Menu & Search
The fail files: intro

The fail files: intro

Om maar even met de deur in huis te vallen: ik heb een kleine blog fatigue. En nog een social media fatigue dabei, eigenlijk – oeps! Na bijna tien jaar van mooier, beter, professioneler, maar-verlies-je-eigen-stijl-niet heb ik het gehadddd met hoe bloggen momenteel is. En wat doe je als je je buik vol hebt? Juist: een knopke openzetten. (Hashtag ladylike.) Voor éven bonjour ik marble perfection buiten en omarm ik mijn onhandigheid, onderbelichte en onscherpe foto’s van amazecake producten of juist topfoto’s (bescheidenheid siert, jawel) van kutspul, een PR dickmove en mijn occasioneel consistent imposter syndrome voor een reeks blogposts van tot nu toe ongepubliceerde dingen waar iets is misgegaan. Kortom: veel fail, soms van mij, soms van derden, omdat zo’n dingen ook gebeuren. Morgen (donderdag) staat de eerste on-line. x

collage: selfies, Sté being cute, Disney kerst ornament, Zoe Karssen shirt (beiden oud)

Save

Save

Save

0 Comments