Shoplog: statement pieces

Mijn laatste shoplog is alweer even geleden, nee? Tijd om nog een keertje schaamteloos mijn laatste aankoopjes te showen, me thinks. Ik viel vooral voor een aantal herfst-proof statement pieces en ander leuks.

Handtasje – Essentiel

Ik ben niet van de outlets. Simpelweg omdat het zulk gevaarlijk terrein is. Overal boobytraps in de vorm van leuke, plots betaalbare dinkjes, die schreeuwen om je aandacht en een plekje in je collectie. Zo ook dit Essentiel tasje. Gelukkig waren de luipaard loafers nog nergens te bespeuren, of de schade was veel groter geweest.

Essentiel Outlet, Kammenstraat (Antwerpen)

Statement ketting & armband – Bimba y Lola

Soms ontaardt een beetje onschuldig on-line windowshoppen in een aankoop. Toen ik deze korte statement ketting met keramiek zag, wist ik dat er geen weg terug was. Ik moest ze hebben. En zoals dat gaat met webshoppen, gooide ik ook nog even snel die leuke armband in m’n winkelmandje. En aanschouw the prettyness. <3

Bimba Y Lola, on-line (Spanje)

Oversized metallic shirt – Forever 21

Heb een  crush op dit oversized – ik draag hem off-shoulder – metallic shirt. Perfect voor de herfst en te combineren met … tja, alles. Ennuh, maar één stuk kopen bij Forever 21? Het kan, dus.

Forever 21, Meir (Antwerpen)

Ringen & nagelstickers – H&M

De transparante ring kocht ik jaren geleden in R’dam en draag ik sindsdien bijna elke dag. Beetje belachelijk om te zeggen, misschien, maar deze plastiek ring van een euro is mijn favoriete juweel. Echt. Dus toen ik hem spotte – hij komt in een setje met de zilveren en gouden plastiek ringen – heb ik een back-up gekocht. Was niet meteen een hele investering ofzo.
Ik nam ook nog een paar nagelstickers mee. Altijd tof voor een feestje, of gewoon voor de leuk. Heb de luipaardprint op as we speak.

H&M accessoires, Meir (Antwerpen)

OCC Lip Tars – Beauty By Elke

De hype rond deze lippies is ondertussen overgewaaid, en een aantal kleuren waren in de uitverkoop. Krent dat ik ben, heb ik er meteen een aantal ingeslagen. Om te proberen, maar dus ook omdat ze zo goedkoop waren. Jeweetwel, dan kan je ze toch niet laten liggen?! (Dat excuus, inderdaad.)
Het is de bedoeling dat je de kleuren mengt tot gesofisticeerde, op maat gemaakte kleuren. Uiteraard draag ik ze meestal gewoon zo, met uitzondering van het groene Bottanical. Die kleur staat me overigens fantastisch, maar is niet bepaald safe for work en andere escapades buitenshuis.

Beauty By Elke, on-line (België)

Meer Joliette

16 Comments

 • 6 jaar ago

  die halsketting is gewoon goddelijk. echt supermooi

 • 6 jaar ago

  Het handtasje en de liptars vind ik leuk, mooie aankoopjes!

 • 6 jaar ago

  Wow! :D

 • 6 jaar ago

  H&M dus.

 • 6 jaar ago

  Lol! Maar, maar… dat was vage opschepperij! :’D

 • 6 jaar ago

  “Die kleur staat me overigens fantastisch, maar is niet bepaald safe for work en andere escapades buitenshuis.”

  Nou, dat lijkt me duidelijk: Een leuke look maken en die op je site plaatsen! :D

 • Wies
  6 jaar ago

  Die ringen zijn geweldig! Waar heb je ze gekocht? x

 • Daisy
  6 jaar ago

  Ik heb vorige week ook even een bestelling geplaatst bij Beauty By Elke.. Pout paints en OCC Lip tars, 11 in totaal, whoops :x

 • 6 jaar ago

  Wauw! Superleuke aankopen!
  Vooral die van Bimba&Lola!!
  Die hebben altijd supergoede items :)

  xxx
  Laura

  http://the-shoe-issue.blogspot.com

 • 6 jaar ago

  Oho, nu wil ik dus wel eens een fotd zien met die groene liptar. Klinkt interessant. Die armband is trouwens stunning. Wil ik ook. x_x

 • 6 jaar ago

  Die ketting heb ik ook net gespot in hun webshop, ben erover aan het denken om hem te bestellen!

 • 6 jaar ago

  <3 dat Essentiel tasje, ik denk dat ik volgende keer ook eens bij die outlet binnenspring :)

 • 6 jaar ago

  gave ringen!

 • 6 jaar ago

  Fantastische aankopen weer! Vind het tasje helemaal super en ook de OCCLiptars heb je in mooie kleuren uitgezicht! Oh en die nagelstickers zijn ook heel cute.

 • 6 jaar ago

  Wat heb je een paar fantastische dingen weten te scoren! :D

 • 6 jaar ago

  OCC Lip Tars lijken me echt leuk om te hebben, kan je mooi verschillende looks mee maken.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close