Menu & Search
Status update: it’s alive, alive!

Status update: it’s alive, alive!

Het plan - bon, voor zover je van een plan kan spreken - was dat ik een break zou nemen tot 2020.


Het plan – bon, voor zover je van een plan kan spreken – was dat ik een break zou nemen tot 2020. Drie keer raden wie er vandaag de hele dag in een blogbubble heeft gezeten?

Dussss ik weet niet, misschien dat ik toch nog een paar dingen met jou wil delen voor het einde van ’t jaar. Over mijn low-buy en splurges, favorieten van 2019 én misschien een beetje tea want face your demons enzo.

Vragen die je nog beantwoord wil hebben voor het nieuwe decennium aanvat, mail me, ok?

Tot binnenkort
xxx

3 Comments

  1. ❤️ Alice want to meet you! Click Here: http://bit.do/fSJVK ❤️

  2. After I originally left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I receive four emails with the exact same comment. Is there a means you are able to remove me from that service? Thank you!} לאתר הבית