Tip: Chanel op je desktop

Naar aanleiding van een foto op Twitter waarop mijn desktop te zien was, kreeg ik een mailtje met de vraag of ik het ‘grote bestand’ met de huidige campagne-foto van Chanel even wilde doormailen. Ehm … no can do, honey. Niet omdat ik een bitch zou zijn. Niet omdat het bestand te groot is. Maar omdat je het gewoon lekker zelf kan downloaden van de officiële website van Chanel.

Bij de afdeling ‘make-up’ komt namelijk elk seizoen de campagne-foto in hoge resolutie te staan. Apple-gebruikers slepen die afbeelding netjes naar een bewaarmap, en Windows-aanhangers (hier steek ik dan wél bitchy mijn neus in de lucht ;) #Applefreak) kunnen klikken met de rechtermuisknop om het ding op te slaan.

Doe het elk seizoen en je kan regelmatig kiezen uit een heel arsenaal inspirerende, delish desktops. Drie keer raden welke achtergrond ik nu heb, tijdens mijn Project Budget … #yeyvoorluxe

Meer Joliette

16 Comments

 • Isabel
  6 jaar ago

  Hei kan je die plaatjes (die op het computer scherm staan) naar mij toe sturen? Groetjes isabel :love:

 • 6 jaar ago

  Leuke tip, ga ik meteen doen ;-)

 • 6 jaar ago

  Ik gebruik ook al jaren een chanel achtergrond :)

 • 6 jaar ago

  Ik ga dat nu doen hahah :)

 • 6 jaar ago

  Aaaah, liefde voor Apple!

 • 6 jaar ago

  Oeh, leuk! Die foto van het model met de bloem in haar haar vind ik prachtig.
  Heb de foto meteen op mijn achtergrond gezet (van mijn Macbook :love: hihi)

 • strietje
  6 jaar ago

  Hoe lukt dat budget-project eigenlijk?
  Ben wel benieuwd of zo’n luxe-adept als jij nog kan afkicken… :-D

 • 6 jaar ago

  Aww, wat een complimentjes – thx! <3 Misschien wel een leuk idee om eens te doen, dan. :)

 • Karina
  6 jaar ago

  Wat heb je een leuke blog zeg.. .en je bent erg mooi om naar te kijken :) Ik ben nieuw hier dus heb je al eens een artikel over jouw kamer gemaakt? Ik zag in het budget filmpje een stukje ervan en jouw kamer en beautyspullen zien er zo leuk uit…. zou je hiervan een filmpje of artikel willen maken (als je dat al niet eerder hebt gedaan). En ga vooral zo door met je blog, hij is super!!

 • 6 jaar ago

  Leuke achtergrond!

 • 6 jaar ago

  Super leuke tip thanks :)

 • 6 jaar ago

  Ik heb de screensaver met bewegend poppetje al een tijdje. Maar t blijft leuk

 • 6 jaar ago

  Oeh, wauw!

 • 6 jaar ago

  Ik vind de eerste echt super creatief!
  Kudos voor de mensen bij Chanel :D

 • 6 jaar ago

  Oehhh mooie achtergronden! :)

 • 6 jaar ago

  Wauw, dat ziet er gaaf uit zeg!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close