Stash spotlight: Can NOT live without … (pt. 2)

Stash spotlight: Can NOT live without … (pt. 2)

Stash spotlight: Can NOT live without … (pt. 2)

Naar aanleiding van mijn Project Budget kregen jullie al een aantal beauty-producten waar ik niet meer zonder kan, vandaag mijn must-have / will-die-when-without make-upjes. Ik heb mijn best gedaan de lijst zo kort mogelijk te houden. (Ja, écht.)

Guerlain Les Météorites

De finish van dit poeder is onnavolgbaar, en ik heb ondertussen al drie doosjes thuis. Ik hou er zo van. De geur is héérlijk en eigenlijk an sich al de moeite om ’s ochtends de poederdoos te openen. Maar het meest bijzondere is dus het effect van het poeder op de huid: de teint wordt geëgaliseerd, opgelicht met een subtiele shimmer, poriën worden verdoezeld en foundation mooi gefixeerd. Ik skip het zelden in mijn dagdagelijkse make-up routine.

M.A.C. Paint Pot (in Bare Study)

Paint Pots hebben een mooi, subtiel effect – maar eigenlijk gebruik ik ze uitsluitend als oogschaduwbasis. Werkt voor mij beter dan de Urban Decay Primer Potion én de Too Faced Shadow Insurance. Oogschaduw brengt intenser aan, blenden gaat nog steeds heel makkelijk en de schaduw blijft de hele dag goed zitten.

M.A.C. Mineralize Skin Finish (vooral in Perfect Topping)

De ‘naturals’ zijn fijn als dagelijks poeder (of zelfs als foundation), maar ik heb vooral de hots voor de shimmery varianten die prima als highlighter fungeren. Ik breng het aan op m’n jukbeenderen, wenkbrauwbot, neus, sleutelbeenderen, … overal waar ik een mooie glow wil. Omdat het een bepoederd gezicht meteen meer fun én elegantie geeft.

Smith’s Rosebud Salve

Hallo, klassieker der klassiekers! Ik wist niet hoe hooked ik was tot ik hem een maand niet meer mocht gebruiken. #practicallydied Perfecte lippenbalsem, maar ook geliefd als noodmiddel voor droge plekjes (zoals daar zijn: nagelriemen, ellebogen, hielen, …) en wenkbrauwgloss. Niet voor niets één van de it-items onder modellen, hoor.

Le Blanc De Chanel

Voor een heel basic look of the day geldt het volgende recept: beetje concealer, likje Blanc De Chanel en een paar puffs van m’n Météorites – voila, all a girl needs. Check m’n review voor meer over deze gezichtsprimer.

Wat zijn jouw holy grail make-upjes?

20 Comments

 • 6 jaar ago

  De météorites ruiken naar viooltjessnoepjes (kleine paarse bloemetjes). Ik gebruik dit product al jaren, maar ben sinds een half jaar overgeschakeld naar MAC Studio Fix powder plus foundation.

 • 6 jaar ago

  Ooh, die MSF ‘Perfect Topping’ ziet er echt prachtig uit! :love:

 • 6 jaar ago

  Mooie producten!! Die Météorites klinken héél goed!

 • 6 jaar ago

  Helemaal akkoord met de rosebud salves. De andere dingen heb ik zelf nog nooit geprobeerd :) maar zo’n skinfinish spreekt me wel aan ^^

 • 6 jaar ago

  Om op de comment hier boven te reageren: ik vind het wel een groot verschil! ik vind Vaseline bijvoorbeeld totaal niet fijn en Rosebud wel :)

  Jammer dat die msf LE is want daamn wat ziet die er mooi uit!

 • 6 jaar ago

  Is die Rosebud salve echt dan Vaseline, Purol etc? :o

 • 6 jaar ago

  Ziet er allemaal erg fijn uit!

 • W.
  6 jaar ago

  Mijn holy grail make up: Rosebud Salve ( kan niet meer zonder), Maybeline Colossol mascara, Estee Lauder lipgloss en OPI Samoan Sand:D

 • 6 jaar ago

  Ohh wat een mooie producten.

 • 6 jaar ago

  rosebud salve is zó fijn! :love:

 • Anne
  6 jaar ago

  dit soort artikels vind ik altijd leuk :bloos: :love:

 • 6 jaar ago

  Mac lipstick in bombshell, ik en die lipstick zijn echt zwaaaar in love. O en trouwens ook de mac blush in mocha en het too faced naked eye palette. Mijn holy grail oogschaduwbasis heb ik helaas nog niet gevonden, iemand nog tips voor verschrikkelijk vette oogleden???

 • Medea
  6 jaar ago

  A girl can’t live without rosebud salve! :love:

 • 6 jaar ago

  Zo mooi om naar te kijken :)
  Voor mij mag mascara niet ontbreken, mijn YSL Volume Effet Faux Cils blijft favoriet! Ik ben ook een toegewijde Rosebud-gebruiker :)

 • 6 jaar ago

  Simple products with amazing effects! Ik gebruik altijd de mascara van Fasio, bruine oogschaduw van Maybelline, rode lippenstift van Mac en Body Shop-bronzer. x. christin

 • 6 jaar ago

  Oh die perfect topping msf ziet er echt prachtig uit, misschien kan ik ebay nog proberen. :) Hoe bevalt die kabuki van ici paris xl trouwens?

  • 6 jaar ago

   Die vind ik echt geweldig. Heb een paar borstels van IPXL en wil er meer. (loving het kleine concealer penseel en de grote blush brush <3)

 • 6 jaar ago

  Wat een mooie producten! You make me want to spend some serious money! :luv:

 • 6 jaar ago

  Mooie producten <3

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close