig :lick: Ik wil ook persé een volledig scherm i.d.p.v. een fixed width. *koppig* ;) :3

   Maar nu staat hij dus op 700. Veel breder wil ik het niet maken want dat is niet fijn om te lezen denk ik?

 • 8 jaar ago

  Supeerr!

  I just :love: it!
  .-= CommentLuv link : Filmpje: Room tour =-.

 • Delphine
  8 jaar ago

  I like it ! Heerlijk zomers :love:

 • 8 jaar ago

  Oeeeh, I like it! Het is echt mooi :)

 • 8 jaar ago

  IK ben een overtuigde roze-fan, maar toch vind ik dit echt een supermooie layout! Leuk gedaan!

 • 8 jaar ago

  Oew wat heerlijk zomers :D
  .-= CommentLuv link : Het bewijs… =-.

 • Laura
  8 jaar ago

  Neen, het is super mooi!
  Maar ik zou de zee nog doortrekken tot het einde (of maar een beetje vervagen), want nu zit er rechts een wit vlak en dat is zo raar ;)

  • 8 jaar ago

   Ik heb de afbeelding groter (langer) gemaakt – hopelijk laadt het nu niet te lang … – en vervaagt + lichtblauw genomen in de plaats van wit.
   Thx voor de tip ! Is dit beter ?

   • Laura
    8 jaar ago

    Ja, nu is het echt super mooi! ;)

 • 8 jaar ago

  Ik vond de roze mooier, maar is ook meer een gewoonte denk ik. Eenmaal ik deze gewoon ben vind ik ‘m net zo leuk!

 • Nele
  8 jaar ago

  Love it !!

 • 8 jaar ago

  Ziet er lekker zomers uit!
  .-= CommentLuv link : Mintgroene nagellakjes vergeleken =-.

 • lois
  8 jaar ago

  Oeh jaaaaa leuk leuk leeeeeuk!!

 • 8 jaar ago

  Oeh, me likes! lekker zomers :)

 • Grieke
  8 jaar ago

  I like it!

 • 8 jaar ago

  Leeeeuk :D Lekker ’s zomers :)

  x Martine
  .-= CommentLuv link : My Whole New Camera! =-.

 • 8 jaar ago

  Héél mooi, hoor!! Je moet er misschien nog wat aan wennen!

 • 8 jaar ago

  Super mooi! :) En tropisch
  .-= CommentLuv link : Mijn nieuwe hoofdtelefoon =-.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close