Menu & Search

Uitgebreid excuus + wishlist material

placemat, glazen schotel en coasters van Zara Home – iPad sleeve Marc by Marc Jacobs – bril Chanel – Keel’s Simple Diary

Dus. Ik heb een writer’s block. Of bloggers’ block, whatev. I blame the Blog Awards! Sinds ik er eentje heb gewonnen – jawel, wisten jullie vast nog niet *kuch* – denk ik “Shit! Nu moet ik echt iets goed schrijven, anders ben ik m’n award ni waard!” gevolgd door paniekmodus en … complete radiostilte. Yup yup, #badblogger represent!

Oh sure, er zijn meer factoren. Die hebben mij in het verleden echter zelden gehinderd in het semi-dagelijks schrijven over crèmes en make-upjes. Een full-time job, eigen huishouden, sociaal leven plus een niet te onderschatten factor in deze dip: gebrek aan zomervibes. En stiekem? Verliefdheid is ook een bitch voor mijn inspiratie. Maar daar ga ik lekker niets over vertellen. Waar ik het wél over ga hebben? Andere crushes. Hey, nog steeds een very material girl hierzo!

Kijk anders gewoon even prentjes, dan werk ik ondertussen verder in een poging een min of meer coherent artikel bij elkaar te typen waar jullie ook effectief iets mee zijn. Coming up: zelfbruiners, Dior eye/nail/lip candy, een paar bijzondere parfums en een wel heel speciale kapper. Eh … wanneer inspiratie besluit weder te keren naar het Joliette HQ – lees: mijn warhoofd – that is. Heb in ieder geval een hele voorraad aan delish nieuwe producten liggen en een agenda vol leuke events en blogdates. Dus fingers crossed, hopes high en tot zeer binnenkort! (Morgen?)

Rabito iPhone cover – nagels zijn ProNails folie.

Ik ontmoette Elfi en haar überkawaii iPhone cover. Sindsdien krijg ik dat ding niet meer uit mijn hoofd. Zal ik dan maar? :3 Heb ik meteen een excuus om te gaan webshoppen bij Colette. Of toch tripje Parijs? Hm …

mijn soon-to-be handtas (Rabeanco)

kappersboek van L’Oréal Professionnel, colour collection s/s ’12

Absoluut helemaal bovenaan mijn lijst: een nieuw kapsel. Toen ik twee weken terug bij de kapper zat koos ik voor een non-do tussen kort en lang. Ew. En sindsdien frustreer ik mijzelf in het feit dat ik niet echt een ding gaande heb wat betreft mijn lusteloze lokken.

8 Comments

 1. 10 jaar ago

  Je hebt een ontzettend mooie en interessante blog!
  Zou je eens een kijkje nemen op de mijne? chocolate-in-paris.com

 2. 10 jaar ago

  Haal ff het idee dat het “moet” uit je hoofd en het zal je wel lukken. Enneuh, veel plezier met de liefde :yes:

 3. 10 jaar ago

  Ik wil al lang zo’n simple diary, maar heb geen zin om ervoor nr Brussel te gaan.
  En zo’n iPhone hoesje ook, en een iPhone vr erin te steken :p

 4. 10 jaar ago

  @Stefanie & Esmay: Mah zo lief! :)

 5. 10 jaar ago

  Ik heb net pas je blog ontdekt en zou het super vinden om veel posts van je te lezen! xx

 6. 10 jaar ago

  Zoals Stefanie al zegt: Doesn’t matter, dit super leuk geschreven artikel is al helemaal tof. :D
  En oeh la la, een crush. Madame Joliette een beetje in love? Niiice!

 7. 10 jaar ago

  Je schrijfstijl is zo leuk dat het niet eens uitmaakt wat de inhoud van het artikel is. Je weet er altijd iets leuks van te maken!

 8. 10 jaar ago

  doe maar op je gemak hoor :)