Menu & Search

The good old days: Lady Gaga & Jimmy Choo

Gisteren stond La Gaga opnieuw in het Antwerpse sportpaleis voor nog een rondje Monster Ball. Yours Truly had ze al gezien in mei dus ik rakel weer even mijn oude artikel op. Voor de happy few die de afgelopen avond bij de show waren: did you have fun?! Ik wil alle details horen!

18 mei 2010: Fotoverslag Lady Gaga concert Antwerpen

Vanaf vandaag (ik gok: alleen vandaag!) ligt Lanvin x H&M in de winkels. Helaas zit ik op dit moment @ work en gaan de prachtige designer-jurken aan mijn neus voorbij. Ik wil dat shirtje en de rode lipstick! En schoenen en clutches en juwelen en … en … Argh!
Vorig jaar met Jimmy Choo x H&M waren we er wél bij. Door een twisted turn of fate scoorde ik helaas geen schoenen. Die speciale designer collecties & ik blijken vervloekt ofzo – ik lijk d’r maar niet aan te kunnen komen. Oh, wreed lot …

15 november 2009: Oorlogsverslag Jimmy Choo x H&M (en natuurlijk Nini’s buit)

Ben jij naar het Monster Ball geweest?
& How about Lanvin?!

9 Comments

 1. 11 jaar ago

  ik ben terug geweest, ik vind het echt de moeite haar concert!

 2. Nathalie
  12 jaar ago

  Ik ben gisteren geweest en het was geweldig :D

 3. 12 jaar ago

  Heb Lady Gaga zelf ook gezien in mei en ze is echt fantastich live, wauw!:) In elk geval, heb iets bij Lanvin kunnen scoren, een heel leuk t-shirt ! Die kleedjes enzo waren helaas te duur voor mijn budget lol maar ben erg blij met wat ik heb kunnen scoren ! :)

 4. Mlle_Sariitha
  12 jaar ago

  Onze Gaga was gisteren in het Museum van Schone kunsten.

 5. 12 jaar ago

  Geen Lanvin in Leuven, dus ik ben ook nog niet geweest :( Bleigh, ik wou ook heel graag, maar mr het is mss niet al te slecht voor mijn portemonnee ^^

 6. 12 jaar ago

  Ik ben vanochtend om 8uur opgestaan en sindsdien zit ‘k te mokken. Hier zit ‘k dan in mijn trainingsbroek terwijl anderen nu Lanvin jurkjes aan ’t passen zijn. :nono:
  Money money eh.

 7. 12 jaar ago

  Ik geloof dat ik echt de enige op deze hele planeet ben die geen fan is van Lady Gaga :P

 8. 12 jaar ago

  Gaga <3

 9. Carmen
  12 jaar ago

  Vanavond ga ik naar Lady Gaga, can’t hardly wait :luv: :luv: :luv: :luv: