Menu & Search

Starskin Red Carpet Ready

Een sheet mask voor minimal effort, maximum result? Yes, please!


Mijn zus is haar master in marketing aan het halen, en ik nip hier en daar al eens van haar lingo. De enige ROI (return on investment) waarmee ik mij bezig hou, echter, is die van mijn skincare. Wie ervaring heeft met depressie wéét: de badkamer überhaupt binnenstappen is one small step for man, one giant leap voor jou. Zes verschillende tubes, potjes en tonics zijn – LOL – niet aan de orde. Je aan de absolute basics houden doet echter wel wonderen voor je huid én zelfwaarde*. Zo ontdekte ik een aantal producten die tegemoet komen aan de ambitie ‘minimal effort, maximum result‘.

Ergens bovenaan die shortlist: het Starskin Red Carpet Ready Hydrating Bio-cellulose second skin face mask’. Dit fijne sheet mask is doorweekt van een serum geformuleerd met o.a. gefermenteerde kokosmelk, arnica, gentiaanwortel en kamille. Het kalmeert de huid en voorziet het van een intense hydratatieboost die ik dagen bleef zien en voelen (natuurlijk in combinatie met said basic routine).

Het gebruik is snel en eenvoudig. Je scheurt de pochette open, ontvouwt het masker en verwijdert de beschermlagen waar de cellulose tussen gesandwiched zit. Je legt het masker op een schoongemaakt gezicht, waar je het 20 minuten laat zitten. Pro tip: ondertussen maak je charmante selfies. ;) Verwijder het eenmalige masker en gooi het weg. Laat het serum dat achterblijft verder inwerken op je huid, misschien ook het serum dat in de pochette is achtergebleven eruit prutsen en aanbrengen op decolleté, armen en nek. Hey, het is een beetje magie dus verspilling zou zonde zijn, toch?

(Mijn wenkbrauwen zijn zo charmant onder dit maskertje.
You can call me Jackie, Jackie Nicholson.)

Lijkt best prijzig voor een eenmalig masker, maar het is echt wel een goedkoop alternatief voor een facial bij de schoonheidsspecialiste die je niet meer geboekt krijgt, een snelle pick-me-up voor wie bv. vaak met het vliegtuig reist (echt, die droge cabinelucht … brrrr) of wie gewoon liever tien minuten in een hoekje kruipt met een boek & sheet mask in plaats van de wereld te trotseren. Ik bedoel, ik zeg maar.

bij Planet Parfum
€9,95 / sheet mask

*Een blogje typen, trouwens, is serotonine for days. #bloggeratheart

2 Comments

 1. Starskin
  4 jaar ago

  Dear Joliette,

  Thank you for your lovely blog review about our Red Carpet Ready Bio-Cellulose Mask! We are happy to hear you loved it so much :) Love, team Starskin

  • 4 jaar ago

   Thank you for your lovely comment. <3 And for making this awesome product. ;) x