Shoplog: twee zonnebrillen en een halve liter Holy Grail

Shoplog: twee zonnebrillen en een halve liter Holy Grail

shoplogeindmaart2

Vandaag was het zalig mooi weer – omgwtf lente!! – dus trokken zusje en ik de stad in voor wat zonnevitamientjes. Omdat Nini een nieuw flacon Midnight Recovery Oil moest, en ik een nieuwe Shu reinigingsolie, deden we ook wat winkels aan. Resultaat: een behoorlijke shoplog.

Natuurlijk stond ik op deze zonnige dag (stekeblind) op de Meir zonder zonnebril. Niet fijn. Eerste stop was dus de H&M voor een paar poppy ‘shades’. Enter dit blauwe polkadot exemplaar. Ik kocht ook een Body Splash met de geur Vanilla & Apple, heerlijk fris en fruitig. De haarelastiekjes … tja, die hadden gewoon leuke kleurtjes. Momenteel is het haar in m’n nek zo kort dat het amper in een dot past, maar de dag dat het wel kan, kan het in kleur.

Al een poos geleden kocht ik mijn eerste Longchamp Pliage. Ik heb die nooit echt gezien als ‘handtas’, maar sinds Nini haar Pliage overal mee naartoe zeult, wil ik er ook één. Zo’n handige tassen! Ik spotte dit metallic taupe/beige model en wist het plots heel zeker: die wilde ik.

Eh ja, nog een H&M zonnebril. Zus vond hem lelijk en eiste dat ik op straat de blauwe opzette (tsss, zusjes … ;)) maar ik vind hem helemaal fab. Dus voila. Twee zonnebrillen.
Het Hello Kitty balsempje is eerlijk gezegd bagger. Ik overweeg om de balsem er uit te scoopen, te mixen met een oude lipstick voor een TLC en het hele goedje er vervolgens weer in te smelten. Grote plannen voor een cheap-ass klein tinnetje maar komaan, hoe lief is dit ding?!

De Elle koop ik elke maand, en heb hem nog nooit geshowd. Waarom nu dan wel? Ha! Because I’m a proud mama, da’s waarom! Check p. 118 – 122 en ontdek het zelf. Leen Van Severen, u aller bekend als LenaLena (pour les reccessionista’s) hees zichzelf een maand lang in een LBD en werd met dit avontuur gepubliceerd in mijn favoriete magazine.

Bij H&M scoorde ik ook wat basics. Witte shirtjes, huidskleurige tanktops, een zwarte skinny en ook een vrolijk oranje (of koraal, whatever) exemplaar.Ik hou van in-your-face accessoires dus ga vaak voor basic outfits. Lekker comfy. Voila. Niets spannends hier, op naar het volgende …

(iPhone foto)

Deze foto heb ik een hele tijd geleden al getwitterd, maar vond het toch wel leuk om het nog even te delen op de blog. Dit kleine Swatch horloge is één van mijn beste aankopen van de laatste tijd. Love it! Het past bij zowat elk van m’n outfits, voelt zacht aan m’n pols en is goed te lezen. Eerst wilde ik een pastelletje, maar nadat ik alle kleuren had geprobeerd, bleek deze toch perfect. “Meh, saai!” dacht ik nog, maaaarrr ik hem ondertussen mijn mening volledig herzien. Ik draag hem gewoon elke dag. Mijn dure horloges liggen verwaarloosd onderaan één van m’n juwelenkistjes. Ware liefde, zeg ik u …

In the end kocht ik ook nog dat spul waarvoor ik überhaupt naar de stad was getrokken: de Skin Purifier (voluit High Performance Balancing Cleaning Oil) van Shu Uemura. Vierhondervijftig mililiter Holy Grail goodness! Het is trouwens hoog tijd voor een review, me thinks …

Shopped it @
H&M (lingerie, accessoires & cosmetica) Leysstraat 2-4 en (compleet) Meir 89-97, Antwerpen
Shu Uemura De Nieuwe Gaanderij, Huidevetterstraat 34, Antwerpen
Longchamp Inno, Meir 80, Antwerpen
Swatch Inno, Meir 80, Antwerpen

Meer Joliette

30 Comments

 • 7 jaar ago

  Lol! Net even geluisterd en hij tikt inderdaad best hard. Had het nog niet gemerkt. Ben (helaas?) zelden in een stille omgeving.

  (Nu in het shoppingcenter en hem tegen mijn oor gehouden. Dame keek me vreemd aan, thihi.)

 • Lisa
  7 jaar ago

  TIkt die secondewijzer van jouw swatch-horloge ook zo hard? ik heb ‘gent’ van swatch en die tikt echt onuitstaanbaar hard!

 • 7 jaar ago

  Leuke buit! :) Haha toch het horloge gekocht, goede keuze, is echt leuk! Ik zie ze nog staan de twee ‘hulpvaardige’ winkelbedienden ;)

 • 7 jaar ago

  Leuke dingen heb je gekocht! Dat horloge is echt superleuk:D

 • Goed geshopt zou ik zeggen! Ik ben alvast benieuwd naar je review van de olie!

 • 7 jaar ago

  Dat horloge, wheeeeere can I shop it online? Instant hebberigheid!
  En die Shu Uemura moet online! :yes: Ziet er gewoon al goed uit… Als ie nog eens flink reinigt, zou hij misschien wel op mijn wishlist mogen. :lol:

 • 7 jaar ago

  Wat leuke aankopen
  Ik heb ook nieuw zonnebril nodig. ik ben ook heel benieuwd naar jouw review

 • 7 jaar ago

  ik ben ook heel benieuwd naar jouw review :-)

 • 7 jaar ago

  Ha, dat artikel moest ik nog lezen in de Elle! Leuk zeg, ik wist niet dat zij dat was :)
  Toffe aankopen ook! Ik vind die polkadot zonnebril wel leuk hoor ;)

 • gloria
  7 jaar ago

  Leuke spulletjes
  Ik heb die body splash ook gekocht, heerlijk zomers geurtje ! :)

 • 7 jaar ago

  Leuke aankoopjes! Je horloge is echt supermooi!! Ik ben benieuwd naar die review!! :-)

 • 7 jaar ago

  Leuke spulletjes! Jammer van de lipgloss :( De verpakking ziet er echt leuk uit :)

 • 7 jaar ago

  Nee. Heel even kort: supercheap, ruikt heerlijk fris en fruitig (warm vanille en zure groene appel) maar doet niet veel voor je huid. Gewoon handig om te verfrissen (body splashes zijn een must-have in de zomer) en een snelle, goedkope manier om je te parfumeren.

 • 7 jaar ago

  75 ofzo? Herinner het me niet exact meer. Zoiets. Is niet echt een handtas, maar een canvas shopper. Heel handig. Ben atm in het bos aan het wandelen (en m’n site aan het checken dus, lol!) en heb hem bij. Love it!

 • 7 jaar ago

  Heel leuk horloge! Ik vind hem ook mooi in wit!

 • Jessica
  7 jaar ago

  Ik ben benieuwd naar de bodysplash.
  Komt er een review van?

 • Lauren
  7 jaar ago

  Hoeveel kostte die prachtige handtas? :love:

 • ellen
  7 jaar ago

  echt leuke aankoopjes!
  ik denk dat ik me die bodysplash ook ga aanschaffen, weinig geld en toch lekker ruiken :)
  die koraalrode broek vind ik super! misschien eens tonen in een OOTD ? :p

 • jay
  7 jaar ago

  Leuke aankoopjes! Is die rode/koraal broek van de gewone h&m of van divided of…? :)

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke aankoopjes :D

 • 7 jaar ago

  Leuke aankoopjes! :D

 • 7 jaar ago

  Leuke aankoopjes heb je gedaan. Die blauwe zonnebril vind ik zo leuk!

 • 7 jaar ago

  Leuke aankoopjes! Ik wil nu ook die horloge :(
  Hoeveel heb je ervoor betaald? :bloos:

 • 7 jaar ago

  Ik heb die bodyslapsh ook, ruikt heerlijk! fijn dat je wat van het zonnetje hebt kunnen genieten!
  x

 • 7 jaar ago

  Ja! Ook H&M en gisteren nog gekocht. :)

 • 7 jaar ago

  Leuke aankopen :D Veel plezier ermee! :)

 • 7 jaar ago

  Ik wil de tas wel helemaal zien als het kan!

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke aankoopjes XD
  De swatch horloge ziet er ook interessant uit => dat wordt kopen dus
  Komt de Hello Kitty balsem ook van H&M, en is die nu nog te koop?

 • 7 jaar ago

  mooie spulletjes allemaal :D

 • 7 jaar ago

  Wat een heerlijke aankopen zeg! Dat Swatch horloge is echt geweldig, ik ga er binnenkort ook een aanschaffen denk ik. En die Pliage is :luv:

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close