Menu & Search

Sneak preview: NARS

Hier zit ik al jaren op te wachten, en ik wéét dat ik niet alleen ben... Wel, it's happening!


Airport buit

Allerliefste lezer, het is nieuws dat ik je al heel lang wil brengen en nu eindelijk kan doen. De details moet ik je nog schuldig blijven, maar ik deel alvast het feit dat ik een uitnodiging in handen heb voor een “exclusive preview of the brand” op een – u zeer waarschijnlijk heel bekend – adres in mijn geliefde Antwerpen.

Dat betekent zoveel als eindelijk die foundation en concealer van de wishlist kunnen schrappen, want uitgebreid – en met het nodige advies – te swatchen en vergelijken in de winkel. (Mogelijk ook: voorafgaand aan een koffietje met yours truly want hallo NARS, welkom in  mijn home town! Allezja, in ieder geval toch al mijn land. Vurig hopen hopen hopen dat die invite een indicatie geeft van het verkooppunt!)

*Eerste info bereikte mij via de twitter account van Vanessa. Geretweet door Parfuma. *HINT*

0 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.