Menu & Search

Swatched: Only You herfst ’12 nagellak

Het gebeurt niet vaak dat ik head over heels verliefd word op een budget-product, maarrrr hier ben ik dan. Niets dan liefde voor de herfstcollectie van de Only You nagellakjes, het huismerk van Ici Paris XL. Jawél, lieve lezer, voor de héle collectie. Check ze.

Happiness – Serendipity – Sparkling – Free and Easy – Mystified

Omdat ik full-time werk in Antwerpen – en op zalige doch ietwat onhandige uren – kan ik naar nagenoeg geen enkel event. Zo ook de presentatie van de najaarsnieuwigheden op het Ici Paris XL HQ. Zo kwam het dat ik ze eerst spotte bij Vanessa van Beauty Etc. en oh dear … ik kon niet wachten om ze te proberen op mijn eigen nagels.

Persoonlijk vind ik de kleuren van deze collectie perfect. Gewoon … perfect. Afgewassen kleuren met een metallic en parelachtige bijna-duochroom finish die door de ‘slightly off’ kleuren net niet over de grens van kitsch gaan. Sowieso is de Only You nagellak heel fijn. Lakt lekker weg door het platte, dikke penseeltje en de vloeibare formule. Dekt in twee lagen, droogt snel en blijft lang mooi zitten. Top voor budget.

P.S. Vergeef me enige slordigheid in deze swatches – ik heb ze snel gemaakt om de kleur te laten zien en niet zo minutieus gelakt. Hier en daar buiten de lijntjes dus, maar whatev. Ik maakte de foto’s aan de voor- en achterkant van het huis waardoor elke swatch steeds gemaakt is bij twee soorten (dag)licht. Here comes!

Happiness

Serendipity

Sparkling

Free and Easy

Mystified

Het is onmogelijk om te zeggen welke van deze vijf mijn favoriet is. As we speak draag ik Mystified, gewoon omdat ik die het laatst geswatched heb. De grijsblauwe kleur is echt wel mijn ding. Maar shit, Serendipity is een prachtige nude kleur en Happiness is té schattig. Free and Easy had ik eerder deze week al aan en stond mooi bij mijn ‘all black everything’ outfit. Next up is Sparkling die het volgens mij even goed doet daarbij. Ah, al die mooie lakjes … #zucht

verkrijgbaar
vanaf nu gelimiteerd (tot het najaar) bij Ici Paris XL

prijs
€4,95 per flesje

24 Comments

 1. 9 jaar ago

  Ik zou niet kunnen kiezen tussen deze kleuren. Ze zijn allemaal prachtig!

 2. 10 jaar ago

  Mystified is mooi <3

 3. 10 jaar ago

  Serendipity is ook mijn favoriet :D

 4. 10 jaar ago

  Mooie lakjes allemaal en nog goed betaalbaar ook :)

 5. 10 jaar ago

  Een lakje met mijn absoluut favoriete Engelse lievelingswoord: Serendipity! <3

 6. Gaëlle
  10 jaar ago

  Wow , deze nagellakjes zijn echt super !
  Morgen ga ik zeker eens langs bij de Ici Paris XL.
  love it :D

 7. 10 jaar ago

  Ik vind ze allemaal mooi, ik ben blij verrast door deze lakjes

 8. 10 jaar ago

  Ik vind ze allemaal leuk, al is Free and Easy mijn favoriet!

 9. 10 jaar ago

  Ik heb ze zelf ook in huis, maar kon ze helaas niet uitproberen daar ik ze weggeef op m’n blog:) Ze zien er wel erg mooi uit! xoxo

 10. 10 jaar ago

  Heel tof! Ik ga snel eens kijken bij de ICI PARIS XL kijken! :)

 11. 10 jaar ago

  ik vind het wel erg pretty kleurtjes :D

 12. 10 jaar ago

  Prachtig! Ik vind Free and Easy echt moooooi!

 13. 10 jaar ago

  Ze zijn inderdaad alle vijf erg leuk ! Heb er nog nooit naar gekeken bij IPXL maar ik probeer bewust er wat minder vaak te komen wegens too much spending :p.

 14. Olga
  10 jaar ago

  Die laatste is mijn favoriet!

 15. 10 jaar ago

  Pretty pictures! Ik moet ze zelf ook eens dringend uitproberen!

 16. 10 jaar ago

  Wat een mooie lakjes. Vooral free and easy vind ik e.rg mooi

 17. 10 jaar ago

  Wauw erg mooie lakjes! Doen me denken aan die van Trind! <3

 18. 10 jaar ago

  Wauw, ze zijn echt allemaal heel erg mooi!
  Liefs

 19. 10 jaar ago

  Ik kan ook niet kiezen!!! Ze zijn zoooo mooi en ook nog eens voor een leuk prijsje!

 20. 10 jaar ago

  Inderdaad prachtige lakjes. Jouw nagels zien er trouwens perfect uit.

 21. 10 jaar ago

  Oeh die roze vind ik heel erg mooi! :)

 22. Ik vind vooral sparkling en mystified erg mooie kleurtjes

 23. 10 jaar ago

  mystified vind ik het mooist :)

 24. 10 jaar ago

  Oh my! Dat is zeker all love voor deze lakjes! Wat een geweldige finishes hebben ze en die kleuren .. Ik ben verliefd. Tot over mijn oren. Ik wil ze. A.l.l.e.m.a.a.l.!