Stash spotlight: Can NOT live without …

Stash spotlight: Can NOT live without …

Stash spotlight: Can NOT live without …

De afgelopen maand, tijdens Project Budget, kreeg ik vaak de vraag welke producten ik nu het meest miste. Wel daar kan ik een heel kort antwoord op geven! Ik miste namelijk alles. Maar er zijn een aantal spullen die natuurlijk onmisbaar en onvervangbaar bleken. Vandaag mijn top vijf non-makeup must-haves.

Parfum

Let’s face it, nothing beats een classy parfum. Het voegt enorm veel toe aan je présence, boost je humeur en geeft een instant gevoel van luxe. Van alle dingen die ik miste tijdens de maand budget, was parfum absoluut nummer één – dat zou ik op voorhand nooit gedacht hebben, maar kijk. Wekenlang hunkerde ik naar een paar sprays van mijn lievelingen: Viktor & Rolf Flowerbomb (EDP) en zomerfavoriet Un Jardin Après le Mousson van Hermès (EDT).

Shu Uemura Purifying Cleansing Oil

Een goede budget-proof reinigingsgel vinden bleek onbegonnen werk. Elke gel gaf me achteraf een trekkerig gevoel (droge, vocht-arme huid hierzo #bummer) en hoewel de reinigingslotion van Ici Paris XL heel fijn werkt, wil ik toch écht iets mee in de douche.
Deze cleansing olie van Shu Uemura is een absolute must-have voor mij. Het verwijdert make-up en viezigheid op een zachte manier, irriteert mijn huid niet en droogt absoluut niet uit – integendeel. Onlangs heb ik de grootst mogelijke verpakking gekocht, ha! Een halve liter Holy Grail goodness … <3

Dermalogica Daily Microfoliant

Nog zo’n Holy Grail is deze Daily Microfoliant van Dermalogica. Het was zo’n product waarvan ik – oogrollend – dacht “hype”! Maar al na het eerste gebruik bleek het gewoon een waanzinnig fijn ding. Op een verbazend zachte manier exfoliëert dit poeder (te mengen met wat water in de douche of aan de kraan, gewoon in je hand) je gezicht met als resultaat een gezonde frisse teint en babyzachte huid. Luxe indeed, maar elke euro dubbel en dik waard.

Shu Uemura Essence Absolue

Wat er ook beweerd wordt, neem dit van mij aan: je ziet en voelt het verschil tussen budget en een high-end haarverzorging. (Nee, niet alleen aan je bankrekening.) Dat niet iedereen er in investeert is begrijpelijk, aangezien er echt héle goede verzorgingen te koop zijn bij de supermarkt. Ik ben van mening dat luxe haarshizzle een leuke extra is, maar geen must. Met één uitzondering: een haar-olie.
Mijn onvoorwaardelijke liefde voor het Essence Absolue van Shu Uemura is er de afgelopen maand alleen maar vuriger op geworden. Eigenlijk werkt mijn haarverzorging heel simpel: zolang ik om de paar dagen (maar liefst elke ochtend) deze olie gebruik, is mijn haar gezond, shiny, soepel en handelbaar. Love it!

Wat is jouw ultieme luxe must-have op het gebied van verzorging?

13 Comments

 • Leen
  6 jaar ago

  Ik kan niet meer zonder mijn Dermalogica Microfoliant en ben reddeloos verloren zonder mij Elemental Herbology Cell Food serum…

 • 6 jaar ago

  Ja, de Daily Microfoliant en de essence absolue zou ik ook niet meer kunnen missen :-)

 • Anne
  6 jaar ago

  ik zou ook graag ook eens de Essence Absolue willen kopen, maar ik heb last van vet, dun en volumelooshaar (huil huil) vind jij dat deze oliz/serum je haar snel vetter/platter laat hangen-ish maakt?

  • 6 jaar ago

   Het geeft net een natuurlijk aanvoelend volume aan mijn haar (het doet mijn haar dikker voelen) maar ik heb écht wel droog haar, dus geen idee hoe de olie aanvoelt op vet haar.

   Misschien kan je in de winkel een staaltje vragen of even wat aanbrengen van de tester (en dan niet meteen kopen, maar zien wat het zegt na een dag ofzo. ;))

 • Marjolijn
  6 jaar ago

  Ik wil graag de Essence Absolue proberen maar daarvoor zal ik eens in Antwerpen moeten geraken. In Gent zijn er geen verkoopadressen :(

 • 6 jaar ago

  Parfum absoluut ook. Ben verliefd op mijn Yves Rocher geurtje (Flowerparty)!
  Ben ook wel benieuwd naar welke make-up je het meest miste!

  • W
   6 jaar ago

   Ik ook!x

 • 6 jaar ago

  Flowerbomb is ook mijn favoriete geur. Reallly lovely! <3

 • Ivy
  6 jaar ago

  De Shu uemura reinigingsolie is inderdaad top! Al wissel ik vaak af met bioderma cleansing solution voor lazy days ;)

 • 6 jaar ago

  Ons mama heeft heel droog en kapot haar ( onder andere door een vitaminentekort), zou die shu uemura olie ook voor haar goed zijn denk je?

  • 6 jaar ago

   De olie werkt heel fijn voor droog en/of kapot haar! Het mijne is van nature droog en breekbar, plus ik kleur (lichter) en onderwerp het vaak aan hitte – mijn haar slorpt dit goedje op als nectar. Heerlijk. Zeker het proberen waard voor de mama, me thinks.

 • 6 jaar ago

  Lijken me fijne producten, maar heb nog nooit iets daarvan geprobeerd. Ik ben wel heel benieuwd naar de geur van Viktor & Rolf Flowerbomb, op de één of andere manier heb ik er nog nooit aan geroken haha en ik lees dat dit van veel dames het lievelingsgeurtje is.

 • 6 jaar ago

  Ik vind de MAC cleansing oil ook geweldig om make-up te verwijderen (drogere, gevoelige huid) en ben ook verslaafd aan een goede haarolie (Orofluido of L’oréal Professionnel Mythic Oil). :love:

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close