Shopped: M.A.C. Cham Pale

Shopped: M.A.C. Cham Pale

Op de laatste dag van 2010 – een paar uur voordat mijn blindedarm zou beslissen over een changement de décor voor het nieuwjaarsfeest – ik dacht aan een cocktailjurk als tenue in plaats va een ziekenhuisschortje – liep ik nog eventjes vrolijk de M.A.C. Store in Antwerpen binnen. Net daarvoor was ik een paar Levi’s jeans gaan scoren (laatste dag van het jaar én de dag voor de solden – volgens mijn meesterplan was ik inderdaad de enige klant in de winkel!) en aangezien de Cham Pale collectie eindelijk uit was moest ik die natuurlijk even gaan bekijken.

Ik had toen al kunnen weten dat er iets heftig fout zat, want het boeide mij allemaal niet zo. Dé collectie waar ik al weken naar uitkeek, en ik moest moeite doen om naar de display te lopen. Tja… Goed voor mijn portefeuille was het dan weer wel, want hoewel ik op voorhand had gepland zowat de hele collectie mee naar mijn HQ te slepen, hield ik het bij een paintpot (één paintpot!) en het oogschaduw quad.

paintpot: Vintage Selection
quad: Caviar Dreams

swatches: Vintage Selection, Brule, Et tu Bouquet?, Retrospeck, Caviar Dreams

Heb jij iets gekocht van Cham Pale?

22 Comments

 • 7 jaar ago

  oeeeh dat palette is pretty :D Ik wilde dat nude oogpotlood en calm mode TLC, maar allebei uitverkocht helaas :(

 • 7 jaar ago

  Ik was helaas ziek toen de collectie uit kwam dus ik heb niets weten bemachtigen :(
  Ik vond de collectie ook een beetje tegenvallen dus wilde ook alleen die paintpot en het quad.

 • 7 jaar ago

  Ik heb ook het quad, niet zo gepigmenteerd maar wel supermooi!

 • 7 jaar ago

  Ik vind die paintpot echt super mooi! :love:

 • 7 jaar ago

  Mooi quad vooral!
  Ik heb er niets van gekocht want ik heb geen MAC counter in de buurt helaas :(

 • 7 jaar ago

  Ja een pencil :)

 • 7 jaar ago

  Ik ben er zelf ook nog niet geraakt, maar ik vind het zelf geen grote ramp eigenlijk. De meeste oogschaduwkleuren kan je makkelijk vervangen, alleen die paintpots he :D

 • 7 jaar ago

  Ik vond de Cham Pale collectie persoonlijk nogal tegenvallen :( Ben zelf toch meer van de felle vrolijke kleurtjes dan van de neutrals. Maar mooie swatches, zoals altijd :)

 • 7 jaar ago

  Mooie spulletjes, ik kocht 2 paintpots ‘Let me pop’ & ”Chilled on ice’ Echt super mooi!

 • 7 jaar ago

  Wauw dat palette is heel mooi!

 • 7 jaar ago

  Mooie spulletjes! Ben benieuwd naar je review van de Paint Pot. Ik twijfelde hard om hem ook te kopen maar mijn budget liet het niet toe alles te kopen :( dus heb ik die maar overgeslagen. Ik wil nu over een tijdje Rubenesque kopen, dat lijkt me wel een mooie vervanger ;)

 • 7 jaar ago

  Mooie basickleurtjes! :)

 • 7 jaar ago

  heb de Painpot ook en het Quad jammer genoeg niet. Misschien nog zondag in Knokke, hope so! :)

 • 7 jaar ago

  Vintage Selection is een prachtige kleur! Maar toch sla ik deze collectie over :P

 • IK ben nog niet in een MAC geraakt :(

 • 7 jaar ago

  Ik heb nog niets van de collectie, en had wel een wishlist.
  Ik was de hele voorbije week ziek (en ja ook op de release :( )
  Maar vandaag ga ik naar Wijnegem en of course naar M.A.C.
  De quad wou ik eerst ook, maar vind de kleurtjes echt wel te licht. Dus waarschijnlijk worden het 4 losse oogschaduwpans voor in mijn pallet.
  Maar die paint pot kan misschien toch nog bij in mijn zakje zitten ^^

  • 7 jaar ago

   Aww wat stom Naomi, gelukkig ben je al wat beter! Shop ze! :D

 • Nele
  7 jaar ago

  Ik heb nog steeds niets van MAC! Als ik ooit eens in MAC-winkel kom dan zal ik zeker een paint pot kopen :)

 • Liesbeth
  7 jaar ago

  Oeh, mooi!

 • 7 jaar ago

  Mooie dingen! Voor wat gebruik jij die paintpot? Ik wil er ook wel eens een kopen maar ik weet niet precies waarvoor je het allemaal kan gebruiken haha. De quad ziet er prachtig uit maar ik vind de kleurtjes toch wel aan de lichte kant als ik dat zo zie :)

  • 7 jaar ago

   Voornamelijk als oogschaduw en oogschaduwbasis. Ik maak er een artikeltje over …

   Ja, ze zijn heel licht en nude en passen perfect bij elkaar. Ik probeer straks even een EOTD ;D

   • Maaike
    7 jaar ago

    Ik zou ook graag een EOTD zien! Ik ben op zoek naar een mooi, neutraal oogschaduwquadje. Zo op het eerste zicht lijkt dit idd wat licht, maar dat kan altijd anders uitvallen op de ogen he. Ik kijk uit naar je artikel :-)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close