Sonia Rykiel voor H&M

H&M heeft weer een designer kunnen strikken voor een L.E. collectie. Modeontwerpster van dienst deze keer , is Madame Sonia Rykiel. Ik weet niet of ik hier nu blij mee moet zijn … Ze is natuurlijk best fashionable maar heeft bij momenten hysterisch puberale episodes. Aan de ene kant maakt ze bijvoorbeeld kick-ass grijze winterspullen en schattige tasjes , maar aan de andere kant is ze ook verantwoordelijk voor lelijke streepjeskousen , potsierlijke ronde bling-brillen en *horror* behaarde schouderstukken.

bron foto : taf most wanted

Meer Joliette

4 Comments

 • 8 jaar ago

  Ja , ze is wel een beetje eng … XD
  Ze hoort toch bij de absolute top hoor , ze wordt vast bekender onder het grote publiek na haar samenwerking met H&M. Velen kenden Cavalli & Matthew Williamson ook niet voor de samenwerking :yes:

 • 8 jaar ago

  Ik zag de foto en dacht al meteen ‘ Wat een lelijk mens! Een designer moet mooi zijn!’ en toen las ik je uitleg en begreep k dat mijn gruwel terecht was :D

  Ik ken ze ook niet .. niet zo groots als lagergeld dus :p

 • 8 jaar ago

  is het vreemd als ik haar niet ken :$?

 • 8 jaar ago

  lol het spijt me maar ik ben niet super van de fashion ik draag wat lekker zit en wat ik mooi vind :P maar ik moest zo lachen om die foto van haar.

  tis net eucalypta goes H&M fashion :P maar ok ok ik ga wel kieke naar de spullen straks voordat ik zeg of ik het mooi of lelijk vind.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close