Shoplogje: black and gold (and silver sparkle)

Het is niet dat ik de afgelopen tijd niet veel te veel gekocht heb, maar de shoplog van vandaag is maar een kleintje. Omdat ik over de andere spullen een apart artikel wil doen. (Jawel, ondanks De Grote Stilte heb ik nog steeds blogambities – no worries!) Check alvast drie van mijn laatste aanwinsten. De clutch kocht ik een dikke week geleden, het jasje en de sjaal bracht ik dit weekend mee uit Rotterdam.

boven: Omdat ik een clutch moest waar m’n iPad in paste. Gescoord chez H&M.

Ik zocht éigenlijk een warme wintersjaal, maar deze schoonheid met skulls & bloemen (en glitter) kon ik niet achterlaten. Liefde.

Ab-so-luut niet te combineren met mijn nieuwe korte jasje. Wegens glitter overdose. Beiden geshopt @ Zara Rotterdam.

P.S. positively LOVED Rotterdam! Wil snel weer terug.

Meer Joliette

11 Comments

 • 6 jaar ago

  Leuke aankoopjes! :) Kocht gisteren ook net die blazer @ Zara <3

 • 6 jaar ago

  Oh de clutch <3

 • 6 jaar ago

  :yey: :)

 • 6 jaar ago

  Oooo dan was je dicht bij mij in de buurt :-)

  Volgende x dat je gaat ga ik proberen ook te gaan al is het maar om even hallo te zeggen.

  Ben benieuwd naar je andere aankoopjes!

 • 6 jaar ago

  Nice things, vooral die clutch :D

 • 6 jaar ago

  Doen hoor, was heel tof om je te ontmoeten! ;D

 • 6 jaar ago

  Je bescheiden aanloopjes zijn tres jolie!

  De volgende keer dat jullie er zijn wil ik de hele dag mee shoppen!

 • 6 jaar ago

  Die sjaal is tof!

 • 6 jaar ago

  Mooie aankoopjes weer, de clutch is prachtig in z’n eenvoud!

 • 6 jaar ago

  Leuke sjaal !

 • Carmen
  6 jaar ago

  Ik ga ook heel erg graag naar Rotterdam! Sephora :love: De Bijenkorf :love: Alice in cupcakeland :luv:

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close