Shoplog: schelpen en armbanden

Shoplog: schelpen en armbanden

Ik heb al een hele tijd een lege gouden ketting liggen, waarvoor ik een leuke gouden hanger zoek. Niet echt binnen mijn budget, eigenlijk. Toen ik toevallig voorbij een random (maar leuke) vitrine wandelde, spotte ik deze bedel. Moest ik hebben! Het is van Juicy Couture. Eén van de hondjes uit het logo zit in een bubbelbad met hier en daar een bling steentje en vooral: gouden afwerking. Perfect voor die eenzame ketting, dacht ik zo.
Ik kocht het bij The Short Way, in feite een lingeriewinkel, maar ze hebben dus ook Juicy Couture en andere leukigheden zoals retro bloemetjes-badmutsen en parfum. Moet eens een keer beter gaan verkennen wanneer ik meer tijd heb!

Zara Home is zo één van die winkels waar ik regelmatig wat rondneus zonder concrete shopmissie, gewoon voor de leuk. Ah, ze hebben zo’n heerlijke dingen … Het was tijdens zo’n bezoekje dat ik het lederen notitieboekje op een grote stapel solden-artikelen zag zitten mooi wezen. Altijd handig, iets om in te schrijven. *shop!*
De schelp had ik al een keer laten liggen, maar nu kreeg ik het niet meer over mijn hart om door te gaan zonder. Het witte schoteltje dat vroeger op mijn bureau stond is gepromoveerd tot kaarsenhouder, dus ik moest iets nieuws. Perfect excuus om de schelp mee naar huis te slepen.

Bij H&M hebben ze de leukste armbandjes op het moment. Cheap like woah, dus ik heb er eh … ‘een paar’ gekocht. Vijf, om precies te zijn. De ketting met de kever heb ik tot nu toe al bijna elke dag aangehad – love it! Het snoer is al helemaal versleten (cheap = crappy, helaas) maar geen nood, want ik heb dus een gouden ketting liggen die wat loving kan gebruiken. ;)

Aanschouw: het handigste ding ooit voor mijn iPhone! Ben de laatste tijd helemaal into oranje, dus dit tasje is dan ook al behoorlijk versleten. Damnit, H&M! Maak eens wat duurdere artikels van betere kwaliteit?! Een soortgelijk tasje in écht leder staat dus bovenaan mijn wishlist.

Qua beauty-shopping hou ik het even bescheiden. Ik moest alleen een nieuwe douche-puff dus koos voor – can’t help it! – oranje. Het gelaatsreinigingsdoekje is een experiment. I’ll keep you posted …

Shopped it:
The Short Way Mechelsesteenweg 29-31, Antwerpen
Zara Home Meir 58 (de bovenverdieping), Antwerpen
H&M (lingerie, accessoires & cosmetica) Leysstraat 2-4, Antwerpen
The Body Shop Leysstraat 8, Antwerpen

Meer Joliette

21 Comments

 • 7 jaar ago

  Mooie armbanden! x

 • 7 jaar ago

  mooie spulletjes!

 • sonja
  7 jaar ago

  die schelp is een leuk zeepbakje vermoed ik, vanddag misschiEn de gaatjes….

 • 7 jaar ago

  Die ketting is zooo leuk!

 • 7 jaar ago

  Leuke armbandjes!

 • Jessica
  7 jaar ago

  wat een cute juicy hanger <3

 • 7 jaar ago

  Leuke dingen!

 • 7 jaar ago

  Wauw echt super leuke dingen! :yes:

 • 7 jaar ago

  Die schelp is zó mooi!

 • 7 jaar ago

  Trouwens.. over die ketting.. ze zeggen dat transparante nagellak erop doen ervoor zorgt dat de ketting niet verslijt.. ik moet dat echt een keer gaan uitproberen..

  Die 3 zelfde armbandjes zijn me niet opgevallen in de h&m! ik vind ze erg leuk dus ik ga er eens naar kijken ^^ duss thank you for the inspiration haha

 • 7 jaar ago

  Leuke armbandjes en die schelp is te prachtig! :luv:

 • 7 jaar ago

  Ahh dat hondje in bad is superrr cute (L)

 • 7 jaar ago

  Mooi die armbandjes van H&M :)

 • 7 jaar ago

  Mooie artikelen heb je gekocht! Zo’n leren tasje in die kleur verkopen ze bij de V&D trouwens :)

 • 7 jaar ago

  Oooh, die Juicy Couture-hanger!! <3 Love it!
  Vind de schelp ook heel leuk, met de steentjes, maar waar gebruik je die nou voor?

 • 7 jaar ago

  mooi die schelp :D

 • 7 jaar ago

  Je hebt leuke spulletjes gekocht, de Juicy Coutoure hanger is supercute! ^.^

 • Yasmine
  7 jaar ago

  Echt leuke dingetjes! Alleen de schelp snap ik niet zo, haha :bloos:

 • 7 jaar ago

  Ooh, dat hondje in het bubbelbadje is zoo lief!

 • 7 jaar ago

  Love de armbanden! En die schelp <3

 • 7 jaar ago

  Leuke dingen!
  Die ketting is echt zo schattig (L)

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close