Summervibes uit de supermarkt

Summervibes uit de supermarkt

Oh-la, zo’n maand strictly budget is effin hard ! Over het algemeen vind ik dit géén fijne ervaring. Gelukkig zijn er een paar producten waar ik wel razend blij mee ben en die me alsnog in een vrolijke stemming brengen door hun eh … tja, tropische allures.

Het begint ’s ochtends vroeg in de douche met de Coconut & Shea douchecrème van het Kruidvat huismerk. Die staat standaard op de doucherand, hoor! Ook cocolicious: de Coconut & Lime body lotion van H&M (geen grand chose, maar met een huid die in goede conditie is door de Garnier 7 Days, mag het wel eens voor de lekkere geur) en het Moisturizing Face Mask van Inecto met kokosnoot.

De nieuwe L’Oréal Glam Shine Fresh lipgloss in Aqua Mandarin geeft een instant zomerkick wanneer ik de bijna-neon-oranje tube bovenhaal. De gloss is niet sticky, blijft lang zitten en smaakt fris maar subtiel. Hoewel hij iets minder lovin’ krijgt sinds ik de Color Sensational gloss heb ontdekt, mocht hij niet ontbreken aan dit lijstje.
Voor neutrale, lichtjes bronze-y ogen maak ik me bij voorkeur op met dit Maybelline quad in Glamour Browns. De pigmentatie is goed, en de schaduw blijft lang mooi zitten. Dat is namelijk nogal een zwakte bij de meeste budget oogschaduws, heb ik de afgelopen weken mogen ondervinden. #zucht

Op mijn nagels cocktailkleuren van Hema (check deze mooie koraalroze kleur) en een herontdekking: Sky High van Rimmel, die al aan jaar onaangeroerd in mijn stash zat. Vond hem ooit te blauw, maar nu mijn nagels korter zijn is dit een perfect zomers lakje.

Bij al die zomerse vibes hoort natuurlijk een matching tan. Geen zonnebank voor mij, en om uren in de zon te gaan bakken … eh, ik pas. Lang leve de fake bake, en dan wel in het bijzonder de Sublime Bronze zelfbruiner van L’Oréal. Ik gebruik hem voor lichaam én gezicht. Natuurlijk kleurtje, haast geen strepen of vlekken en een aangename geur – I like! Mijn pompflacon is nog maar halfvol, héhé. (Tja, een kleurtje is nu eenmaal verslavend.)

Budget-proof parfumeren blijkt nog het moeilijkste. Gelukkig kwam H&M onlangs nét met een duo zomergeurtjes. Favoriet du jour is Capri Resort, die echt naar vakantie ruikt: frisse bloemen, een hint van zomerfruit, amber en een warme zeebries. Niet bepaald een luxe geur, maar lang zo slecht nog niet.

Wat zijn jouw tips voor summerish budget producten?

Meer Joliette

21 Comments

 • Mada
  6 jaar ago

  De oogschaduw quads van Rimmel zijn erg goed, mooie kleurtjes en blijven lang zitten en kunnen goed geblend worden.

 • Veroniek
  6 jaar ago

  Hier zie ik wel leuke producten tussen!
  Zomers en budget? Hm… mijn haar was ik niet met om het even wat, dus daar heb ik geen budgettip voor. Zomers haarmasker en conditioner: Inecto! Zomerse lichaamsverzorging: Le Petit Marseillais-lijn met karité, amandelolie en arganolie, heerlijke geur die mij onmiddellijk aan vakantie en tropische orden doet denken. Douchegel: Petit Marseillais of Yves Rocher Jardins du Monde.
  Zomers parfummetje… euh… Marc Jacobs is niet echt budgetproof zeker? Yves Rocher Jardin des Nymphes dan maar (16.90 op hun website, toch niet duur lijkt me).

 • 6 jaar ago

  Hm, goede vraag. Ik denk dat deze (minus de parfum) wel blijven na project budget, ook. :yes:

 • 6 jaar ago

  Nee ik doe echt vaak, héhé.

 • 6 jaar ago

  Oh, Victoria’s Secret <3 Wanneer komt dat naar be?! (In NL is er al eentje heb ik gehoord?)

 • 6 jaar ago

  Thx! :D
  The Sublime Bronze is great to start with. Easy to work with and all … Succes!

 • 6 jaar ago

  De geur van de Inecto producten is echt zalig!!

 • 6 jaar ago

  Er zitten echt awesome spullen bij!

 • 6 jaar ago

  I’m still looking for the perfect self tan bronzer ! Maybe i’ve to tru the l’oreal sublime bronze !
  By the way i just discover your blog and i really love it !!!

 • W
  6 jaar ago

  Inecto haarserum, Essence speed of light blue, Bodyshop bodybutter in Cocos, Victoria’s secret bodysplash:D

 • 6 jaar ago

  Die nagellak van Rimmel is echt leuk :D
  Net als dat quad van Maybelline. Ik weet trouwens niet of er een Etos is in Belgie, maar ze hebben daar nu 2de gratis op alle oogschaduws en nagellakjes. (:

 • 6 jaar ago

  Die zelfbruiner is ook mijn favoriet deze zomer! Alleen jammer dat de fles redelijk snel leeg is… (Of was ik te gretig in het aanbrengen? :P)

 • Mallory
  6 jaar ago

  leuk ! ik moet echt eens een kijkje nemen bij h&m :cute:

 • 6 jaar ago

  Ik hou van perzikgeurtjes zoals de nieuwe Fa NutriSkin douchegel heeft, die is sowieso heel fijn en lekker budgetvriendelijk! :)

 • 6 jaar ago

  Klinkt allemaal jummy!

 • 6 jaar ago

  Dat face mask ziet er wel interessant uit ! Ik krijg altijd een tropisch gevoel met mijn oogschaduwquad van NYC in Manhattan Island. Heerlijk blauwe kleurtjes !

 • 6 jaar ago

  De Action (in Nederland) verkoopt geweldige budgeproducten. Geurtjes van zo’n 100 ml voor nog geen 2,- evenals goedkope zonnebrandcreme waar dan een turks schrift op staat, maar gewoon een L’Oreal is bijvoorbeeld.

  Coconut & Lime heb ik ook en die is heerlijk!

 • 6 jaar ago

  Heb je nieuwe favorieten gevonden of worden deze na mei heel snel aan de kant geschoven voor je vroegere lieverds? :)

 • 6 jaar ago

  Ziet er lekker tropisch uit, daar krijg ik meteen zin in de zomer van!!

 • 6 jaar ago

  De aqua mandarin gloss ziet er heel tof uit!

 • 6 jaar ago

  Instant zomergevoel met kokosnoot

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close