The Brush Guard

Het is altijd zo’n gedoe om je kwasten in een deftige, kwastwaardige vorm te laten drogen als je ze gewassen hebt. Ik had altijd de gewoonte om ze licht gekanteld op een gastendoekje te laten drogen maarrrr er rolde er al eens eentje af (resultaat: pluis en vuiligheid op de kwast, dus terug in bad!) en het nam veel plaats in. Lastig, much? The Brush Guard komt to the rescue! Deze superheld houdt je kwasten in vorm terwijl ze drogen.

Is het een netkous, is het een condoom, nee dat is het niet!
Het is The Brush Guard die je op de foto ziet!*

De net-constructie rekt uit om rond je kwast te passen.
Door de gaatjes kan je kwast ademen en goed drogen.

De kabuki blijft zelfs zo op ’n kop staan, héhé. Andere kwasten
zet je ondersteboven in een glas om te drogen.

Het is heel fijn dat je op deze manier je kwasten en penselen op hun kop kan laten drogen. Als je dat niet doet, en het water tot in het handvat loopt, kan de lijm die de haren vasthoudt lossen. Een big no-no dus, om je natte kwasten rechtop in een potje o.i.d. te zetten.

Voorts kan je deze hoesjes ook gebruiken om je kwasten te beschermen in je tas of om ze bijvoorbeeld deftig op te bergen. Heel handig. Je zou het ook kunnen gebruiken als anti-slip laagje om je handvat, maar dat doe ik niet – ik heb niet zo’n last van zweethanden ofzo. Maar zou handig kunnen zijn voor pro’s.

Hoe dan ook, een heel grappig en handig product. The Brush Guard is verkrijgbaar in verschillende maten. Degene die ik toon op de foto’s is de grootste maat die past voor poederkwasten en ik heb er – mits een béétje scheuren en forceren – mijn TBS kabuki in kunnen proppen. Dan zijn er nog kleinere maten voor zelfs de dunste eyeliner-  en lip-penselen.

The Brush Guard is o.a. verkrijgbaar bij Boozyshop voor €4,95.

*Na het schrijven van dit artikel zat ik nog menige uren in mijn hoofd met de begingeneriek van Mega Mindy.

20 Comments

 • 7 jaar ago

  Ja hoor, mijn foundation kwast was op een nachtje helemaal droog. Mijn kabuki had wat meer tijd nodig, maar dat is zonder TBG ook zo. Misschien dat het mét net iets trager gaat, zou kunnen.

 • 7 jaar ago

  Daar moet je mee oppassen hoor, daar zitten namelijk geen gaatjes in en zo kan je kwast bijna niet ademen wat schimmelvorming en zichzelf vrolijk voortplantende bacteriën in de hand werkt.
  Bovendien kan je kwast zo ook ‘stikken’ en gaat hij vies ruiken.

 • 7 jaar ago

  Lijken me erg handig, ga ze zeker eens bestellen!

 • 7 jaar ago

  Ik heb net ook een pakketje ervan besteld. Ik wou ze al langer, maar vond ze te duur op een andere site. Nu ze bij boozyshop te koop zijn, heb ik geen seconde getwijfeld.

 • 7 jaar ago

  Ziet er handig uit :)

 • 7 jaar ago

  Dat wordt bestellluhnn :)

 • 7 jaar ago

  ik heb ze besteld! Ben benieuwd!!

 • 7 jaar ago

  Zou ik ook wel eens kunnen gebruiken. :) Gebruik nu ng altijd het plastiekje dat erom zat in de winkel:)

 • 7 jaar ago

  Fijn artikel!

 • Angela
  7 jaar ago

  Oh, wat gaaf! Kan ik eindelijk mij kwasten makkelijk ondersteboven laten drogen. Zette ze altijd in een glas, maar las net dat dat heel slecht is voor je kwasten: http://www.lotuslabel.com/c-769082/tutorial-make-upkwasten-reinigen/

 • 7 jaar ago

  Nog steeds :ween: :dood:
  I’d better put on some Glee to drive away Meeeega Mindy, Meeega Mindyyy, Ik ben een echte superheld, die elke boef op aarde velt!

 • Tabita
  7 jaar ago

  Da’s leuk, nu zal ik ook nog heel de avond gezellig mega mindy zingen.

 • linhtj
  7 jaar ago

  ik heb er juist vorige week een setje van gekocht :)

 • 7 jaar ago

  Drogen de haartjes vanbinnen dan wel? :s

 • 7 jaar ago

  Ze staan heel hoog op mijn verlanglijstje nu ik mijn nieuwe kwasten heb en gaat bij mijn eerste bestelling bij Maaike zeker erbij zitten hihi.

 • 7 jaar ago

  Deze ga ik zeker aanschaffen! Wat een geweldige uitvinding :-)

 • 7 jaar ago

  Héhé :evil: ;)

 • 7 jaar ago

  Me wants!! Me needs! ^^
  And thank you, de mega mindy song zweeft nu ook in mijn hoofd rond :P

 • 7 jaar ago

  k heb ook een setje ♥ :bloos:

 • 7 jaar ago

  Ik heb ze zelf ook, en kan niet meer zonder. Ook fijn dat Boozyshop ze nu verkoopt!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close