The Body Shop – Chocomania

The Body Shop – Chocomania

Kleine confessie: ik hou niet zo van chocolade, met uitzondering van hele zwarte, bittere … én deze Chocomania producten van The Body Shop. Little confession: I don’t like chocolate except for the really dark, bitter kind … and these The Body Shop Chocomania things.

Eind vorig jaar had ik de douchegel uit deze lijn en loved it. Het is de combinatie van de zoete doch geparfumeerde chocoladegeur en de heerlijk zachte huid die ik er van krijg, weetjewel? Zo fijn. Die heb ik toen in no-time opgebruikt. Geen nieuwe gehaald wegens een legervoorraad aan douchegels in huis, maar stiekem wel een beetje gemist in de douche. En dus, toen ik deze box of chocolates tegenkwam in de winkel … tja, die kon ik niet laten liggen. Hop! mee naar huis en de douche in.

De douchegel is zacht voor de huid en ik stap daardoor met een minder droge, minder trekkerige huid weer uit de douche. De lichaamsscrub ziet er een beetje vies uit – grijzig donkerbruine korrelige smurrie – maar werkt top. Wel een beetje ruw, dus ik reserveer hem voor mijn billen, benen en voeten. De body butter is diviiine en ik loop te vaak rond met dat potje hier in huis waardoor ik hem steeds moet zoeken… De lip butter is ook fijn qua formule en concept, maar die gebruik ik minder graag – te chocolatey te dicht bij mijn mond… De zeep heb ik nog niet gebruikt, die ligt in mijn ladenkast mijn pyjama’s te parfumeren.

Somewhere last year I had the shower gel from this line. Totally loved it. The scent, how it left my skin all soft … So I finished it yet never got a new one. (Because, dear reader, I already own enough shower gel to provide an army with.) But when I spotted this box o’ chocolates in the store I just had to take them home, you know.

The shower gel is so soft and good to my skin: I step out of the shower with a less dry and less uncomfortable feeling skin. The body scrub is nice. ’t Looks a bit icky – a greyish dark brown gritty goop – but works a charm. Rather rough, though, so I mainly use it for my legs, bum and feet. The body butter is divine (The Body Shop does body butters ever so well) and I too often find myself having to search for that little pot because I carry it around the house all day, just rubbing some on my arms when working on the computer, hydrating my hands with it after doing the dishes or rubbing in on my feet and legs while watching TV… The lip butter is kind of nice as well, formula-wise, but the smell and taste of chocolate so close to my mouth … meh. The soap I haven’t used, I put it in my pajama drawer to scent my sleepsies.

verkrijgbaar available in Belgium
@ The Body Shop

prijs price
€32 (now €22)

31 Comments

 • Mendy
  5 jaar ago

  Heb dit gekocht en ik vond hem heerlijk. Btw wat een super foto’s heb je op je blog. Wat voor camera gebruik je hiervoor

 • sofie
  5 jaar ago

  heb in de winkel een staaltje gekregen van de body butter! heerlijk!

 • 5 jaar ago

  Ik hoor hier echt heel veel verschillende dingen over! Ik weet niet echt wat ik ervan moet denken, haat-liefde. Lijkt me heerlijk, maar hij schijnt ook ietwat misselijkmakend te zijn haha.

  • 5 jaar ago

   Echt, eh?! :D Ofwel vind je het vies, ofwel juist superyum… Altijd grappig.

 • 5 jaar ago

  Ik vind ze niet zo fijn. Ik heb er ooit een kleine versie gehad van de shower gel en de body butter en die heb ik toen aan de mama van mijn vriend gegeven omdat ik ze echt niet fijn vond.
  Gewoon te zwaar voor mij, ik heb het meer voor frisse fruitige geuren! :) xxx Liefs

 • 5 jaar ago

  De geur van de Chocomania producten is werkelijk ge-wel-dig! Verdorie, nu moet ik binnenkort weer eens langs The Body Shop voor deze producten. :)

 • 5 jaar ago

  Ik ben allergisch voor chocolade, dus ik durf vanwege de toegevoegde cacao de producten ook niet te proberen. Ik weet niet hoe mijn huid reageert als ik die vol smeer met cacao!

 • 5 jaar ago

  Deze geur vind ik zo heerlijk :D x

 • 5 jaar ago

  Dit lijkt mij gewoon een goddelijk pakket, loop al te watertanden bij de foto’s laat staan als ik de producten in bezit heb. De body butter ruikt volgens mij echt gewoon naar .. NOMS.

 • 5 jaar ago

  Die ga ik zeker een keertje proberen, Ik hou van Body Shop! En chocolade, prachtige combinatie dus!

 • 5 jaar ago

  ik heb al deze producten ook gehad en ik vind ze heerlijk…

 • 5 jaar ago

  In een andere geur zou ik het pakket meteen willen, ik ben ook niet zo’n fan van chocola :p

 • 5 jaar ago

  Ik vind dit wel echt producten waar je ‘zin in’ moet hebben om te gebruiken vanwege de cacaogeur, maar perfect voor winterse dagen ^^

 • 5 jaar ago

  De verpakkingen en de producten zien er echt mooi uit. Ik heb de geur al meermaals geprobeerd in de winkel, maar helaas is het niets voor mij.

 • 5 jaar ago

  Leuke blog, geweldig mooie foto’s! Welke camera gebruik je?

 • 5 jaar ago

  Leuke blog, geweldig mooie foto’s! Welke camera gebruik je? :)

 • 5 jaar ago

  Ik heb zelf de bodybutter en ik houd ervan! Super lekker en wil zeker meer van deze lijn proberen!

 • 5 jaar ago

  Ik ben een echte chocoholic maar in beauty producten vind ik de geur van chocolade maar niks. Ik pas dus voor dit setje :-) Geef mij maar gewoon een doos pralines!

  • 5 jaar ago

   Hahaha! Wij zijn exact het tegenovergestelde van elkaar, daarin. :D

 • 5 jaar ago

  Ik ben niet zo gek van de geur :p
  maar vind het wel een super super leuke set! ;D

 • 5 jaar ago

  Ik heb van de bodybutter een proefje liggen volgens mij, maar heb hem nog niet eens geprobeerd. Misschien toch snel eens doen!

 • 5 jaar ago

  ik heb er nog niet aan geroken :)

 • 5 jaar ago

  Ik vind chocola heel lekker, maar de geur is niet zo mijn ding.

 • 5 jaar ago

  Nah. Ik ben ook geen chocolade fan. Buiten de warme choco’s met whipped cream. Deze lijn is dan dus ook niks voor mij.

 • 5 jaar ago

  Mmmm, lijkt me heerlijk deze producten te gebruiken!

 • 5 jaar ago

  ik vind zelf die bodybutter erg fijn :D

 • 5 jaar ago

  Ziet er delicious uit!

  Liefs

  xoxo

 • 5 jaar ago

  De geur is niet helemaal mijn ding maar kan me voorstellen dat wanneer je hier wel van houdt het geweldige producten zijn! Ik ben DOL op TBS :)

 • Jessica
  5 jaar ago

  Ik heb de scrub hiervan. Ik hou van chocolade, maar als lichaamsproduct vind ik het net te ver gaan. Dan ben ik toch meer fan van de cacao-lijn (minder straffe chocolade geur) én de shea butter-lijn. ZALIG!

  Bedankt om mij verslaafd te maken aan TBS-producten! Het begon allemaal na je artikel met al je bodybutters in…

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close