The Body Shop Total Energy Pulse Point Balm

Deze energiebalsem van The Body Shop heb ik al een tijdje (check dit artikel hier met m’n favoriete producten van maart) en ik gebruik hem vooral tijden de examens, stage en het halen van andere lastige deadlines. Het is een piepklein flesje. 15ml zit er in, dat is zoveel als in een flesje nagellak van O.P.I.
Je smeert de balsem op je pulse points. Dat zijn de plekjes op je lichaam waar je je hart voelt kloppen : je polsen, je hals, de binnenkant van je ellebogen (heeft dat plekje eigenlijk een naam ?!) en je slapen. Technisch gezien ook je enkels, je knieholten en je lies, maarrrr daar zou ik deze balsem toch niet smeren, kwestie van onhandig en tja … beetje nutteloos.

De balsem is heel licht en trekt snel in je huid. Hij bevat o.a. guarana en bergamot. De geur is dus heel fris en geeft inderdaad energie. Als je ’s nachts aan het werken bent en je moet vechten tegen de slaap, dan geeft de geur echt een boost.  Klein minpuntje: bijster concentratiebevorderend is hij niet. Je zit gegarandeerd de hele tijd aan je polsen te snuffelen. Maar wakker blijf je er dus wel van!

Stiekem smeer ik hem ook wel eens graag op een zomerse dag, wanneer ik het veel te heet heb.

De Total Energy Pulse Point Balm van The Body Shop kost zo’n €12.

Wat zijn jouw trucs om wakker te blijven bij een nachtje door werken?

P.S. : Mijn eindwerk is binnen – ik heb er nog een paar nachtjes aan moeten doorwerken, en gisteren heb ik het eindelijk afgegeven. Ik dacht eerlijk gezegd dat ik het nooit zou afkrijgen. Pfoeh, wat een opluchting! Nog eens bedankt voor jullie liever reacties en mailtjes, dat was echt heel leuk! ♥

21 Comments

 • 7 jaar ago

  oh dat had ik afgelopen week nodig! bummer :P

 • 7 jaar ago

  Aww, thx!

  Veel succes nog!

 • 7 jaar ago

  Joepie!!! Ik WIST wel dat je het kon :D

  Ik heb nog altijd geen fantastische trucjes gevonden en dat zal weer afzien zijn vannacht met Economie en Ethiek (en ik heb nu al hoofdpijn mimimimimi)

  Ga maar voor een paar katers hé ;)
  .-= CommentLuv link : Rituals Make-up =-.

 • 7 jaar ago

  Wat super handig! Love The Body Shop :D

 • 7 jaar ago

  Lol @ Madelon en Amber XD

 • 7 jaar ago

  Haha, klinkt als een goed plan! Ik ga straks ook even naar de Meir. Heb gisteren zowat een halve dag gefietst. Moest ergens iets gaan halen, maar genoot zo van het fietsen in de zon en het feit dat ik geen deadline had dat ik gewoon veel te lang ben weggeweest, hihi.

 • 7 jaar ago

  Oei, lastig. Ik duim in ieder geval!

 • 7 jaar ago

  Oh, heel veel succes met de eindwerk!

 • 7 jaar ago

  Thx! :)

 • 7 jaar ago

  Bedankt!

  Ja, het is echt zalig om nu plots weer tijd te hebben voor vanalles! Maar stiekem mis ik school (en mijn stage!) nu al. :oeps: XD Nooit content, die studenten van tegenwoordig!

 • 7 jaar ago

  Moet ik eens gaan aan snuffelen :yes:

 • 7 jaar ago

  Handig als je een paar nachtjes moet doorhalen. Zou wat voor mij zijn aangezien ik geen koffie en energydrink klust.

 • Kimsh
  7 jaar ago

  Héééél veel koffie!
  Ik heb van zondag op maandag ook een nachtje doorgewerkt na heel de week al maar 4u per nacht geslapen te hebben en die koffie heeft me er toch wel doorgeholpen!

  Geniet van de vrijheid je hebt het meer dan verdiend na al dat werken!
  Daar ben ik ook mee bezig!:D Morgen wiiiiiinkelen!

 • 7 jaar ago

  Wat grappig dat het echt werkt! Volgend jaar heb ik examens, dus misschien is het dan handig :P
  .-= CommentLuv link : Birthday wishlist =-.

 • 7 jaar ago

  ik denk dat ik daty ook maar aan moet schaffen haha. ben nu zo gestresst als het maar kan, morgen uitslag :|

 • 7 jaar ago

  ’t klinkt goed!
  Alleen komt het voor mij wat te laat want maandag lever ik m’n eindwerk in en dan hoop ik NOOOOOOOIT meer examens te moeten maken of eindwerken in te leveren. :P
  .-= CommentLuv link : DeoDry van The Body Shop =-.

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed, maar het zou bij mij niet werken hahah. Als ik moe ben val ik als een blok in slaap wat ik ook doe.
  .-= CommentLuv link : What Did We Eat – Week 23 =-.

 • 7 jaar ago

  Ik val gewoon in slaap no matter what… koffie e.d. heeft ook geen effect behalve dat ik er heel erg onrustig en angstig van wordt… :P Maar dit klinkt wel fijn!
  .-= CommentLuv link : Review: Mardymakeupshop =-.

 • 7 jaar ago

  Ooeeeeh wat handig zeg!!! Ben heel blij voor je dat je eindwerk klaar is, ! :D

  x Martine
  .-= CommentLuv link : Brand Old Clock =-.

 • 7 jaar ago

  klinkt erg fijn! :)

  Wat goed dat je eindwerk af geraakt is! nu lekker genieten van de rust en vrije tijd! :yey:
  .-= CommentLuv link : MAC – Impeccable Brow Pencil =-.

 • 7 jaar ago

  Heb laatst een artikel gelezen over een soortgelijk product en denk er serieus aan om me zoiets aan te schaffen. Alhoewel het nu wel te laat komt, want sinds vandaag zijn examens gedaan. :D Maar tijdens herexamens kan het dan wel zeker van pas komen!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close