Menu & Search

The Rolling Stones Grrr!

De ouders hebben hun hele carrière in de muziek gezeten. Zo komt het dat ik naast fruitpapjes en – yum! – berenkoekjes ook muziek gevoederd kreeg. David Bowie, Queen, Elvis Costello, … en The Rolling Stones. Ik geloof niet zo in vorige levens, reïncarnaties en die shit, maar érgens is er toch een klein beetje late sixties aan mijn old soul blijven plakken en maakt mijn hippiehart een kleine sprong wanneer het een plaat van de Stones hoort. Nu ik alleen woon kan ik de (beruchte) platencollectie van de papa niet meer plunderen, dus whoop whoop voor GRRR! 

Op GRRR! staan opnames van ’62 tot 2012. The Rolling Stones bestaan 50 jaar, jawel. Laat ons er vooral even niet bij stilstaan hoe lang dat is en hoe oud die mannen vandaag al niet zijn, want who cares, they still rock. Letterlijk. Naast hun beste nummers staan er op de jubileumverzamelaar ook twee nieuwkes: Gloom and Doom en One Last Shot. Maarrrrr ik doe het ‘em natuurlijk voor mijn geliefde Sympathy For the Devil, Satisfaction, Start Me Up, Paint It Black, You Can’t Always Get What You Want, She’s a Rainbow, … en de 44 andere nummers. <3

Omdat ik de papa zijn CD’s niet meekon verhuizen en ik dankzij GRRR! ineens gewoon keihard een mooie Stones stash heb nu. : )

verkrijgbaarheid
sinds 12 november in de winkel

12 Comments

 1. 10 jaar ago

  RS blijft zalig! Ik ben ook verliefd op de hoes.
  Vinyl staat op mijn Kerst wishlist!

  http://in-so-mnia.blogspot.be

 2. 10 jaar ago

  Ik hou echt van jouw artikelen. Je hebt een zekere je ne sais quoi! :p
  Leuk cadeautje voor RS liefhebbers!

 3. 10 jaar ago

  Perfect kerstcadeau voor pap :)

 4. 10 jaar ago

  Wat deden/doen je ouders? Ik ben curieus!

 5. 10 jaar ago

  Leuk dat je ouders in de muziek hebben gewerkt ! Vroeger droomde ik van een job in de music business. Het is uiteindelijk een airline geworden :p ! Ben zelf geen Rolling Stones fan ( don’t shoot me), ben eerder een Fleetwood Mac & Simply Red kinda girl.

 6. Arlandria
  10 jaar ago

  Story of my life. Kinderliedjes bij het slapengaan? Oh nee, die kreeg ik niet, papa zong Rolling Stones voor mij <3

 7. 10 jaar ago

  Ahw cool! Vroeger heb ik gewoon fruitpapjes gevoederd gekregen, en de muziek die ik mee kreeg was niet meer dan K3 en Ch!pz (omg, wat slecht eigenlijk), maar mijn ouders zijn beide wél van van de muziek uit de jaren ’70 en ’80. Hello Abba, U2, Beatles en shizzz. Alleen de Rolling Stones waren nét wat minder geliefd bij hun haha! Maar die GRRRR! ziet er echt supertof uit, gaaf zo een album! :o

 8. 10 jaar ago

  Zelf heb ik er niet zo veel mee, maar mijn vriend en vooral zijn vader vinden de Rolling Stones wel geweldig. Je zou ze moeten zien soms, met hun luchtgitaar… :-)

 9. sonja
  10 jaar ago

  leuk artikel en geweldige muziek :)

 10. 10 jaar ago

  Wat veel nummers staan er op. Nice!!

 11. 10 jaar ago

  handig zeg :)

 12. 10 jaar ago

  Aaah cool! Gotta love the Rolling Stones :-) nice!