Shoplog: solden pt. I

shoplogtitleVandaag zijn de solden begonnen, maar Nini & ik trokken gisteren al de stad in om wat spullen te scoren voor onze vakantie volgende week. Uiteindelijk hebben we maar twee winkels gedaan: H&M en The Body Shop. Daar waren ze nog het één en het ander aan het klaarleggen voor de échte solden dus ik wil later zeker nog eens teruggaan. Benieuwd naar wat ik geshopt heb ?

Alles voor zo’n €100. Wat? Ik ben gewoon een goede budgetter! (Eh … soms toch.)

Het witte topje met kant is eigenlijk een nachthemd maar volgens mij doet hij het goed met de roze short (tucked in) én de zwarte (erover, in A-lijn). Die shorts zijn trouwens een gok: ik draag normaal gezien jurkjes of rokjes maar Nini zweert bij shorts in de zomer dussss ja. Wil ik ook proberen. Het zwarte shortje is écht heel kort en het roze ook, maar heeft een hoge taille – heel leuk dus om shirtjes in te moffelen. Een jeansshortje is net een stap te ver voor mij, maar wie weet binnenkort in een volgende shoplog … ;)

Het loont trouwens de moeite om even langs TBS te gaan. Ik scoorde de leuke oogschaduw voor €3 (!!!) en de sprays voor €4 / stuk. Ze hadden nog een hoop leuke dingen in de solden maar nu hebben reisspullen even prioriteit. Ik moet nog een leuke bikini (of twee), nog wat jurkjes en goede maar elegante open stapschoenen. Niet dat je in de woestijn veel cultuur kan gaan opsnuiven (met 50°C niet het beste plan) maar you never know.

Heb jij vandaag iets gescoord tijdens de eerste dag van de solden?

Meer Joliette

18 Comments

 • 7 jaar ago

  leuke dingetjes! ik heb zelf nog niet geshopt in de sale jammer genoeg

 • 7 jaar ago

  oeh dit witte kante hempje van h&m is echt leuk!
  .-= CommentLuv link : 31 Feeling Blue MODELS OWN =-.

 • 7 jaar ago

  leuke dingetjes gekocht hoor!
  .-= CommentLuv link : Lifestyle- Room Update =-.

 • 7 jaar ago

  Leuke spullen! De oogschaduw van TBS ziet er erg cute uit!

 • 7 jaar ago

  Je hebt hele leuke dingen gekocht :) En wat veel voor 100 Euro! Dat zou ik je niet na kunnen doen denk ik XD

  Dat shirtje met bloemetjes van de H&M is lief :luv:
  .-= CommentLuv link : Organic Surge Orange Blossom Hand -amp Nail Cream =-.

 • 7 jaar ago

  Leuke shoplog! En inderdaad erg budget, dus proficiat :-)
  .-= CommentLuv link : VANDAAG- IN DE WACHTKAMER =-.

 • 7 jaar ago

  Dat t-shirt met die bloemetjes is echt leuk! Ik heb alleen iets in de Mango gekocht en nog wat vintage stuff. Het was echt veeeeeel te warm om deftig te kunnen shoppen, helaas.

 • 7 jaar ago

  nice geshopt!
  .-= CommentLuv link : Favos Juni =-.

 • 7 jaar ago

  prachtige koopjes!
  .-= CommentLuv link : Candie’s Limited Edition Collection By Britney Spears =-.

 • 7 jaar ago

  Oooh, leuke dingen!

  Ik ben zelf nog niet naar de solden geweest, probeer wat Maar nu ik die sprays van TBS zie… you make me doubt! :D
  .-= CommentLuv link : Bachelordiploma baby- =-.

 • 7 jaar ago

  Nice die spulletjes van TBS!

 • 7 jaar ago

  Wat een lekkere zomerse H&M topjes zeg!
  .-= CommentLuv link : Winactie- =-.

 • 7 jaar ago

  Leuke dingen gekocht!
  .-= CommentLuv link : Opgemaakt juni 2010 =-.

 • 7 jaar ago

  Leuke dingetjes en shortjes zijn inderdaad heeelijk in de zomer! :yey:
  .-= CommentLuv link : NOTD 18 =-.

 • 7 jaar ago

  Ik heb dat shortje van de h&m ook, al mee op vakantie geweest, het is echt een super goeie koop geweest!
  .-= CommentLuv link : Vloer boven 2 =-.

 • 7 jaar ago

  Heel mooi! Vooral die donkere short. Ik ben net als Nini dol op shorts. De laatste die ik kocht was een jeansshort, super leuk en alles past erbij!

  Ik ben vandaag de stad in geweest omdat ik moest (moest naar de kapper en die ligt vlak in de stad). Heb alleen enkele boetiekjes gedaan in de zijstraten, daar komt niet zoveel volk en was het dus fijn rustig, in tegenstelling tot de grote ketens :K
  Ik kocht een leuk hemdjurkje van Vila.
  .-= CommentLuv link : Harembroek =-.

 • 7 jaar ago

  Love the shorts!

 • 7 jaar ago

  Wauwie, leuke dingen :love:
  Ik heb nog niets gekocht, behalve wat make-up xd
  Liefs

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close