Shopped: juwelen @ Fashionology.nl

Shopped: juwelen @ Fashionology.nl

Al een hele tijd aas ik op een ring met ruw quartz. Het liefst van al wil ik  zo’n hele grote, opzichtige (zoals bijvoorbeeld die ene waarover ik schreef way back in maart – of eentje zoals mijn H&M find met een échte steen). Maar toen ik deze subtielere variant spotte bij Fashionology.nl moest ik hem hebben. Hij ziet er een beetje uit als een verlovingsring, vind ik. Met een stukje quartz kristal in plaats van een diamant. Pretty.

Ook geshopt @ Fashionology: deze armband met zwarte (of is het heel erg donker bruin?) stenen doodskopjes. Ben niet zo van de gothic, maar deze armband geeft me eerder positieve vibes. Beetje Dia De Los Muertos, weetjewel.

De webshop heeft een heel aantal fashionable, ballsy juwelen – helemaal mijn ding. Heb er al vaak wat willen bestellen, maar toen ik er dus onlangs bovenstaande items terugvond, was ik helemaal om. Eentje voor bij de favorieten …

16 Comments

 • 6 jaar ago

  Haha die armband is tof, vooral omdat alle doodshoofden zo’n lach hebben :) Ga ook eens een keertje een kijkje nemen daar!

 • 6 jaar ago

  Hé, is dat niet de armband die je gisteren droeg?

 • 6 jaar ago

  De ring is echt supermooi. Ik had Fashionology al gespot op enkele andere blogs, ik moet er dringend ook eens een bestelling plaatsen!

 • 6 jaar ago

  Leuke armband!

 • 6 jaar ago

  Die ring is erg leuk :D

 • 6 jaar ago

  Armbandje is ge-wel-dig.

 • Amalla
  6 jaar ago

  Mooie ring!

  Maar heel erg bedankt voor dit artikel,
  ik was namelijk al een tijdje op zoek naar een zilveren verenarmband voor mijn zus.
  En het was niet zo makkelijk te vinden, op deze site hadden ze het!

  Dus heel erg bedankt daarvoor. :)

  • 6 jaar ago

   Leuk! :) Graag gedaan uiteraard, hihi.

 • 6 jaar ago

  ;O, de ring :love:

  xxx

 • 6 jaar ago

  Die ring is mooi zeg!

 • 6 jaar ago

  ohhh die ring, me wants too!! <3

 • 6 jaar ago

  Die ring is echt heel erg pwetteeyyyyy! :luv:

 • Die ring is prachtig inderdaad!

 • 6 jaar ago

  Die ring is echt pretty! :D

 • 6 jaar ago

  Waauw, de ring is supermooi!!!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close