Shoplog: vroege herfst

shoploggg

De combinatie van a/w persberichten en regenachtige dagen hebben me in een herfstige mood gebracht. Ik heb zin in warme chocomelk, wollen sokken en onder een dekentje voor de televisie kruipen. Béétje vroeg daarvoor, wel. Maar ik kan er niets aan doen en stond blijkbaar behoorlijk in herfstmodus toen ik laatst ging shoppen.

Red Tab Skinny jeans @ Levi’s store

Ik was desperately in need of new jeans en trok naar de Levi’s store op de Meir waar ik een zwart paar scoorde. (De service daar is trouwens echt goed & lekker relax.) Mijn demi-curve draag ik al een half jaar ofzo, dus ik wilde ook een zwart exemplaar. Helaas paste die me langs geen kanten. (Um, kay?) Het werd uiteindelijk een standaard Skinny. Lekker comfy, makkelijk te combineren en work-proof. #score

comfy herfsttrui & juwelen @ H&M

Ik kan niet shoppen zonder langs H&M te gaan, haha. Ik <3 die winkel. Mucho’s! Er zijn altijd wel leuke basics te vinden en leuke juwelen tegen een superlage prijs. Vaak kan je ze maar een paar keer aan voor ze lelijk worden, maar hey … je kan niet alles hebben. Deze keer bracht ik een zebra-ring en een oranje lederen – jawel, fancy! – armband mee naar huis. Als er iemand een truukje weet om fake gouden ringen mooi te houden, TELL ME PLZ! Deze is namelijk zo perfect dat ik hem amper durf dragen.

jewel-toned / heavy-knit trui @ Zara

Diegenen die me die namiddag volgden op Twitter hebben deze trui al gezien, en live meegemaakt hoe hard ik twijfelde. Uiteindelijk ben ik teruggegaan naar de Zara en heb ik ze meegenomen. Check de foto’s hierboven die ik maakte tijdens mijn pas-sessies. Hey, ik ben een curvy lady en deze trui maakt me er niet slanker op, maar ik vind de textuur, de cut en de kleur zo leuk dat het me niet bijster veel kan schelen of ik er een paar kilo zwaarder uitzie. Prioriteiten, right?

wedges @ Men at Work

De Men at Work is een winkel waar ik normaal gezien nooit binnen zou stappen wegens niet mijn ding. Maar Nini is er vaste klant, en toen ik op zoek was naar een paar wedges leek het me geen slecht plan om daar even een kijkje te gaan nemen. Blij dat ik dat deed! Want ik was vijf minuten binnen, of de verkoopster stelde me voor aan dit paar babies. Ze zitten heerlijk comfy & zijn makkelijk te combineren – ware liefde!

Weet je wat ik nu nog écht mis? Een Kipling paraplu … *kuch*hint@Kipling*kuch*

Shopped it @ Meir Antwerpen

Meer Joliette

27 Comments

 • 6 jaar ago

  Wow! deze schoenen zijn echt prachtig!

 • 6 jaar ago

  mooi die schoenen!

 • 6 jaar ago

  Wauw wat een mooie dingen, die ring van H&M is geweldig! Ik wil ook in Antwerpen wonen en kunnen shoppen bij de Meir!! (ok, ik kan shoppen in de Kalverstraat dus ik mag niet klagen, maar hee, wat wil je als ik altijd maar naar jouw geweldige in de Meir geshopte spulletjes kijk!)

 • 6 jaar ago

  Ik wil ook al een tijdje zo’n Levi’s Curve ID jeans! Binnenkort is naar de Meir :-)

 • 6 jaar ago

  Ik wou ook de tip geven om doorzichtige nagellak over de ring te doen!
  En geweldige wedges :D
  x

 • 6 jaar ago

  Jij bent al klaar voor het volgende seizoen, maar van mij mag de zon nog even schijnen hoor!

 • 6 jaar ago

  Leuke spulletjes heb je geshopt! Je wedges vind ik mooi!
  En ik vind je figuur juist mooi :D

 • Carmen
  6 jaar ago

  Graag gedaan :cute: Ik merk nu maar dat bovenstaande comment vol fouten staat #blokisabitch :/

 • 6 jaar ago

  Love the shoeees!

 • 6 jaar ago

  Weeral leuke aankopen :) Gotta love Levi’s jeans!

 • 6 jaar ago

  Mooie koperen kleuren, tof!

 • 6 jaar ago

  Leuke aankoopjes ! Had ook eerst nt door dat de schoenen wedges waren :d ! De trui staat je echt goed :-)

 • 6 jaar ago

  Thx voor de link! :)

 • 6 jaar ago

  Mooie en leuke aankoopjes!

 • 6 jaar ago

  gave wedges!

 • 6 jaar ago

  Het was de foto die die trui optisch zwaar deed lijken maar langs de zijkant zag ik meteen dat ie goed zat ;) Women with curves are beautiful and more natural <3

 • Carmen
  6 jaar ago

  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20110624_013
  Mooi artikel meisjes! Heb het getweet, maar beseft dan, dat je me niet volgt en mijnt weets protected zijn ;) daarom even comment!

 • 6 jaar ago

  Hehe the same here. Dacht dat het gewone hakken waren. Toen ik wedges las dacht ik: huh? wrm zegt ze dat nou, het zijn toch gewoon hakken :/

 • 6 jaar ago

  <3 !

 • 6 jaar ago

  Dat hoor ik dus ook altijd, maar krijg je niet zo een raar laagje eroverheen?
  (dus dat het goud wat afgezwakt wordt?)

  En werkt dat ook met bewegende delen zoals een gouden ketting? of gaat dat barsten?

  Ik zit ook heel erg te twijfelen over die trui.. maar juist omdat ik eigenlijk te dun ben voor dat ding.. maar die kleuuuuurrr :luv:

 • 6 jaar ago

  Die wedges vind ik echt helemaal geweldig, supermooi! Wat ben je trouwens een prachtige dame ^^

 • Laura*
  6 jaar ago

  Idd, dat doe ik ook :) Als je het na een tijdje herhaald blijft ie heel lang mooi. En natuurlijk een back-up kopen helpt ook ^^

 • 6 jaar ago

  Haha, ik had niet door dat het wedges waren! (te vroeg op de ochtend, ahum)
  Dacht echt dat het hakken waren…
  Trouwens, dat lederen armbandje van de H&M is cute! Denk dat ik deze middag toch maar even de stad inga… :D

 • 6 jaar ago

  Leuke geshopte spullen. Vooral die schoenen zijn prachtig! :D

 • 6 jaar ago

  Leuk aankopen!

 • 6 jaar ago

  Leuke spulletjes! Ik doe zelf over de ringen de H&M altijd blanke nagellak. Werkt niet eeuwig maar houdt ze een heel stuk langer mooi . :)

 • 6 jaar ago

  Leuke spulletjes! En idd de Levi’s Store is echt fijn! Je wordt er tenminste geholpen, en krijgt niks “aangesmeerd” :)

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close