The Body Shop herfstpoeder in berry

Deze schoonheid scoorde ik gisteren bij The Body Shop op de Antwerpse Meir. Het is een ‘special edition cheek & face powder‘ in de kleur berry. De winkeldame toonde dat je hem kan gebruiken als bronzer, maar ik geef toch de voorkeur aan blush wegens uh … rood.

Hoewel dit ding er gewoonweg prachtig uitziet met al die dwarrelende blaadjes, waren het toch de kleur en de finish van het poeder die me deden kopen. Want ik moet eerlijk zijn: ik heb ondertussen al wel wat blush verzameld. Maar nog niets dat ook maar in de buurt komt van deze bessenrode, metallic ‘blush’. Perfect excuus dus om me dit mooie doosje aan te schaffen!

Het poeder is heel goed gepigmenteerd. Daarom ik gebruik een fluffy kwast (een duofibre zou ook fijn zijn) om het heel lichtjes aan te brengen. De glans is heel mooi op mijn lichtjes gebruinde huid. Heel warm & glowy. Wanneer er geen licht op valt, is het poeder donker bessenrood met een royale hint bruin. Maar het minste dag- en kunstlicht doet de kleur oplichten. De warme gloed die het weerkaatst maakt het naar mijn mening perfect voor herfst en winter, maar ook voor de zomer lijkt dit me een fijn product.

Het poeder is verkrijgbaar in twee kleuren, voor €15 bij The Body Shop boetieks.

Meer Joliette

39 Comments

 • 7 jaar ago

  wauw, super!

 • Barbara
  7 jaar ago

  Jaa, dit schatje heb ik vandaag gescoord met 20% korting (glamour day) :bloos:

 • 7 jaar ago

  …Als je nog niet in een herfstbui was, dan wordt je het nu wel… Super mooi!!!

 • Marjolijn
  7 jaar ago

  Gisteren gekocht :) :love:

 • 7 jaar ago

  ziet er érg mooi uit!
  Wel te donker voor mij ben ik bang.

 • 7 jaar ago

  die ziet er leuk uit! toch maar eens gaan kijken binnenkort :D

 • 7 jaar ago

  Ik heb er ook al staan naar loeren ;)

 • Cindy
  7 jaar ago

  Ik heb hem geswatched vanmiddag maar ik vind het wáy too shimmery. Wel een mooie kleur verder, maar ik heb hem dus laten liggen :’)

 • 7 jaar ago

  Wat een prachtkleur! Waarom is er nou geen TBS in de buurt :ween:

 • Preeetttyyyyyy!! Oh, ik zou zo naar TBS lopen. Maar goed dat het het einde van de maand is en mijn shopgeld op is!

 • 7 jaar ago

  ohh pretty!!

 • 7 jaar ago

  Ziet er prachtig uit! x

 • W.
  7 jaar ago

  heel mooi

 • 7 jaar ago

  Wat een stoere kleur!

 • 7 jaar ago

  Waaha, omg. Wat een prachtig reliëf zit er in die poeder! Alleen daarom zou ik hem al willen, haha.

 • Laetitia
  7 jaar ago

  Wow,die ’s echt prachtig!
  Ik zou graag eens een foto zien als je hem op je gezicht hebt.

 • Danique
  7 jaar ago

  Ik wil dat soort blushes met mooie printjes helemaal niet kopen, want ik kan het toch niet over mn hart verkrijgen om ‘m te gaan gebruiken, haha.
  Ik zou ‘m alleen af en toe pakken om er naar te staren :love:

 • 7 jaar ago

  OMG! Deze zag ik gisteren ook bij de TBS! :O
  Ik wou hem bijna kopen, maar ik vond hem iets te donker,
  en ook ietsje te duur, maar hij blijft Pretttteyyyy! :D!

 • 7 jaar ago

  Dat is net het kleurtje dat je krijgt op je wangen als je in de herfst een wandeling hebt gemaakt, heel mooi :D

 • 7 jaar ago

  Deze heb ik ook. De poeder is ook prachtig als oogschaduw, moet je maar eens proberen:”D

 • 7 jaar ago

  Wauw, heel erg pretty!

 • 7 jaar ago

  OMG! :luv: Ik wil oook!

 • Roxanne
  7 jaar ago

  Hip hoi! Thanks! :love:

 • 7 jaar ago

  Prachtig… Op het eerste zicht zou ik ook denken dat er een overspray is, maar als ze gezegd hebben van niet, is dat alleen maar een reden te meer om hem te kopen! :) Dat is nu echt eens een prachtig product om in de herfst/winter te gebruiken, zowel qua kleur als qua design. :)

 • 7 jaar ago

  heel mooi, stiekem houd ik er toch wel van dat het al weer herfst/winter is… zo’n mooie kleuren altijd. :love:

 • 7 jaar ago

  Ik vind hem echt super mooi!

 • 7 jaar ago

  WAUW! :luv:

 • 7 jaar ago

  Lol! Word!

 • 7 jaar ago

  Geen overspray! Vroeg het in de winkel en de winkeldame heeft het gecheckt, lol! De verschillende kleuren zijn massief, opgedeeld in de blaadjes.

 • 7 jaar ago

  Het is een metallic finish, dus a whole lot of glam going on maar géén glitters :)

 • 7 jaar ago

  :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: En nog eens :love:

 • 7 jaar ago

  Echt een enorm mooi product, wow! :love:

 • 7 jaar ago

  wow echt heel mooi!Dat patroon alleen al is prachtig met die blaadjes..

 • 7 jaar ago

  Echt een herfstkleur! SUPERmooi!

 • 7 jaar ago

  Wauw!! Heel erg gaaf :D

 • 7 jaar ago

  Me waaaants! Ziet er mooi uit!

 • 7 jaar ago

  PRACHTIG.

 • 7 jaar ago

  Als er geen overspray is, ga ik hem heel misschien ook halen :)

 • Roxanne
  7 jaar ago

  Wantssss! Is hij niet overdreven glittery zoals eh, sommige andere producten van TBS?

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close