The Body Shop : Baked to Last

Gebakken minerale make-up is niets nieuws. Maar wél voor The Body Shop! Bronzers, blushes, oogschaduws … de hele kermis. Wat er nu zo fijn is aan die gebakken goodies is het feit dat ze veel pigment afgeven, een mooie shimmery finish hebben en er beeldig uitzien in de verpakking.

Moonstone – Copper
? – Amethyst
Sage Green – Sapphire
? – Jade

Coral – Petal

Warm Bronze – Golden Bronze

Nog niet alle kleuren zouden beschikbaar zijn, enkel de zomercollectie ‘Nomadic Godess‘. Ik hoop dit weekend tijd te vinden om nog eens een winkel binnen te springen en wie weet heb ik dan meer om te vertellen ;) Maar als je echt benieuwd bent is er een leuk artikel over een paar van de producten op Pinky Polish!

Gedeeltelijk nu al verkrijgbaar bij The Body Shop. Prijzen tussen €16 en €12.
b r o n : Pink Melon

Meer Joliette

22 Comments

 • 7 jaar ago

  ziet er mooi uit!

 • Ivy
  7 jaar ago

  Zijn deze nog de hele zomer verkrijgbaar of is het limited edition? Ik vind het ech een hele leuke collectie :)

 • 7 jaar ago

  Ik heb ook brushes van TBS en ben er heel blij mee :love: :yey

 • 7 jaar ago

  Coral en petal vind ik de mooiste.

 • 7 jaar ago

  Wauw, dat ziet er echt geweldig uit!

 • 7 jaar ago

  Ziet er top uit!

 • 7 jaar ago

  Mooie baked make-upjes! :D
  .-= CommentLuv link : Filmpje: Room tour =-.

 • 7 jaar ago

  ziet er super mooi uit
  .-= CommentLuv link : Irresistible Intensity Mascara =-.

 • 7 jaar ago

  zien er echt super mooi uit!

 • 7 jaar ago

  Thanks voor het doorlinken! Ze zijn echt supermooi :D Ik had die promofoto nog helemaal niet gezien, maar wat zien die andere kleuren er cool uit! De rest van de collectie (dus de andere oogschaduws en blushes) wordt gedurende de hele zomer toegevoegd aan het assortiment. :D
  .-= CommentLuv link : Swatch: Herôme WIC – Rome =-.

 • 7 jaar ago

  Jade en Copper vind ik prachtig!

 • Grieke
  7 jaar ago

  :luv:

  Het ziet er geweldig uit! Ik wil ze allemaal. :evil: (Maar helaas laat ’t budget dat niet toe…)

 • 7 jaar ago

  Ok slecht voor mijn budget :/ Zo op een rij gezien wil ik ze bijna allemaal :bloos:

 • Andrea
  7 jaar ago

  Ziet er wil prachtig uit vooral de zwarte oogschaduw en golden en de bronzer

 • 7 jaar ago

  De pigmentatie hiervan is goed, ik vind ze prachtig :D
  .-= CommentLuv link : Sjai Nana =-.

 • 7 jaar ago

  Een blush uit een eerdere collectie is echt mijn favoriet! Zo’n bronzer wil ik me wel aanschaffen. :)

 • 7 jaar ago

  Ik zag er laatst al wat van liggen in de winkel en vind ze geweldig!

 • 7 jaar ago

  Ziet er leuk uit. Heb eigenlijk nog niet veel cosmetica gebruikt van the Body Shop, had wel enkele jaren geleden de mineral foundation van hun. En enkele brushes heb ik ook. Zal deze baked e/s toch eens moeten gaan testen :)
  .-= CommentLuv link : Sigma Brushes Sale 20% =-.

 • 7 jaar ago

  Ziet er naar uit dat ze de msf tour op willen gaan met hun bronzers :d ben wel benieuwd eigenlijk

 • Delphine
  7 jaar ago

  Ooh zit er mooi uit , zal toch maar eens een body shopje gaan doen dit weekend , kan ik meeteen ook die deo stick eens gaan checken.

 • 7 jaar ago

  Zijn de prijzen tussen de 16 en de 12 euro?? :O Das ook niet heel duur, maar ik had die oogschaduws niet zo duur (12 euro denk ik dan?) ingeschat. Ik ga vanmiddag/vanavond even kijken :)
  x Martine
  .-= CommentLuv link : Losing Weight: Part 2 =-.

 • 7 jaar ago

  Mooi! Ben wel benieuwd naar de bronzers ^^
  .-= CommentLuv link : Boodschappenlijstje 27 mei =-.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close