Shoplog: summer vibes

Shoplog: summer vibes

Het was gisteren een prachtige dag, en Nini & ik trokken naar de Disney Store op de Meir in – duh – Antwerpen. Of dat was toch het plan. Daar aangekomen bleek er een rij te staan van zo’n 100 man (en erger: irritante kleine kinderen) dus we kozen het hazenpad en deden wat winkeltjes aan. De buit was aanzienlijk, en très summery.

Eerste stop: H&M! Ik shopte o.a. dit semi-transparant oranje topje. Heel casual, maar ook mooi bij mijn shorts deze zomer. Ik wilde nog een witte kopen om te combineren met de maxi-rok waarvan ik toen nog overtuigd was dat ik die zou vinden (de hele Zara bleek gestroopt – geen max-skirt meer te bespeuren #boohoo) maar die hadden ze niet meer in mijn maat. Volgende keer!
Het cheap-ass zomerjurkje leek me perfect voor in de tuin. Daar blijk ik elke zomer weer een tekort aan te hebben, waardoor in in mijn ‘goede kleren’ op de tuinstoel kruip en de dagen erna zit te vloeken wegens niets om te dragen.

Maxidressss! Gescoord @ H&M Divided.

Twee grof geweven, katoenen shirtjes. Beetje transparant en erg loungy. Staat gewoon mijn naam op, dus die kon ik niet laten liggen. Heb ze meteen meegenomen in de kleuren die ik het vaakst draag, maar overweeg nu ook om de fuchsia variant te gaan halen, wegens pretty en extreem comfortabel om aan te hebben. Geshopt @ Zara.

Deze sjaal haalde ik bij River Island. Het was liefde op het eerste zicht. Het was effin heet, maar ik heb de sjaal meteen aangedaan toen ik de winkel buitenkwam. #truelove

Ook gescoord bij River Island: Models Own lakjes in zwembad- en zomerlucht-kleurtjes. Mag ze nog wel niet aan (Project Budget) maar toch meegenomen. Nini is er al eentje komen stelen …

Wel helemaal ok: deze twee Catrice nagellakken. Nini’s vriendin S. had In The Bronx aan (de koperen kleur) en dat is zo’n extreem zomerse kleur! Up In The Air is dat ook, en aangezien mijn plotse manie met hemelsblauwe nagels, heb ik die ook maar buit gemaakt.  Voor diegenen die van mening zijn dat het erg op die ene Models Own lijkt: die is véél paarser, maar dat komt niet goed uit op de foto.

Diadeem van H&M, oranje strohoed van … erm … een cheapo winkel op de Meir waar heel veel meisjes met Pimkie en Apple’s tassen rondliepen. #dontjudge De hoed was in solden, en ik werd aangekeken met verschrikte blikken en ingehouden giechels. Behoorlijk traumatiserende shopsessie. Maar so worth it, want het is een heerlijke hoed voor in de tuin. En oranje. (Gotta love oranje!)

Een nieuwe Stephen King! Ik ben verslaafd aan de man z’n schrijfsels (laatst heb ik Under The Dome uitgelezen – een absolute aanrader als je nog leesvoer zoekt) en zat even zonder, dus snel een Standaard binnengerend.

Wat mij betreft dé bad- en bodygeur van zomer ’11. Had ik eigenlijk meteen 5 flessen van moeten kopen. Coconut & Lime ruikt naar een combinatie van tropisch eiland en een avondlijke zomerbui. (Niet vragen.) Ik had de scrub al, en heb een heel klein flesje bodyspray, maar eis een groter. Of ineens een parfum.

34 Comments

 • 7 jaar ago

  Leuke aankoopjes!

 • 7 jaar ago

  Heel leuke aankopen, ik krijg echt zin om naar de winkelstraat te lopen en te gaan shoppen :)

  Ik lees ook heel graag boeken van Stephen King, echt een goede auteur! Ik heb laatst De storm van de eeuw van hem gekocht, een echte aanrader!

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke aankoopjes!

 • 7 jaar ago

  Leuke dingetjes heb je geshopt! Ik ben benieuwd naar die Coconut & Lime lijn!

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke buit! Ik wil die H&M flessen oooook! :yes:

 • 7 jaar ago

  Erg leuke aankopen allemaal :D Veel plezier ermee ^^

 • 7 jaar ago

  Mooie lakjes! Die Coconut & Lime zie ik nu ook wel zitten, must try!

 • W.
  7 jaar ago

  Leuke aankoopjes! x

 • 7 jaar ago

  Heerlijke aankopen zeg! Ik ben al zo lang op zoek naar een mooie maxidress, maar ben al dik twee maanden niet meer aan shoppen toegekomen… Maar de H&M is dan dus de place to be XD

 • 7 jaar ago

  Die maxidress heb ik gisteren ook gekocht <3

 • 7 jaar ago

  Ik geloof zelfs dat ik jou ben tegen gekomen in Sac d’Anvers, maar de angsthaas die ik ben, heb niks gezegd :D

  • 7 jaar ago

   Zou kunnen, ik liep daar op een gegeven moment idd rond. :) In het vervolg iets zeggen hoor! (Ik zou toch veel roder gezien hebben dat jij, wellicht. Lol! ;))

 • 7 jaar ago

  Super leuke dingen heb je gekocht! M’n mam krijgt straks een hand wash van h&M (andere lijn, Peach Blossom geloof ik), ben benieuwd hoe die zal ruiken!

  • 7 jaar ago

   Oh, klinkt in ieder geval niet verkeerd! :D

 • 7 jaar ago

  models own <3

 • 7 jaar ago

  Die diadeem is mooi!

 • 7 jaar ago

  Mooie aankopen, ben vooral fan van de lakjes!

 • 7 jaar ago

  Maxi skirts a volonté in de H&M toch?!

  • 7 jaar ago

   Ik heb er eigenlijk maar weinig gezien die me aanspraken. D’r is één witte uit de conscious collection w&aarover ik twijfel. Wit & curves gaan niet noodzakelijk goed samen … :/

 • 7 jaar ago

  leuke aankopen maar dus toch geen disney shop andere keer?

  • 7 jaar ago

   Absoluut. Ik ben zowat elke vrije dag @ de Meir dus dat komt goed … ;)

 • kelly
  7 jaar ago

  Wat heb je een leuke dingen geshopt meis!
  Ga snel bij H&M ook eens naar de Coconut & Lime spullies kijken, die geur klinkt hemels!
  En die ZARA shirts zien er heerlijk uit!
  Laatst ook eentje gekocht daar, maar zat binnen no-time een gaatje in…

 • 7 jaar ago

  Die laatste twee producten lijken me echt zalig!

 • 7 jaar ago

  leuke aankopen :D

 • 7 jaar ago

  Leuke lakjes!

 • 7 jaar ago

  oooh, wat lekker veel allemaal. erg leuk!

 • 7 jaar ago

  Wat een heerlijke zomerse aankopen!

 • 7 jaar ago

  Veel leuke dingen heb je geshopt! Die shirtjes van Zara zijn leuk, net als het topje van H&M :) En ik ben benieuwd naar de lakjes!

 • 7 jaar ago

  mooie aankoopjes!!

 • Lieke
  7 jaar ago

  Argh, die laatste flessen, waarom heb ik die nog nooit gezien? ö

 • 7 jaar ago

  Die nagellakjes zijn leuk! Ben wel benieuwd hoe de Catrice lak gaat uitvallen (die koperen),
  ik wil die Coconut en Lime wel een keer ruiken hoor! Klinkt in ieder geval heerlijk!

 • 7 jaar ago

  Oeeeh ik ga zeker even langs Zara voor die basics! Leuke items :)

 • 7 jaar ago

  Erg leuke items heb je geshopt! Die models Own lakjes en transparante shirtjes zijn lovely!

 • 7 jaar ago

  Super leuke items! En de nagellak is prachtig.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close