Menu & Search

Stash spotlight: lippies

Of ik mijn collectie lipsticks wilde laten zien. La voilà! Valt goed mee voor een beautyblogger, toch? De helft van mijn lipsticks zit mogelijk verspreid over handtassen & bureaus, maar whatev, het geeft een min of meer accuraat beeld van mijn voorraad lipshizzle.

Ik hou mijn lippies bij in een roze parfum-doos die in een ver verleden fungeerde als cadeaubox van Paco Rabanne Black XS. Omdat die dingen écht wel in een rode/roze/koraalkleurige doos moeten, dat begrijp je wel. Mijn M.A.C. shizzle zit in doormidden geknipte lipstick en -gloss doosjes voor de handigheid. De rest heb ik erbij gepropt, rond een whiskeyglas dat centraal staat en waar een groot deel van mijn ietwat zielige collectie glossjes in staat.

Ik ben 100% een lipstick lady, net als mijn moeder. Lipgloss is niet zo mijn ding. Gewoon, omdat ik meer hou van de structuur en de finish (ik <3 velvetty semi-mat, maar een mooie glimmer kan ik ook appreciëren) en het feit dat de meeste lipsticks tegenwoordig extreem lightweight zijn is een kudo of twee waardig. Een perfect dekkende lipstick vind ik mooi voor alle types rood, maar roze en nude heb ik dan weer liefst transparant.

Zo’n 50% van mijn lipspullen is van M.A.C., maar ik gebruik het vaakst mijn Chanel (+/- 10), Dior (10+) en Estée Lauder  (7) lipsticks. Daar zitten namelijk een paar go-to favorieten bij die mijn lippen ook heerlijk voeden. Omdat je het zo lief vraagt: Chanel Rouge Coco Shine in Boy, Estée Lauder Pure Color Crystal in Apricot Kiss (nu ze Tiramisu niet meer hebben </3) en Dior Addict in Beige Perfection.

Het komt bijna nooit voor dat ik een miskoop doe. Ik ben het type vrouw dat recht op het winkelpersoneel afstapt en om raad eist vraagt en ze vervolgens een halfuur bezighoudt om de perfécte kleur rood (du jour) te selecteren. De troost: diezelfde kleur koop ik dan opnieuw en opnieuw en opnieuw totdat – oh, de gebroken harten! – de kleur niet meer gemaakt wordt. Want oh jawel, ik heb tussen alles foliekes & speciallekes dus mijn überfavorieten, zoals je hierboven kon lezen.

Ik probéér niet vast te houden aan een bepaald merk, maar kom in de parfumerie uiteindelijk toch altijd weer uit bij Estée Lauder, Chanel en Dior. Omdat ik die formules ondertussen heel goed ken en weet dat ik er op kan rekenen. M.A.C. is gewoon één van mijn favoriete make-up merken allround, dus daar neem ik ook wel eens een lipstick of twee van mee. Toch zijn er nog een paar hard-to-get merken die op mijn wishlist staan: Hourglass, Tom Ford, Urban Decay, Bobbi Brown, …

Misschien binnenkort een update met deze merken, na mijn tripje New York eind oktober. (YEY! :D Met Kellyyyyy <3)

20 Comments

 1. 10 jaar ago

  oh my god! de eerste keer dat ik op je blog kom! wauw! me jealous!!!! ;-)
  Ik ben zelf een half jaartje bezig met bloggen

 2. 10 jaar ago

  Een hele mooie verzameling! Heb ook wel een leuke verzameling, maar het zijn dan vooral budgetmerken en niet zo’n high-end merken zoals Chanel en Dior..Al wil ik hier natuurlijk wel aan werken!;)

 3. 10 jaar ago

  Leuke collectie!! Ik ben meer een lipgloss girl ;) Al is mijn doosje niet zo groot ;)

 4. 10 jaar ago

  Ik was altijd into lipglossjes, maar ben sinds kort overgeschakeld naar lipstick, want het werd wel eens tijd :). Lipbalms vindt ik nog altijd het fijnst, lekker naturel.

 5. Carmen
  10 jaar ago

  Gisteren bij Bobbi Brown er eentje gezien die hoog op de wishlist staat: treatment lip shine in pink glisten! Knalroze, boterzachte formule, strakke verpakking, totale liefde :luv:

 6. 10 jaar ago

  Ik heb absoluut niks met lippenstift of lipgloss, ik ga lipmake-uploos door het leven

 7. 10 jaar ago

  Dat is een flinke collectie. Ik heb zelf ook lots and lots of lipstick, maar de meeste zitten in palettes waardoor ze dus veel compacter zijn. Maar je hebt een goeie manier gevonden om je losse lippies op te bergen :-)

 8. 10 jaar ago

  nee maar … ik ben jaloers op je lipstickkies. Sinds ik helemaal into the lipstick ben wil ik alle kleuren die er maar zijn, ghihi!

 9. 10 jaar ago

  Leuk om te zien, prachtige collectie :yes:

 10. 10 jaar ago

  Dat is een mooie collectie! Krijg spontaan zin om mijn verzameling eens flink uit te zoeken zodat ik echt enkel fijne en mooie producten overhou.

 11. 10 jaar ago

  Holy moly! Best wel indrukwekkend wat je daar hebt.
  Eneuh, begin alvast te sparen voor je tripje naar NY, zo veel moois daar! ;)

 12. Jessica
  10 jaar ago

  Leuk om te zien!
  Ik kijk stiekem nu al heel erg uit naar je NY shoplogs.

 13. 10 jaar ago

  Leuk om je collectie te zien, het staat zo mooi in de roze doos, haha :). Hier ook een grote lipstick fan, ze zitten net iets beter dan een lipgloss :).

 14. 10 jaar ago

  oh my :D

 15. 10 jaar ago

  Dat kan echt niet hoor, die mascara’s in het hoekje! ;)
  Geweldige stash, dat zeker wel. Ik ben meer van alle-kleurtjes alle-merken alles-proberen, dus ik heb een vrij uitgebreide rommelige la… Maar zo iets als dit kan ik ook zeker waarderen <3

  • 10 jaar ago

   Hahaha! Damnit, betrapt op m’n in de doos gesmokkelde mascara’s … :D

 16. Ik krijg ineens de drang om naar de parfumerie te hollen, een heleboel in te slaan en een mooie roze doos te vullen!

 17. 10 jaar ago

  En ik dacht dat ik veel had. Mooie collectie heb je ! Zou beter ook alles es in 1 doos steken ipv alles in het ronde te smijten.

 18. 10 jaar ago

  Best een indrukwekkende collectie heb je bij elkaar gespaard! Ik ben zelf niet zo’n lipstickdame, doe mij maar lippenbalsem met een glossje! De paar lipsticks die ik heb zijn ook van Estée Lauder, Pure Color Crystal. Mijn favoriet is Elizabeth Pink.

 19. 10 jaar ago

  Ok, mijn stash is nu ineens belachelijk bescheiden, hahaha! Tom Ford is ook erg aan te raden, tenminste, die ene lipstick die ik ervan heb, is fantastisch. En jaaa, NY shoplogs FTW!