Menu & Search

Sisleÿa L’Integral Anti-Age

Deze allround anti-age crème van Sisleÿa is mogelijk de beste crème die ik al gebruikt heb.


info:

bij de parfumerie
+/- €340

Het nakend afscheid van mijn geliefde dagcrème voorziet mijn ochtenden van enige tristesse, lieve lezer. (Groetjes van mijn gevoel voor drama.) Nee, ik overdrijf niet, ik moet dringend op zoek in mijn voorraad crèmes naar een waardige vervanger voor mijn dagcrème du jour van de eerste helft van 2017: de SISLEŸA L’Integral Anti-Age. De crème waar ik pas een jaar na de release aan begon en waarvan ik had gehoopt dat ik hem niet all that zou vinden. De helaasheid treft mij diep in het hart met een welgemikte, vlijmscherpe cupidopijl: deze allround anti-age crème van Sisleÿa is mogelijk de beste crème die ik al gebruikt heb. Al de rest mag naar huis gaan. (Maar niet écht, want zoals ik zei: ik heb een vervanger nodig. Reden? Deze crème – te gebruiken overdag en/of ’s nachts – kost een behoorlijke duit.)

[icon]brook-icon-hexagon-outline[/icon]

uit ‘10 x new in!‘, 5 maart 2017:

“Mijn huid voelt zacht, stevig en ziet er goed uit. Ik voel niet de nood nog veel anders te smeren, […] verlang momenteel echt naar een eenvoudige, minimalitische routine. Deze crème doet zoveel tegelijkertijd […] dat ik zelf niet meer moet puzzelen.

Of ik er de driehonderd-plus voor zou ophoesten als ik deze pot niet had gekregen om te testen? Highly unlikely. Of ik dat in de toekomst zou doen? Misschien over vijf jaar, misschien over tien.”

Die ‘behoorlijke duit’, mes chères, rond ik af op €340. Dat is één van de redenen waarom ik hoopte dat deze crème niet opvallend beter zou zijn voor mijn huid dan een veel goedkoper alternatief. Truth is dat deze L’Integral Anti-Age mij schijnbaar moeiteloos door moeilijke periodes heen sleurt. Mijn (vooral hormonaal en stressgebonden) breakouts zijn miniem, mijn huid voelt comfortabel (vs. snel geïrriteerd en borderline te droog) en vol, mijn teint en huidtextuur ogen egaler, heerlijk. Deze crème geeft mij ook het gevoel dat ik niet nog moet bijpassen met een serum hier en een toner daar. Samen met nog een paar slimme basics heeft deze pot mijn routine gestroomlijnd en mijn taak als beautyblogger een beetje pootjelap gezet (ik gebruikte even niets anders meer, ik wilde gewoon niets anders) maar dat vergeef ik deze ontdekking vlotjes.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

2 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. 4 jaar ago

    What, dat is echt wel duur!!! Jammer dat hij zo goed is ;)

  2. 4 jaar ago

    Zelfde reden waarom ik mij extreem ongemakkelijk gedroeg in de ici paris toen ze me vroeg of ik een sample wilde van de sisleya lijn.. Niet te permitteren bij een dikke like..