Shopped @ the ELCS

Ik ben absoluut geen jaloers persoon, maar toen ik overlaatst aan het kletsen was met een aantal bloggers (jullie weten wie jullie zijn, lucky b##ches!*) werd ik haast groen. De dames in kwestie begonnen plots, zonder enige waarschuwing, de wildste verhalen op te rakelen van wat ze allemaal gezien en – quelle horreur – geshopt hadden in de Estée Lauder Company Store. Poe … Daar wilde ik ook wel eens een keertje heen! “Never gonna happen!” dacht ik zielig, en twitterde mijn beklag. Een week later viel er pardoes een ticket to heaven in de brievenbus. Gotta love Twitter!

Dankzij de lieve Melissa kon ik gaan shoppen in de Estée Lauder Company Store. Make-up heaven! Rondwandelen in dat winkeltje is ook wel een beetje als een reis door de tijd: allemaal stukken uit voorbije M.A.C. limited edition collecties als Heatherette, Red She Said, Liberty of London, Fabulous Felines, A Tartan Tale, … En er waren ook een paar items die nooit in de Belgische winkels hebben gelegen, zoals de liptint stiften en de superglass glossjes. Hey, het is een once-in-a-lifetime opportunity (in mijn geval dan toch, waarschijnlijk) dus ik heb me laten gaan. Benieuwd naar de buit?

Hush Hush Rose (Spring Colour Forecast ’10), Cult of Cherry (Cult of Cherry ’08), Perennial High Style (Liberty of London ’10)

High Falutin’ (DigiPops Dazzleglass ’10)

Fresh Salmon (Spring Colour Forecast ’10), Red Full-stop (Trend F/W ’09)

Peaches Powder Blush

Spiced Chocolate (Cult of Cherry ’08) met Nanogold, Brash, Sweet Chestnut en Spiced Chocolate

Heatherette Trio 1 (Heatherette ’08) Hoppin’, Mood Ring en Cloudburst

Care Blends in Sweet Orange + Lavender

Voor Nini bracht ik een bronzer/blush van Estée Lauder en het Leopard Luxe palette uit de M.A.C. Fabulous Felines collectie mee. Voor mama Joliette het Palace Pedigreed palette uit dezelfde reeks.

Het was niet alleen spannend maar ook gezellig shoppen met een groepje bloggers en twitteraars. D’r waren een aantal dames uit de vaste crew, zegmaar (hallo Kelly, Sarah en Stephanie!) ennn ik ontmoette gisteren ook de toffe Suzanne (Delta Cephei), Aline (Bombshell) en NeonRocks (Something Super Beautiful). Ladies, zullen we alvast een volgende shoptripje plannen?!

*Gewoon voor de duidelijkheid: still love you. Zelfs al had ik niet kunnen gaan! ;)

Meer Joliette

56 Comments

 • Désanne
  4 jaar ago

  Pff die spiced chocolate quad wou ik echt graag, vooral nanogold & sweet chestnut!

 • 7 jaar ago

  Wauuuw, gorgeous stuff! Nu ben ik jaloers *laat traantje glijden* :ween: hihihi <3 ;)

 • 7 jaar ago

  Umm … nee. Of toch niet dat ik weet. Sorry!

 • 7 jaar ago

  Thx Lienke :love:

 • 7 jaar ago

  Oh ja, oranje, peachy en koraal ftw! :D

 • 7 jaar ago

  Als je de kans nog eens hebt, probeer dan zeker in het begin van hun “shopping season” te gaan. Hoe langer je wacht, hoe rommeliger het wordt. En probeer zeker vrienden te worden met de jobstudenten die daar in het fabriek werken, die krijgen er een korting van 70%. I kid u not! En dat terwijl de rest het met -40% moet stellen. ELCS forever, ladies!

 • 7 jaar ago

  oh jee ik wil zo graag gaan!

 • Caro
  7 jaar ago

  jaloers jaloers jaloers jaloers…..
  als je deze kans nog eens krijgt spring ik stiekem in je handtas ofzo:o
  ik vind het oogschaduw qaud en de lipsticks echt heel erg mooi:)

 • 7 jaar ago

  Zo superleuk zeg!

 • 7 jaar ago

  UGH ik wil óóóóók! :ween:
  Echt leuke aankoopjes trouwens!

 • 7 jaar ago

  Mega jaloers aanval! Volgende keer begin ik ook op twitter :p

 • 7 jaar ago

  Echt you lucky bastard! Stuk voor stuk prachtige producten :x

 • Stephanie!
  7 jaar ago

  *zit stilletjes in een hoekje te huilen om deze onbereikbare hemel* :ween:

 • 7 jaar ago

  Wow geweldig, veel plezier ermee!

 • 007mabi
  7 jaar ago

  OMG sooo moooi producten!!!so jalous xxxx

 • W
  7 jaar ago

  Wauw wat een mooie producten.. Wat een geluksvogel ben je toch:) Ik heb toevallig vorige week Mac-Peaches gekocht en hij is zo mooi! De make-up artist vertelde me dat dit soort kleuren deze zomer helemaal in zijn.x

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke spullentjes heb je geshopt! Die lipgloss van de Liberty of London collectie is echt prachtig!

 • 7 jaar ago

  AH je hebt zo’n leuke dingetjes gekocht! :D

 • 7 jaar ago

  Oh wat een leuke aankoopjes! Ik wil ook al tijden naar die store gaan, maar zoals je zegt, erg moeilijk om aan een uitnodiging te geraken. Ik kan je helemaal begrijpen dat je lekker veel inkoopt dan :), geniet ervan!!

 • 7 jaar ago

  Waaw lekkere buit seg :D

 • 7 jaar ago

  Echt super mooie spulletjes!

 • Margaux
  7 jaar ago

  JALOERS !! :love:

 • 7 jaar ago

  Aaaauw wat cool!!!! Dit is echt dé beauty heaven!!! Nu ben ik een beetje jaloers :oeps:

 • 7 jaar ago

  Je hebt echt super mooie spullen gekocht! Ik ben erg jaloers op je :yes:

 • 7 jaar ago

  Wow, geweldige aankoopjes! :luv:

 • 7 jaar ago

  Wat een geweldige spullen heb je gekocht :D

 • 7 jaar ago

  Mooie aankopen! Veel plezier ermee /D

 • 7 jaar ago

  Een volgend shoptripje plannen? Yes, please! :yey: Maar eerst misschien even wat sparen… Wat is die Cult Of Cherry lipglass een beauty zeg! :luv:

 • 7 jaar ago

  aaah, nu word ik groen! heb al getwittert, maar voor het geval het niet werkt… kan ik met iemand contact opnemen voor ook een uitnodiging :)?

 • 7 jaar ago

  Ooh, Mood Ring heeft een mooie finish! Heb best wel spijt dat ik geen Care Blends Oil heb meegenomen… Maar m’n zakje was toch al redelijk gevuld. Beter zo wellicht :’)

 • Cindy
  7 jaar ago

  Ik had die hele winkel leeggeroofd haha. Kan nooit goed inhouden, helemaal niet met zulke prijzen. Ben benieuwd naar de reviews ^^

 • Charlotte
  7 jaar ago

  Inderdaad! Wat lijkt het mij leuk om daar naar toe te gaan!

 • 7 jaar ago

  ziet er allemaal erg goed uit!

 • 7 jaar ago

  Wauw! Superfijne aankoopjes!!

 • 7 jaar ago

  Echt, IK MOET DAARHEEN!
  :bloos:

  maar nu denk ik ook: Never gonna happen!

 • 7 jaar ago

  Oh my gosh… Nee, daar wil ik ook wel eens naartoe! Heaven on earth, het bestaat dan toch. En dan nog in België!

 • Laura*
  7 jaar ago

  Aah, smelt smelt, me want too! :p
  Hoe duur waren je aankoopjes? :)

 • 7 jaar ago

  WAUW! Al die producten. *kwijl* Prachtig!

 • 7 jaar ago

  Wat een mooie spulletjes allemaal! Kwijl kwijl kwijl

 • Jorien
  7 jaar ago

  Ik ga vrijdag naar de ELCS!
  Na deze post kan ik helemaal niet meer wachten! ;)

 • 7 jaar ago

  Nee, het is echt een winkel bedoeld voor mensen die bij Estée Lauder werken. Andere bedrijven die aan een aantal criteria voldoen kunnen ook kaarten aanvragen voor hun werknemers. En als er dan iemand niet wil gaan, is er plots een kaart over … ;) #lucky

 • 7 jaar ago

  Ja. :yey:

 • 7 jaar ago

  Peaches is een permanente, geloof ik! Maar die was gewoon heel goedkoop, héhé. En ik had nog geen andere M.A.C. powder blush. #schaam ;)

 • 7 jaar ago

  Wat denk je?! :D

 • 7 jaar ago

  mooie glossjes

 • Vann
  7 jaar ago

  Jealous!
  Hoe geraak je eigenlijk aan tickets voor de ELCS?
  of is het gewoon een soort van “beurs” een paar keer op een jaar? en alleen voor bloggers dan ofzo?

 • 7 jaar ago

  Ziet er geweldig uit! Ik wil Spiced Chocolate al heel lang, zo’n mooi palette!

 • 7 jaar ago

  Spiced chocolat is zoooooooo prett!y! :D

 • 7 jaar ago

  Waauw, suuuuper haul! Zijn de prijzen er echt zo veel lager?

 • 7 jaar ago

  Holy sh*t! Ik ben zo belachelijk jaloers op jullie! Haha wat ontzettend gaaf zeg! Wat een mooie aankopen! :luv: :luv: :luv: :luv:

 • 7 jaar ago

  Oh my, wat zou ik hier ook graag eens heen willen!!!! Sounds like heaven! :love:

 • 7 jaar ago

  Ahhh heerlijk om naar die foto’s te kijken ^^ ik ben benieuwd hoe die Fresh Salmon er op je lippen uitziet! We want lipswatcheeeeez! ^^

 • 7 jaar ago

  goed geshopt hoor! Mooie spulletjes! Je hebt allemaal dingen die ik zelf ook zou uitkiezen denk ik!
  Die spiced chocolate palet ziet er echt super mooi uit! En die peaches blush aah… ik wil ook :(

 • Kelly
  7 jaar ago

  gnnrrg ben zéér jarloers :(
  Wel leuke aankoopjes hoor!

 • Kelly
  7 jaar ago

  Hihi, superrrr aankopen ;)
  En ik wil terug!!
  Wat jij ;)?

 • 7 jaar ago

  Wauw, die lipproducten! :love:

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close