Shu Uemura lipstick Or 581 (swatches & full-face)

Shu Uemura lipstick Or 581 (swatches & full-face)

Ontmoet één van mijn favo lipsticks du jour: de Or 581 van Shu Uemura. Het is een eh … oranje kleur. Toen de M.A. me vroeg welke kleur ik graag wilde antwoordde ik met “mag wel iets fel zijn“. Dus koos hij meteen heel enthousiast deze kleur uit, bracht hem op en  … liep met me mee naar de kassa om hem af te rekenen. Was namelijk liefde op het eerste gezicht, deze mandarijntjeskleur!

De formule van de lipstick heeft ook een speciaal plekje in m’n hart. Die is namelijk precies hoe hij moet zijn: romig maar niet te vet, goed gepigmenteerd maar niet uitdrogend, dekt goed en blijft goed zitten. Niet zo wonderlijk als mijn geliefde Estée Lauder Pure Color Crystal lipsticks (ja, heb er ondertussen al een paar) maar ben toch behoorlijk fan!

De service bij Shu Uemura is altijd goed, en ben steeds onder de indruk van hun intuïtieve en 100% spot-on kleurkeuze. Dus ze zien me er wellicht heel binnenkort weer verschijnen voor een nieuwe rode lipstick. En moet ook nog een roze … Oh en wist je dat honeysuckle dé kleur wordt voor 2011? Need it!

Absoluut een aanrader dus, die winkel. Zeker voor wie net zoals ik nogal moeilijk is wat betreft kleuren.

Swatches van de Or 581:

En een full face:

2vxlqhi

Op de foto met de fab Cindy, Valérie, Katia en Kim.
b r o n : Glamour Bbey

27 Comments

 • Fien
  7 jaar ago

  Heel erg mooie blog! Pas vandaag ontdekt, but I’ll be back :yes:

  • 7 jaar ago

   Tof om te laten weten! :) Bedankt voor het compliment. <3

 • 7 jaar ago

  Waaauw, mooie kleur, het staat je echt goed! Leuke groepsfoto trouwens :D

 • 7 jaar ago

  zo met die full face zie je toch beter hoe mooi het bij je staat!

  Begrijp ik het goed dan Shu Ueamera dus niet meer bij magnaplaza wordt gekocht? Ik ben er nog nooit geweest, maar door jou artikelen ben ik er heel benieuwd naar geworden en wilde dus ook langs gaan :(

  Anders moet ik een dagje antwerpen inplannen :D

  • 7 jaar ago

   Zeker doen – Antwerpen rockt!

 • 7 jaar ago

  Gave kleur :D Toch jammer dat Shu niet meer te koop is in NL :(

 • 7 jaar ago

  Die kleur vond ik echt mooi & hij past ook super mooi bij je meid!

  Love, Cindy
  http://www.glamourblog.tk

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur hoor! Dit bewijst maar weer eens dat gokjes af en toe tot heuse successen leiden!

 • 7 jaar ago

  Wauw, hij staat je echt PRACHTIG!

 • 7 jaar ago

  ik vind het een hele mooie kleur!

 • Cindy
  7 jaar ago

  Ik houd ook van de Pure Color Crystal lipsticks van Estée Lauder haha! Ik heb er ondertussen 4 ^^
  Mooie kleur heeft deze lipstick Wel een lelijke verpakking moet ik zeggen..

  • 7 jaar ago

   4? Whah, meer dan mij! Ik wil er nog gaan kopen maar probeer er nog even aan te weerstaan … Maar als ik bons krijg voor de feestdagen weet ik al waaraan ik die ga besteden! :evil: :D

 • 7 jaar ago

  ooh, die is mooi :love:

 • Kim
  7 jaar ago

  De service is er idd geweldig, die kerel is goed in zijn keuzes! Alleen jammer van de vreselijke verpakking, ziet er echt cheap uit.

 • 7 jaar ago

  Wauw, hij staat je echt mooi!

 • 7 jaar ago

  Wauw, echt een aparte kleur! Je hebt het ook heel goed gecombineerd qua outfit :cute: .

  • 7 jaar ago

   Thx! De oversized trui was – zonder dat ik het door had – een beetje van m’n lijf aan het vallen, maar … Lol! ;D

 • 7 jaar ago

  De verpakking vind ik niet mooi,
  maar het kleurtje zelf staat jou wel heel erg goed zeg!

 • 7 jaar ago

  Knallende kleur! Heel erg gaaf en staat je prachtig!

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur, staat je goed! :)

 • 7 jaar ago

  mooie kleur, lelijke verpakking!

 • 7 jaar ago

  Jammer dat de verpakking er zo cheap uitziet maar de kleur is wel fantastic!

  • 7 jaar ago

   Aaaa – ik <3 de verpakking! Zo simpel, puur een lekker minimalistisch. :D Zo zie je maar weer. Les goûts et les couleurs ... ;)

 • 7 jaar ago

  Haha, eerst dacht ik: Ojee.. oranje, als dat maar goed gaat!
  Maar hij staat je super, je kan het echt hebben! :D

  • 7 jaar ago

   Bedankt! Ja dat dacht ik eerst ook toen hij me dat oranje aanwees … Maar ben helemaal overtuigd! <3

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur! Hij staat je goed :)
  En wat een speciale verpakking :)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close