Menu & Search

Tip: L’Occitane Baume Solidaire 2018

Hij is er weer! De limited edition van één van mijn favorieten ligt in de winkel.


De Baume Tout Doux van L’Occitane, met fair trade sheaboter uit Burkina Faso, is een favoriet in mijn handtas. Lees er o.a. hier, hier en hier over. Droge plekjes, lippen en nagelriemen? Deze multifunctionele balsem in klein tinnetje to the rescue!

De afgelopen jaren bracht het merk een limited edition uit waarvan 100% van de winst naar een goed doel gaat. Los daarvan kan ik je met het hand op het hart beloven dat het de beste paar euro’s zijn die je zal uitgeven dit jaar. Ik mis de rozengeur in de editie van 2018, maar de abrikozen doen me denken aan mijn oma. <3 En Laat ons eerlijk zijn, dat oranje blikken doosje? Wordt ik alleen maar vrolijker van!

0 Comments