Menu & Search

Summer showers: favorieten du jour

Minstens even (on?)interessant als de inhoud van mijn handtas: wat ik op mijn badrand heb staan. Ok, ok! In alle eerlijkheid is dat veel meer dan de producten die je hier nu ziet. *kuch* Maar dit zijn de favorieten du jour, zegmaar.

Ik begin de ochtend goed met een cocktail. Van Philosophy. Omdat ik er oh-zo vrolijk van word. De review van deze Senorita Margarita schreef ik al: lees hem hier.

Een fijne scrub-a-dub sessie om oude zelfbruiner te verwijderen en de huid te preppen voor een nieuwe coating (wacht, heb ik dat écht net getypt?!) is key. En deze is hemels! Er bestaan mogelijk vijfhonderd betere scrubs, maar ik ben verliefd op de geur van de H&M Coconut Lime producten. Dus voila.

En een beetje hydratatieee! #needsit Ik kom steeds terug uit bij deze Intensive 7 Days met cacaoboter van Garnier. Is al mijn derde bus. Gewoon  BFF’s met mijn huid sinds … tja, sinds deze gelanceerd werd april vorig jaar, eigenlijk. Check de review van toen – laat het ons vintage noemen – hier.

Door het complete gebrek aan zon ben ik meer dan ooit aan de zelfbruiner. Deze van Babor is echt tof. Het is een mousse, dus brengt grappig (en makkelijk!) aan. Veel luchtiger en frisser dan een lotion, en het dringt ook iets sneller in. De Self Tanning Mousse is zo geformuleerd dat hij je huid meteen een opgefriste look geeft – éclat, dames! De geurr is zoet & fruitig, geen standaard zelfbruiner parfum. Kunnen we deze ook zonder zelfbruinend effect voor tussendoor, Babor?

Oh, de Victoria’s Secret Fragrance Mist … Liefde! Heb nu twee flacons maar wil mee meer MEER. Wegens zomerse geurtjes die layerable zijn met mijn parfums. Oh, en lekker fris om voor het slapen even op te sprayen. (review)

♥ ♥ ♥

Waaruit bestaat jouw doucheroutine dezer dagen?

17 Comments

 1. Jozefien
  10 jaar ago

  Ik was gisteren in het Kruidvat en heb de Garnier bodylotion pour peaux foncées aangeschaft. Ik ben een blondje gezegend met melkflessen en al, maar vond deze ook het beste ruiken :-) Thanks for the tip :-)

 2. 10 jaar ago

  De bodylotions van Garnier zijn inderdaad hemels!
  Als scrub gebruik ik de Rituals Himalaya, heerlijk verfrissend.
  Leuke post!

 3. 10 jaar ago

  Wat een fijne spulletjes allemaal!

 4. 10 jaar ago

  Die bodylotion van Garnier is idd geweldig!

 5. V.
  10 jaar ago

  Aaahh die Garnier bodymilk is zooo heerlijk :)

 6. 10 jaar ago

  Ik ben eigenlijk echt benieuwd naar de H&M beauty producten! Heb ze zelf nog nooit gekocht omdat ik altijd iets had van hmm.. H&M vs beauty? nah? Maar de volgende keer neem ik toch een paar producten mee! :D xoxo

 7. 10 jaar ago

  Zo’n Garnier bus moet ik toch in huis halen!
  En ben ook zo verslaafd aan H&M geurtjes, al is de kwaliteit niet van de beste :)

 8. 10 jaar ago

  Die van Garnier vind ik zelf ook erg fijn!

 9. 10 jaar ago

  Hmmm, allemaal yummy dingen bij elkaar! De Garnier bodymilk is ook een van mijn favo’s <3

 10. 10 jaar ago

  Oeh leuke spullen! Ik ben in love met mijn H&M Fresh lemon ( iets in die richting ) douchegel, en daarna met TBS Sweet Lemon body butter in te smeren <3

 11. 10 jaar ago

  Ik hou van body mists, perfect voor in de (strand)tas ook ^^

 12. 10 jaar ago

  Leuke favorieten. De Garnier bodylotion en de VS bodymists zijn ook twee favorieten van mij.

 13. 10 jaar ago

  Wow, heb net je review van de victoria’s secret mists gelezen, en nu moet ik die shop eventjes uitchecken! Ik wist gewoon niet dat ze het daar verkochten!

 14. 10 jaar ago

  Ik ben zo VERLIEFD op die Garnier bodylotion. Ik wil niets ander meer!

 15. N.
  10 jaar ago

  Die garnier bodylotion in die versie is ook echt een favoriet geworden bij mij!

 16. 10 jaar ago

  leuke producten :) voor elk wat wils

 17. De body milk vn Garnier wil ik toch ook wel eens uitproberen en de VS body mists wil ik ook al zo lang!