Menu & Search

Shopped: M.A.C. Styledriven & Posh Paradise (review & looks)

Al toen ik de eerste beelden spotte van deze M.A.C. collecties wist ik dat minstens een paar spullen hun weg zouden vinden naar mijn make-up tafel. Pas toen ik in de winkel stond en elke kleur uitvoerig bekeek en testte, wist ik effectief wat mee naar huis zou gaan. Ennn … dat werden best verrassende kleuren. Ik plande basics, ik koos echter voor on-trend kleuren met een najaarsvibe en een touch of glam/drama. Tja. #beautyblogger

Pro Longwear Eye Shadow in Keep Your Cool Paint Pot in IdyllicPro Longwear Lipglass in Lasting Achievement

Lasting AchievementKeep Your Cool Idyllic

Pro Longwear Eye Shadow – Keep Your Cool

Omdat een meisje nooit genoeg taupe heeft, vond ik de aanschaf van deze supersized shaduw meer dan verantwoord. Keep Your Cool houdt het midden tussen koel taupe en grijs, is heerlijk multifunctioneel en een plezier om mee te werken. Gepigmenteerd? Check. Blendable? Very. Long lasting? Eh … zie z’n naam, die hij overigens absoluut waar maakt.

Paint Pot – Idyllic

Ik <3 Paint Pots, I do! Ze zijn perfect als basis voor je oogschaduw, maar ook easy glam om zo te dragen. En deze Idyllic is té drop-dead-gorgeous om te verdoezelen met een andere kleur, nee? De kleur is goed op te bouwen, de finish stunning én hij blijft mooi zitten. Niet vanzelfsprekend voor een product in crèmevorm. (Maar dat is dus één van de redenen van mijn onvoorwaardelijke Paint Pot liefde.)

De producten in een ooglook. Idyllic op het bewegende ooglid, Keep Your Cool in de crease en de buitenste ooghoek.

Pro Longwear Lipglass – Lasting Achievement

Ik probeerde ooit van die long-lasting lipgloss van L’Oréal en heb eversince een kleine fobie voor dit type gloss. Maar Lasting Achievement was zo mooi dat ik meteen om was. Uiteindelijk valt de formule mee. Soort van. Het ziet er mooi uit, en blijft inderdaad urenlang zitten. Maar arrrgh, the stickyness! De Pro Longwear Lipglass hecht zich aan je lippen als lijm. Niet bijzonder comfy. Voor z’n kleur en finish heb ik echter wel wat over. Deze gloss is perfect voor feestjes, events, avondjes op restaurant (want hij doorstaat urenlang kletsen, pizza, wijn én dessert – true story!) en ander fijns.
Naar mijn mening niet voor elke dag, maar absoluut een aanrader als je een longlasting gloss zoekt. This baby delivers.

boven: Negeer het wtf-haar en de scheve blik, plz. Focus op de lippen voor Lasting Achievement en Idyllic op de ogen (subtiel aangebracht op bewegend ooglid).
onder: En nu met de ogen volledig opgemaakt. Idyllic als basis en op het bewegend ooglid, Keep Your Cool in de crease en onder de wimpers. Op de lippen nog steeds Lasting Achievement, uiteraard.

(De rest van de make-up: Garnier BB Cream, M.A.C. Embark als wenkbrauwpoeder, HEMA wenkbrauwgel, Lancôme Le Crayon Khôl, M.A.C. Zoom Fast Black Lash mascara)

Producten uit de M.A.C. Styledriven en Posh Paradise collecties – nu in de winkels.

14 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Yv
  10 jaar ago

  ” Negeer het wtf-haar..”

  Hahahahhahahaha wat kan jij toch heerlijk schrijven :luv:

  OT: Wauw, die taupe oogschaduw is mooi! Ik hou van taupe..

 2. 10 jaar ago

  Mooi! Zeker de lipgloss

 3. 10 jaar ago

  Prachtige oogschaduw en die lipgloss staat je echt supergoed

 4. 10 jaar ago

  Wat een mooie producten. Perfect voor het najaar!

 5. 10 jaar ago

  Wauwie, alledrie de producten zijn gewoon drop dead gorgeous!
  Ook mooie look met z’n allen!

 6. 10 jaar ago

  prachtige kleuren! daar zal ik er ook wel een paar van mee naar huis nemen!

 7. 10 jaar ago

  paintpots <3 krijg je er ooit genoeg van? ik heb er nog maar 2 maar wil meeer

 8. 10 jaar ago

  Mooie spullen heb je geshopt ! De lipglass vind ik je super staan ! Ik zou hem ook wel eens durven gaan halen !

 9. Kga nog eens terug moeten gaan voor die paintpot he!!!!

 10. 10 jaar ago

  Wauw, wat een mooie producten! Vooral de kleur van de lipgloss vind ik echt fantastisch!

 11. 10 jaar ago

  hele mooie producten!

 12. 10 jaar ago

  Whiiii fluffy hair ^^ Die paintpot is GORGEOUS!

  • 10 jaar ago

   Lol! Ik ging oorspronkelijk voor een lipswatch (lees: hoezo haar borstelen?) maar dacht toen fuck it, ik gebruik de héle foto. Oeps! :p