The Body Shop Earth Lovers shower gel

The Body Shop Earth Lovers shower gel

Joy! The Body Shop komt met een reeks volledig biologisch afbreekbare douchegels. De Earth Lovers shower gels bevatten geen kleurstoffen, geen parabenen en een natuurlijk schuimmiddel in plaats van sulfaten en het goedje zit verpakt in flessen van 100% gerecycleerd plastic.
De frisse Earth Lovers douchegels geuren stuk voor stuk naar lente en zijn wegens hun milde formule geschikt voor de gevoelige huid. Oh, en voor moeder natuur. :)

Tried & tested

Nini & ik hebben de douchegels al uitvoerig getest. De geuren zijn erg aanwezig, maar heel natuurlijk en superlekker. De formule van deze Earth Lovers schuimt goed, is zacht voor de huid en droogt niet uit. Budget-tipje: Make it last! Gebruik een douchepuff en je komt al heel ver met een mini-klein-beetje shower gel.

De douchegel bestaat in 7 geur-combinaties: Lemon & Thyme (citroen en thijm), Watermelon & Eucalyptus (watermoeloen en eucalyptus), Pear & Lemongrass (peer en citroengras), Apricot & Basil (abrikoos en basilicum), Mint & Cucumber (munt en komkommer) en Fig & Rosemary (vijg en rozemarijn). Er is ook een Fragrance-Free variant voor wie liever zonder geurtje doucht.
Nini en ik hebben dezelfde top drie: Apricot & Basil op 1, Pear & Lemongrass staat bij mij op 2, bij Nini is datLemon & Thyme. die bij mij dan weer op 3 staat.

Grote inruilactie

Ladies, haal jullie agenda boven! Op donderdag 31 maart kan je een oude bus douchegel (maakt niet uit welk merk) inruilen voor een brand spanking new Earth Lovers flesje. Doen! Met de oude flessen wordt een awareness kunstwerk gemaakt, dat op Earth Day (22 april) zal worden onthuld.

De Earth Lovers douchegels zijn verkrijgbaar vanaf 31 maart aan een prijs van €6.

Meer Joliette

33 Comments

 • Yv
  7 jaar ago

  Thank you! Heb de tip opgevolgd en ben nu een peer&lemongrass douchegel rijker. Net lekker mee gedoucht, meteen even uittesten. Fijne douchegel! De geur is precies goed, ook weer niet te aanwezig. Morgen even terug gaan naar de winkel voor de vijg-rosemarijn variant, die rook in de winkel ook super lekker!

 • 7 jaar ago

  mag dat een mini douchegel zijn(travelsize)?

 • 7 jaar ago

  Full size! :yey:

 • 7 jaar ago

  Lol! En die dan heel heel héél snel op te douchen … ;D

 • 7 jaar ago

  Ja, enkel die dag.

 • 7 jaar ago

  Ja! Meer info @ de TBS NL Facebook-groep –> hier !

 • 7 jaar ago

  Goed nieuws, ladies! Check even de Facebook-groep van The Body Shop Nederland (hierzo) voor meer info! :)

 • 7 jaar ago

  Hey Chani. Heb het gecheckt, en het moet een lege bus zijn!

 • Annelien
  7 jaar ago

  Krijg je een full size fles of eerder een kleinere versie? :d

 • Marlies
  7 jaar ago

  Ik zit op kot en heb enkel een mini-douchegel, en die ruikt echt te lekker om in te ruilen!
  Ik denk eraan om een spotgoedkope te halen in de supermarkt =’)

 • Stephanie
  7 jaar ago

  Ohh is die actie enkel op donderdag? :oeps:

 • 7 jaar ago

  Deze geuren klinken echt heerlijk! Ik ben eerlijk gezegd nooit zo’n fan geweest van de geuren van de standaard douchegels wegens te zoet. En ze zijn helemaal niet duur! :)

 • 7 jaar ago

  Ik kan dr ieder geval niets over vinden op de nl bodyshop site:/

  of ik ben gewoon scheef, dat is ook nog een optie :’D

 • 7 jaar ago

  Jaa dit vroeg ik me dus ook af?:)

 • Cindy
  7 jaar ago

  Ik hoop het!

 • 7 jaar ago

  Is kijken of ik nog een lege fles vind! :-)

 • 7 jaar ago

  Damn, ik heb net mijn lege bus weggesmeten :( Eens kijken of er bij mijn ouders iets leeg is :)

 • 7 jaar ago

  LEuk!!!

 • Sabine
  7 jaar ago

  Lijkt me leuk! geld die actie denk je ook in Nederland??

 • 7 jaar ago

  Lijken me echt heerlijke douchegels, mm!

 • 7 jaar ago

  Geld deze actie ook in Nederland? :)

 • 7 jaar ago

  Jammer dat hier geen Bodyshop in de buurt zit, anders was ik zeker even langs gegaan!

 • 7 jaar ago

  Oooh, ze klinken echt heerlijk :) Bedankt voor de review :)

 • Veroniek
  7 jaar ago

  Ik ga vanavond alvast een oude douchegel uitzoeken, het komt goed uit dat ik donderdag een dagje vrij heb! Ik denk dat het een lege fles zal mogen zijn, want wat moet de bodyshop met liter en liters douchegel? Die kunnen ze toch ook alleen maar weggooien?

 • 7 jaar ago

  Oooeeeh, abrikoos! Dat lijkt me wel erg lekker ruiken! :)

 • 7 jaar ago

  Ik ga zeker even aan de flesjes ruiken en kijken of er wat lekkers tussen zit. Prijs valt mij erg mee.

 • 7 jaar ago

  Hmm klinkt echt heerlijk :D

 • 7 jaar ago

  Klinkt allemaal heerlijk!

 • 7 jaar ago

  leuk idee om alle oude flessen in te ruilen :D

 • 7 jaar ago

  Oeh kei leuke actie. En voor 6euro valt dat reuze goed mee. Ik zou hebben gedacht dat watermeloen en ecualyptus goed zou reuken?!

 • 7 jaar ago

  Dat maakt niet uit, denk ik. Ik check het straks thuis in de persmap…

 • Chani
  7 jaar ago

  Moet die oude bus nog vol zijn?

 • 7 jaar ago

  Ik heb eraan gesnuffeld in Centr O en vond ze erg lekker ruiken, lijken me fijne producten!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close