Menu & Search

Sisleÿa L’Integral Anti-Age

Deze allround anti-age crème van Sisleÿa is mogelijk de beste crème die ik al gebruikt heb.


info:

bij de parfumerie
+/- €340

Het nakend afscheid van mijn geliefde dagcrème voorziet mijn ochtenden van enige tristesse, lieve lezer. (Groetjes van mijn gevoel voor drama.) Nee, ik overdrijf niet, ik moet dringend op zoek in mijn voorraad crèmes naar een waardige vervanger voor mijn dagcrème du jour van de eerste helft van 2017: de SISLEŸA L’Integral Anti-Age. De crème waar ik pas een jaar na de release aan begon en waarvan ik had gehoopt dat ik hem niet all that zou vinden. De helaasheid treft mij diep in het hart met een welgemikte, vlijmscherpe cupidopijl: deze allround anti-age crème van Sisleÿa is mogelijk de beste crème die ik al gebruikt heb. Al de rest mag naar huis gaan. (Maar niet écht, want zoals ik zei: ik heb een vervanger nodig. Reden? Deze crème – te gebruiken overdag en/of ’s nachts – kost een behoorlijke duit.)

[icon]brook-icon-hexagon-outline[/icon]

uit ‘10 x new in!‘, 5 maart 2017:

“Mijn huid voelt zacht, stevig en ziet er goed uit. Ik voel niet de nood nog veel anders te smeren, […] verlang momenteel echt naar een eenvoudige, minimalitische routine. Deze crème doet zoveel tegelijkertijd […] dat ik zelf niet meer moet puzzelen.

Of ik er de driehonderd-plus voor zou ophoesten als ik deze pot niet had gekregen om te testen? Highly unlikely. Of ik dat in de toekomst zou doen? Misschien over vijf jaar, misschien over tien.”

Die ‘behoorlijke duit’, mes chères, rond ik af op €340. Dat is één van de redenen waarom ik hoopte dat deze crème niet opvallend beter zou zijn voor mijn huid dan een veel goedkoper alternatief. Truth is dat deze L’Integral Anti-Age mij schijnbaar moeiteloos door moeilijke periodes heen sleurt. Mijn (vooral hormonaal en stressgebonden) breakouts zijn miniem, mijn huid voelt comfortabel (vs. snel geïrriteerd en borderline te droog) en vol, mijn teint en huidtextuur ogen egaler, heerlijk. Deze crème geeft mij ook het gevoel dat ik niet nog moet bijpassen met een serum hier en een toner daar. Samen met nog een paar slimme basics heeft deze pot mijn routine gestroomlijnd en mijn taak als beautyblogger een beetje pootjelap gezet (ik gebruikte even niets anders meer, ik wilde gewoon niets anders) maar dat vergeef ik deze ontdekking vlotjes.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

16 Comments

 1. 4 maanden ago

  This page truly has all the info I needed concerning this subject and didn’t know who to ask.

 2. 4 maanden ago

  Hello, Neat post. There’s an issue together with your
  website in web explorer, could check this? IE still is the market leader and a huge component to
  other folks will omit your great writing because of
  this problem.

 3. 4 maanden ago

  You actually make it seem so easy with your presentation butI find this matter to be actually something which Ithink I would never understand. It seems too complicated and very broad for me.I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 4. 4 maanden ago

  Amazing! Its in fact amazing article, I have got much clear
  idea concerning from this article.

 5. 4 maanden ago

  Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam
  feedback? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can recommend?
  I get so much lately it’s driving me mad so any
  help is very much appreciated.

 6. 4 maanden ago

  I have read so many articles or reviews about the blogger loversexcept this post is actually a fastidious article, keep it up.

 7. 4 maanden ago

  What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve
  found It positively helpful and it has aided me out loads.
  I’m hoping to contribute & aid other users like its aided me.

  Great job.

 8. 4 maanden ago

  That is a really good tip especially to those new to the blogosphere.Simple but very accurate information… Thank you for sharing this one.A must read post!

 9. 4 maanden ago

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I do not know who you are but definitely you’re going to
  a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

 10. 4 maanden ago

  I believe this site contains some very wonderful information for everyone. “The individual will always be a minority. If a man is in a minority of one, we lock him up.” by Oliver Wendell Holmes.

 11. 4 maanden ago

  I always spent my half an hour to read this web site’s
  articles or reviews all the time along with a mug of
  coffee.

 12. 4 maanden ago

  When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment.Is there any way you can remove me from that service?Cheers!

 13. 4 maanden ago

  May I simply just say what a comfort to discover somebody that really understands
  what they’re talking about over the internet.
  You definitely realize how to bring an issue to light and make it important.
  A lot more people should look at this and understand this side of the
  story. I was surprised that you aren’t more popular since
  you definitely possess the gift.

 14. 4 maanden ago

  Have you ever considered creating an ebook or guest authoring on other websites?
  I have a blog based on the same topics you discuss and would really
  like to have you share some stories/information. I know my readers would enjoy your work.
  If you are even remotely interested, feel free to send me an email.

 15. 5 jaar ago

  What, dat is echt wel duur!!! Jammer dat hij zo goed is ;)

 16. 5 jaar ago

  Zelfde reden waarom ik mij extreem ongemakkelijk gedroeg in de ici paris toen ze me vroeg of ik een sample wilde van de sisleya lijn.. Niet te permitteren bij een dikke like..