Sympathy for the Skin, Lush

Sympathy for the Skin, Lush

Airco op hete dagen is een zegen en een vloek. Voelt lekker maar droogt je huid uit like woah. Liefde voor deze Sympathy for the Skin, die zijn naam niet gestolen heeft. Ik ben momenteel helemaal verslaafd aan deze zachte en diep hydraterende body lotion van Lush.

Deze crème was het eerste wat ik jaren geleden kocht bij Lush. En eerlijk? Ik deed het vooral voor de naam. *kuch* Hey, ik ben een rock & roll soort van meisje. Veel dank aan de mama en de papa voor die opvoeding. <3 MAAR DUS! Let’s talk body lotion …

In de pot geurt dit spul niet meteen bijzonder prettig. Wanneer hij intrekt – op z’n gemak, mind you, maar dat kan ik appreciëren wanneer mijn huid door een hele droge periode gaat – ruikt hij naar een heerlijke combo van echte banaan en vanille. Heel voorzichtigjes, maar très yum. En hij verzorgt super. Op de ingrediëntenlijst staan onder andere amandelolie, cacaoboter en verse bananen. Ook twee parabenen (methyl- en propylparaben) voor de houdbaarheid, dus wie op een parabeen-vrij skin diëet is wil deze misschien liever skippen. Zelf bekijk ik het zo: ik probeer parabenen te beperken tot een absoluut minimum, maar geloof toch eerder dat het een marketingding is dan een echt gezondheidsrisico aangezien er nog geen enkele studie is die het gevaar ervan aanwijst. Zonlicht en stadslucht zijn gevaarlijker. Shit, living on the edge hier in het stadscentrum dan, hoor … #dontcare

Having a rolling stone moment
(Sympathy for the Devil & Paint it Black. Voor wie dat niet raadde: ga een hoekje zoeken en je schamen. En naar de vinyl collectie van je ouders luisteren.)

8 Comments

 • 5 jaar ago

  Sympathy for The Skin was in het begin heel goed bij mij, maar hij begon snel zuur te ruiken en werkte niet meer zoals in het begin. Heb ik met alle potten gehad. Dream Cream ruikt dan wel minder goed, maar doet zeker zijn geweldige werk bij mij!

 • 5 jaar ago

  Die klinkt goed! Volgende keer is een sample van vragen als ik me nog is naar Lush begeef :-)

 • 5 jaar ago

  Ik trek donderdag naar Lush en ik heb al een gigantisch verlanglijstje opgesteld. Deze er dan ook maar bij op gooien…? Ziet er in ieder geval veelbelovend uit!

 • 5 jaar ago

  Sounds great ! Kende het nog niet. De muziek wel ;-)

 • Chiara
  5 jaar ago

  Geniaal, die laatste opmerking! Ik herken er me helemaal in, inclusief dat van die opvoeding van mama en papa. Catrice doet dat ook vaak, spelen met namen van bekende artiesten/nummers (SALmon & Garfunkel, Yellow Submandarin, Raspberryfields forever, …)

 • 5 jaar ago

  mmm heerlijke geur!

 • 5 jaar ago

  Oh, ik moet dus in een hoekje gaan zitten en in mijn papa’s collectie rommelen. :( Zonde.
  Maar ik wilde toch nog even reageren want deze creme klinkt GOEHOED. Die geur lijkt me echt superlekker, sinds ik verzot ben op banaantjes. En vanille is altijd okay. Daarbij heeft mijn huidje ook wel wat verzorging nodig. Oh LUSH, waar ben je ? *niet in de buurt in ieder geval*

 • 5 jaar ago

  Sounds good! Dream Cream is hier een echte favoriet, maar ik ben momenteel heel veel van Lush aan het proberen. Love it.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close