Swatch x Kidrobot (mijn MAD horloge)

Swatch x Kidrobot (mijn MAD horloge)

Het is geen nieuws meer, maar ik <3 Swatch. En ik hou van kleur. Oh, én van random doch grafisch aantrekkelijke dingen. Uiteindelijk ben ik door omstandigheden nooit grafische vormgeving gaan studeren, heb ik mijn geëxperimenteer met Adobe Illustrator opgegeven en beperken mijn creatieve uitspattingen zich nu tot m’n dagelijkse make-up en de occasionele nail-art (shit, dit begint deprimerend te klinken) maarrr ik word nog steeds kinderachtig enthousiast bij het zien van vette vector art.
Bottomline: toen ik de eerste foto’s zag van de Swatch x Kidrobot collectie wist ik dat het roze horloge – een ontwerp van Jeremy Madl / MAD – het mijne zou worden. Een week nadat de collectie in de winkels lag, wist ik nog net het laatste exemplaar te scoren. En vandaag dus eindelijk een artikeltje. Maar voor de rest ben ik niet traag ofzo … *kuch*

Het Swatch horloge komt met Dunny, een ‘designer toy’. Laat me gewoon kort uitleggen dat het arty speelgoedjes zijn voor volwassenen. Ik zou een heel verhaal kunnen vertellen van hoe ik door mijn goed geheimgehouden internetgeschiedenis in contact kwam met designer toys. Als teeny Lisha spendeerde ik net zoveel tijd in het Londense The Playlounge als bij Sephora in Parijs en gaf ik mijn zakgeld aan acidgroene oogschaduw én strak vormgegeven pluchen zombie-hamsters + limited edition Quee‘s.
Ik zou méér opbiechten, maar dat gaat oncomfortabel boyishly nerdy overkomen. Dan gelooft vast niemand me meer wanneer ik volgende zaterdag hooggehakt & vrolijk over de Meir huppel met mijn Vuitton op zoek naar killer Chanel & Dior lipsticks. Dus hush, en check de foto’s. Prettyness!

De Swatch draag ik. (Uiteraard.) De Dunny staat op mijn bureau. Kijk:

Kawaii, nee?

7 Comments

 • 6 jaar ago

  Ohh! Ik vind hem heel leuk!

 • 6 jaar ago

  Ahwww so cute!

 • 6 jaar ago

  ik wil wel graag je bureau met je beautyspullen en juwelen eens zien! lijkt me heel erg inspirerend!

 • 6 jaar ago

  oh wat leuk;D

 • 6 jaar ago

  Geweldig horloge, en die dunny is lief <3

 • 6 jaar ago

  Mooi horloge! Ik heb er ook eentje gezien uit deze collectie die ik heel leuk vind, maar ik draag echt nooit een horloge, dus het zou een beetje zonde van m’n geld zijn :-) Veel plezier ermee ;) x

 • 6 jaar ago

  Horloge is tof!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close