Menu & Search

two Origins miracle workers

Liefste lezer, ik deed de afgelopen dagen zo’n zalige ontdekking dat ik één van mijn heiligste blogregels breek en na enkele keren gebruik twee skincare producten aanprijs: het Clear Improvement Active Charcoal Mask to clean pores en de High-Potency Night-A-Mins Mineral Enriched Renewal Cream, beiden van Origins. Waarom? Omdat zelfs één gebruik genoeg bleek voor een top effect. Dit wil ik u niet onthouden. Mijn huid heeft sowieso gevoel voor drama, maar de (very) bad skin days van een paar weken geleden waren om te huilen. De combinatie van deze twee bleek miraculeus. Ik blijf ze verder gebruiken en rapporteer na verloop van tijd weer. Hey, tegen dan is Origins misschien verkrijgbaar in België, eh. Let’s hope so. Bij Di zijn ze in ieder geval goed bezig met nieuwe merken binnenhalen. Na The Balm heb ik twee minuten geleden gehoord dat ze nu ook Physicians Formula gaan stockeren. Woot! Maar bon, ik ga een maskertje opbrengen. Ttyl! x
My dearest reader, I’m so excited about this little discovery that I just HAVE to share, even if this means breaking one of my most precious beauty-bloggers’ rule of not recommending a skin-care product after having tested it for a proper amount of time (usually one month, though I prefer an even longer period allowing me to conduct an experiment or two, y’know). Anyway, I can’t keep this quiet. Too excited. ‘This’ being the killer combo of Origins’ Clear Improvement Active Charcoal Mask to clear pores and the High-Potency Night-A-Mins Mineral Enriched Renewal Cream (to be used at night) which works a charm miracle for my miserable, spot-prone skin of the past few weeks. Shall continue testing these and will come back on them when the time is right. By that time, the brand might even be available in Belgian stores, who knows. (Cross your fingers, dear. Kthx.) You know, more and more brands are reaching us – finally – and as I’m typing this I’ve just caught up on a rumor that Di, who have already made The Balm available in their stores, might now delight us with a bit of Physicians Phormula. Hoorah! But anyways, I’m off to apply my newly discovered Origins mask now. Ttyl! x

7 Comments

 1. 8 jaar ago

  Ik heb een geldboom en meer Origins nodig in mijn leven!

 2. 8 jaar ago

  Ik moet toch eens een product van dit merk proberen, klinkt erg goed!

 3. 8 jaar ago

  Klinkt goed! Say whaaat, gaat DI Physicians Formula verkopen? Talking ‘bout great news!
  Liefs, Annelies

 4. 8 jaar ago

  Soms weet je ’t gewoon meteen eh, dat iets een HG is! :-) Nice discovery!

 5. Niet teveel gebruiken he, of het slaat weer om ineens in een nachtmerrie :)

 6. 8 jaar ago

  Ik heb die nachtcrème ook. Goed spul! Het lijkt wel hoe meer ik van Origins probeer, hoe meer ik daar van wil proberen :)

 7. 8 jaar ago

  bedankt voor de tip :)