Joliette is 95% Lisha (that’s me, hi!) met de occasionele bijdrage van haar favoriete gastschrijvers en columnisten.

De blogger !

Ik ben Lisha (internet voor Jelissa Leffelaer), 32, woon samen met mijn partner Steven op ’t Antwerpse Eilandje. En ik blog. Hier! 👀🖤

De grootste variabelen in mijn leven zijn mijn coupe (ik ga regelmatig van lang naar kort, van donker naar blond en weer terug), mijn woonplaats (ik lach wel eens dat ik hippe buurten in ’t Stad verzamel, maar als ik heel eerlijk ben: I ain’t kidding) en de grootste constanten mijn liefde voor cosmetica, the good life, lezen en schrijven.

Naast de blog ben ik office assistant, heb ik al wel eens een creatief projectje en werk ik op freelance basis als copywriter en content creator.

Gastschrijvers !

Beauty lover, food addict, white shirt collector, occasional globetrotter en Lisha’s favoriete parfum snob. Kora-Lee deelt zo af en toe haar ontdekkingen, favorieten en beauty-beslommeringen op Joliette.

sinds 2016

 

Zelfverklaarde kameleon. Online creative met een liefde voor alles wat blinkt of glittert. Schrijft over alles, van Het Leven met een hoofdletter L tot Rihanna’s laatste look. Joppe voorziet je elke maand van een column.

sinds 2018

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren