Sleek Eyedust in the nude

Sleek Eyedust in the nude

Potjes poeder zijn nooit mijn grootste vrienden geweest. Ik vind ze gewoon zo onhandig! Of dat denk ik toch altijd, maar uiteindelijk valt het steeds mee. Toch zou ik dit potje nooit zelf gekocht hebben. Gelukkig kreeg ik dit Sleek Eyedust voorgeschoteld om te testen of ik had het nooit ontdekt. Dit is namelijk een behoorlijk bijzonder poedertje.

Ik testte het poeder in de kleur In The Nude. Het is een oogschaduw, maar geen typische. Het poeder is heel grof gekorreld, waardoor het niet de makkelijkste oogschaduw is om mee te werken. Bereid jezelf voor op veel fall-out! Maar eens je ermee hebt leren werken is het wel de moeite. Met een kwast kan je het heel zacht en subtiel aanbrengen en is In The Nude fijn als highlighter. Je kan het ook wat heviger aanbrengen als accent, of – mijn favoriet – met je vingers (jaja I know, niet hygiënisch en blahblah …) voor een foil-effect. Op die manier lijkt het echt alsof je ogen een laagje bladgoud hebben gekregen. Mooi!

Ik combineer het met zwart khôl, dramatische mascara en barbie-roze lippen. Klinkt trashy, maar is eigenlijk heel poppy en zomers. Perfect voor feestjes en eens iets anders dan de zoveelste smokey eye. Maar het is natuurlijk ook heel mooi voor een meer natuurlijke look. Het poeder doet bruine ogen goed uitkomen.

Sleek Eyedust is te koop bij o.a. Boozyshop voor €4,95 – momenteel beschikbaar in 7 kleuren.

23 Comments

 • 7 jaar ago

  Die Eyedusts zijn zo tof!

 • 7 jaar ago

  Echt super pigment!

 • 7 jaar ago

  Ohh wow, hij is echt heel mooi :-) Dat zou ik toch niet zeggen als ik hem zo zie in het potje.. Prachtig!
  Sommige dingen moet je gewoon eens testen en dan zie je hoe bijzonder een product kan zijn :-) :luv:

  Liefs Ilja

 • Miss F
  7 jaar ago

  thanx voor de tip kelly, ik ga eens piepen in de carnotstraat dan!

 • Kelly
  7 jaar ago

  Ik heb een kleine tip voor de Antwerpenaren onder ons, als je make-up van Sleek (goedkoop) wil kopen moet je naar de Oferandestraat en Carnotstraat gaan, in die afro winkels hebben ze veel sleek! En LA colors heb ik er ook gezien trouwens! ( voor als je niet online wil bestellen)

  • Sariitha
   7 jaar ago

   Toch niet in die grote haarwinkel? Ik wil daar zo graag eens binnen maar durf niet zo goed :p

   • Kelly
    7 jaar ago

    Die meches heet? Nee, daar niet hoor. Ik heb daar wel mint julep masques en scrubs gespot.

  • 7 jaar ago

   Thx voor de tip!
   Ik trek binnenkort eens op onderzoek uit, lol! B) ;)

 • 7 jaar ago

  Mooi! Al zou ik het zelf niet dragen ^^Well in een andere, minder opvallende kleur :)

 • 7 jaar ago

  Heel mooi! Zelf zou ik niet zo rondlopen, ik zou er uitzien als een clown :)

 • 7 jaar ago

  Het ziet er mooi uit!
  Ik vind losse poeders ook altijd heel irritant,als ze 1keer openstaan en je laat ze vallen ofzo dan heb je niks meer.
  Maar sommige losse poeders zijn inderdaad heel mooi,deze dus ook!!:)

  liefs.

 • 7 jaar ago

  super mooie kleur! mooi als je enkel dit aanbrengt, en heavy! :) I like it

 • Sariitha
  7 jaar ago

  Nu moet ik meteen aan je poll denken van vorige week. Bij zo’n soort artikeltjes zou ik graag een foto willen zien van hoe het is als je het hebt aangebracht.

  Maar natuurlijk begrijp ik ook dat het veel werk is. ;)

  • 7 jaar ago

   Haha. Ik werk eraan! Binnenkort fotootjes bij de informatie over Nini & mij, dan geleidelijk aan foto’s. Toch nog eerst die internetvrees zien te overmannen.

 • 7 jaar ago

  wow erg mooi zeg!

 • 7 jaar ago

  Heel erg mooie pigmentatie, hier ga ik zeker eens wat van proberen!

 • 7 jaar ago

  Heel erg mooi! :D

 • 7 jaar ago

  Mooi pigment! Ik heb het ook niet zo op losse poeders. Normaal press ik mijn poeders. Misschien kun je dat ook bij deze proberen? Maar misschien valt het leuke effect dan wel weg…

  • 7 jaar ago

   Dat zou denk ik een beetje zonde zijn in dit geval. Omdat de grove pigmentvlokken net een heftig metallic effect (zelfs bijna foil) kunnen geven.

 • 7 jaar ago

  heel mooi effect, als ik niet zo’n kluns was met los poeder zou ik hem willen :p x

 • 7 jaar ago

  Oeh pretty!
  En niet duur, I like :)

 • 7 jaar ago

  Wauw wat mooi! Wou binnenkort dit ook bestellen en nu weet ik het zeker

 • 7 jaar ago

  Wauw, prachtig dit spul, vooral wanneer ’t alleen uitgestreken is.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close