Menu & Search

Shoplog(je): solden

Tot volgend jaar, januari, de maand van grote en kleine veranderingen, een nieuw begin en verzoeningen. <3 Ok, en van soldekes.


Hallo februari, mijn verjaardagsmaand die ik start ergens tussen Zimbabwe en Mozambique. Tot volgend jaar, januari, de maand van grote en kleine veranderingen, een nieuw begin en verzoeningen. <3 Ok, en van soldekes. Ik ben in een grote cirkel rond de winkelstraten gefietst, maar heb toch drie items weten buit te maken. Uiteraard niet toevallig van een aantal van mijn longterm favoriete merken. Drie not-so-basic basics.

[korra_icon icon=”lighter”] [korra_icon icon=”money”]

rugzak KIPLING

Kipling en ik gaan way back. Het startte in de lagere school – oh, de hype toen! – en de liefde is eigenlijk nooit overgegaan. Mijn favoriete handtas (de enige zwarte in mijn collectie op dit moment, want #roze4ever) is een lederen kipling uit … 2007? Misschien 2008? In ieder geval, ze gaat al zeker tien jaar mee en vertoont nog geen enkel signaal dat ze het gaat begeven, dus whoop!

Ik ben al een hele tijd op zoek naar een degelijke doch niet eh … onaantrekkelijke rugzak waarmee ik kan rondfietsen, citytrippen maar ook mee naar kantoor kan en op restaurant zonder eerst overhuis te moeten. Allezja, you het the picture. Toen ik deze aubergine Kipling passeerde in de Inno – ik was met de zus op cadeautjesmissie – kon ik hem niet achterlaten. Mes excuses, lieve mensen van de Inno, voor de evil bulderlach die volgde toen ik de dikke blauwe bol met 50% op het prijskaartje zag kleven. Hij is gemaakt van het typische, stevige Kipling canvas, met een lakleeresque coating en is niet doorstikt, maar met de laser gebrand voor ultieme stevigheid. Honderd keer fuck ja en mee naar Afrika, it is.

carré BIMBA Y LOLA

Deze scoorde ik al tijdens de koppelverkoop in december. Ik was al lang niet meer in deze winkel geweest. Jammer, want hij maakt me altijd een beetje blij, niet in het minst omdat hij mij aan vakantie doet denken. <3 Steven had een nieuwe sjaal nodig en ik had er eentje gespot in hun Intergalactic collectie. Maar ik wilde de sjaal eerst met eigen ogen zien. Mijn babe is één van de meest ruimdenkende mensen die ik ooit heb ontmoet, toch wilde ik dit vrouwenaccessoire (met roze, uhu, en planeten en raketten en het meest perfecte donkerblauw dat zijn ogen sublimeert *-*) keuren vooraleer ik het onder de kerstboom durfde leggen. Bon, de sjaal bleek perfect én er ging korting af maar natuurlijk alleen als je nog een ander item kocht. Basicaly heb ik twee sjaals gekocht voor de prijs van anderhalve sjaal: eentje voor Steven en een carré voor mezelf. Fair deal.

enkellaarsjes & OTHER STORIES

Minder toevallig en eerder van moeten: deze enkellaarzen. De enige twee paren die ik nog had zijn van roze velours en de Sasha x The Fashion Folio collab uit 2014 (ik koop schoenen van een paar honderd euro die een jaar meegaan maar deze budgetproof lederen botjes zijn blijkbaar built to last forever en then some). Dusja. Ik moest naar de winkel. Tijdens de solden. In centrum Antwerpen. Horror. Ik had die dag mijn smartiepants aan en trok linea recta naar & Other Stories en vond deze zwarte lakleren Chelsea boots met puntige tip binnen de vijf minuten. Blitzshopping done right.

[korra_icon icon=”moon”]

P.S. Ik zie er al naast, want ze zijn een vast onderdeel van ons interieur (bekijk het hier), maar ja: dat zijn zit- en fitnessballen op de achtergrond. Makkelijk om bij te schuiven aan de tafel, de bureau’s, wanneer er meer bezoek is dan de sofa aankan, etc… Of om een beetje je rug los te rollen en ondertussen een boekje te lezen of uit te kijken over de Antwerpse jachthaven. Ik <3 die dingen, echt.

4 Comments

  1. 4 jaar ago

    Die enkellaarsjes <3

  2. 4 jaar ago

    Toffe aankopen, vind de laarsjes echt mooi!