Welkom, lieve lezer! Joliette publiceert op maan/donderdag. (: (Ok, en ook vaak zaterdags, lalala...)

The new cut + Geef om haar

The new cut + Geef om haar

There’s a new cut in town and I love it. Ik ging twee jaar geleden van lang naar een grown out bob, spaarde terug voor lange lokken om ze er eind vorig jaar terug af te knippen. Welkom terug, bob. En ik ben niet alleen, lieve lezer, errbody’s doing it. Ik hou van de effortless chic: ladylike op kantoor, casually grungy tijdens het weekend. Maar altijd elegant.
There’s a new cut in town and I love it. I went from lush manes to a long bob two years ago, grew it out for a while only to chop it off again a few months ago. Welcome back, bob. And I’m not the only one, dear reader, errbody’s doing it. I love the effortless chic of this fresh new cut: ladylike at the office, casually grungy during the weekend. Yet always elegant. 

Ook zin om van lang naar kort te gaan? Deze maand gaat de 5de Pantene ‘Geef om Haar’ campagne van start. Ik heb voor de gelegenheid een salon-date geregeld voor één lezeres die op 8 maart – niet geheel toevallig ook vrouwendag – haar zusterlijk hart toont en 20cm van haar lange lokken wil doneren. Zij krijgt een cutting edge bob (geknipt door Loredana Danese bij AD-DICT in Genk) én een make-over door Max Factor make-up artist Alex Valverde. Haar haren gaan naar een meisje of vrouw die vecht tegen kanker.

Zin in? Contacteer mij en dan spreken we verder af.

pictures: Caroline Issa, Zanita Morgan, Vogue, We The People,
via my Pinterest 

10 Comments

 • 4 jaar ago

  Echt leuk!! Ik geef om haar jaa!!!

 • 4 jaar ago

  SUper gaaf kapsel, ik zou het echt niet durven

 • 4 jaar ago

  Superleuk! Als ik mijn haren opnieuw een stukje korter laat knippen, wordt het een bob. Helaas heb ik geen 20 cm meer over ;-).

 • 4 jaar ago

  Ik vind een bob ook zoo gaaf! Ik durf alleen niet haha!

 • 4 jaar ago

  Staat op mijn bucketlist van 2014! Na twee jaar eindelijk genoeg gespaard om het weer te laten knippen tot een bob (ik deed in 2012 net hetzelfde). Genk is vlakbij dus zou te gek zijn om eens bij Addict te mogen passeren :)

 • Liese
  4 jaar ago

  Ik heb het mijne nog maar net afgeknipt en gedoneerd, een staart van 32 cm! Ik heb nu een lange bob, er kan dus geen 20 cm meer af. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

 • 4 jaar ago

  Heel mooi. Ik ben ook gek op dit kapsel. Ik ga deze week denk ik naar de kapper om er 15cm af te laten halen!

 • Lies
  4 jaar ago

  Supermooi kapsel! Ik heb helaas geen 20 cm om te doneren, dan zou er niet veel van mijn haar overschieten (met dank aan mijn kapster die vorige week iets meer dan alleen de puntjes er heeft afgeknipt).

 • 4 jaar ago

  Alvast respect voor wie meedoet aan dit initiatief!

 • 4 jaar ago

  Ik vind dit echt een gaaf kapsel! Heb mijn haar 4 maanden terug van lang naar schouderlengte laten knippen… dit kapsel is dan niet meer een heel groot verschil… misschien doe ik het wel als ik dit kapsel weer zat ben:)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close