Menu & Search

Summer prepping: 7 favorieten voor in de badkamer

Mijn kleine stadsappartementje is tot de nok gevuld met summer preppin’ productjes. Aangezien ik maar één paar benen heb en één gezicht (doch na Japan met meerdere kinnen, maar let’s not go there) dringt een secure selectie zich op. Ik kan da. Voor u allicht iets moeilijker, dus nip nog even van uw cuba libre en laat het testen aan mij over! (Leukste. Werk. Ooit.)

Collistar Self-tanning Regenerating Mask

Moest dit scherm van papier zijn, had ik allemaal hartjes rond deze ondertitel gekrabbeld. “A weekend of sun in a single night.” belooft Collistar ambitieus. Wel, duw daar het woordje ‘relaxed’ bij, en we hebben een perfecte omschrijving van wat deze tube voor u doet! Aan te brengen voor het slapengaan, om op te staan met een huid die voller (= jonger) oogt, uitgerust lijkt én een zomerse kleur heeft. Mogelijk heftig voor wie van winterwit komt, dus probeer het de eerste keer misschien niet de avond voor een belangrijke meeting.

The Body Shop Virgin Mojito Body Sorbet

If you like pina colada’s and getting caught in  (virgin) mojito’s, dan is deze Body Sorbet van The Body Shop een zalige summer treat! De bijzondere sorbet-textuur wordt nog accurater wanneer je de tube bewaart in de koelkast. Limoen en munt uit de Caraïben zorgen voor een frisse kick bij het aanbrengen, maar de geur wordt meteen subtiel wanneer het product in de huid trekt. Niet de meest hydraterende body lotion, maar wél de leukste manier om af te koelen na de douche.

Vichy Capital Soleil Invisible Hydrating Mist SPF30

Een nieuwigheid van Vichy waar ik heel erg naar uitkeek (lees hier) omdat ik dacht een Europees equivalent te hebben gevonden voor mijn Japanse UV Cut Spray. Hélas… De verstuiver is niet fijn genoeg (schrap ‘invisible’ uit de naam), waardoor er alsnog een beetje moet worden uitgesmeerd. De formule voelt ook redelijk vet aan op de huid (één mogelijk interpretatie van ‘hydrating’, natuurlijk) en irriteert de ogen. Ik zou hem dus geenszins aanraden om over je make-up aan te brengen. (Tried, tested, bijna een oog kwijt*.)

ROC Soleil Protection+ SPF50

Mijn favoriete poolside SPF50 voor het gezicht is nog altijd deze van ROC, de High Tolerance Fluid 2 in 1, een hele lichte crème die goed beschermt en niet irriteert. Crème van een crème. <3

Braun Silk Epil 9

Yes yes yes, de Silk Epil van Braun heeft nu een extra brede kop! Dat wil zeggen: hij is sneller, en ik mijn hoofd ook een beetje: buh-bye klein venijn! (Hoe groter het oppervlak dat tegelijkertijd wordt geëpilieerd, hoe minder pijn, toch? Ni?!) In ieder geval, ik begraaf bij deze mijn 7 ergens onderaan mijn beauty-kast. Hallo 9!

Guerlain Terracotta Sunless Tinted Self-tanning Gel

Dit flacon is bijna op, ondertussen, dus ik ben op zoek naar een nieuwe selftanner, maar mijn Guerlain chouke heeft de standaard wel hoog gezet. Een redelijk natuurlijk effect, geen al te onaangename geur (hoewel die typische verbrande-papaya ondertoon onvermijdelijk is) én een tint die ervoor zorgt dat je goed ziet waar je al product hebt aangebracht. Altijd met een tanning mitt werken, natuurlijk, dat is écht het geheim voor een even resultaat. Bon, dat een een goed onderhouden huid en om de andere dag oppnieuw aanbrengen, etc…

The Body Shop Virgin Mojito Body Splash

Dit product heb je niet nodig. Maar het is leuk. Het is een verfrissende ‘body splash’ zoals zovelen. Maar het is leuker. Want a/ het ruikt naar mojito’s en b/ het is een enerzijds heel oldschool maar anderzijds ook weer helemaal nieuwe manier van aanbrengen: met de handen! Nadeel: het bevat minstens evenveel alcohol als échte mojito’s. Ongeveer zoveel als een parfum, dus relativeer en zie het niet als een verzorgingsproduct, maar een manier op te parfumeren & verfrissen. Te gebruiken als een toner: beetje in je hand gieten, handen op elkaar duwen en het ‘water’ op de huid deppen. Lekkerrrr! Staat naast mijn body sorbet in de koelkast.

* I kid, I kid! Maar het was wel een serieus pijntje.

Save

8 Comments

 1. 1 week ago

  Hi there! I just want to offer you a big thumbs up for your
  great information you have here on this post. I’ll be coming
  back to your website for more soon.

 2. 7 jaar ago

  Planet Parfum heeft nu ook Collistar! (deze week gezien) Ik wil eigenlijk al lang eens een laser proberen voor ontharing. De Lumea of MeTouch… lijkt me enorm handig als het werkt! Ik ben namelijk zo iemand die op vakantie om de dag moet bijscheren. Ik haat namelijk het gevoel van stoppels op mijn armen of oksels.

 3. 7 jaar ago

  Die Collistar zelfbruiner heeft me wel nieuwsgierig gemaakt!

 4. Gloria
  7 jaar ago

  Waar koop jij de producten van collistar? Ik heb onlangs hun oil-to-milk body lotion aangeschaft, ook een zaligheid!

 5. 7 jaar ago

  Die Guerlain self-tanner wilde ik onlangs kopen, maar hij blijft maar uitverkocht hier… Misschien moet ik dat Collistar masker dan maar eens zoeken.

 6. 7 jaar ago

  ik heb een hekel aan epileren, maarja het moet! Die body sorbet lijkt me erg lekker

 7. 7 jaar ago

  Epileren is nooit echt een leuk klusje he. Gelukkig dat we het niet zo vaak hoeven te doen