Shoplog: retail therapy

Shoplog: retail therapy

Ik wil niet klagen, maar (some) things have been looking pretty shitty. Dus ik had een beetje nood aan retail therapy. – Ach, het is een excuus als een ander. – Sinds kort hebben we op onze Antwerpse Meir een echt Mekka voor cheap thrills: Forever 21, baby! En daar was ik sinds het openingsfeestje niet meer geweest. Hoog tijd dus, om nog eens ten shoppe te trekken. Ik passeerde ook nog even langs Zara. De buit is … aanzienlijk.  

foto boven: F21 armbanden.

Lovechild van een maxi-jurk en gala japon. In klassiek zwart en kobaltblauw. (F21)

Skinnies met rits aan de enkel. (F21)

Sweater met kitty print. Té schattig, nee? (F21)

Beetje overboard gegaan op het gebied van ringen. (F21)

Klassieke zwarte blouse in zijde. Voor de verandering. (Zara)

Kleedje! Weet niet waarom ik twijfelde over deze. 100% mij. (Zara)

De schoenen die op de wishlist stonden, staan daar helaas nog steeds. En er zijn er bij gekomen, want shit, wat heeft Zara leuke schoenen in de huidige collectie … ! Ondertussen staat mijn naam wel op een wachtlijst voor de zwarte Ash sneakers/wedges. Dus niet compléét gefaald. Oh, en de Swatch x Kid Robot (by MAD) die ik wilde? Got it! Maar die krijgt een geheel eigen blogpost. #speciallikethat

P.S. Soms denk ik dat ik heel af en toe outfitjes zou moeten tonen. Ben echter een beetje camera-shy en heb niet meteen een modellenfiguur. Maar working on  it. (De foto’s, niet het figuur.) Leuk?

24 Comments

 • Carmen
  6 jaar ago

  Ik heb bij F21 ook een skinny gehaald met ritsjes!
  En babe, wie heeft er wel een perfect figuur? Gotta love yourself anyway, because you’ll have to ‘make it work’ :luv:

 • 6 jaar ago

  Leuke aankoopjes!

 • 6 jaar ago

  Leuke aankopen, de ringen <3 Enneh.. outfit posts, doen! Zou super leuk zijn!

 • 6 jaar ago

  Je hartjesring is awesome :love:

 • 6 jaar ago

  Hele leuke aankopen, die trui met die kat erop heb ik ook, vond die té geweldig ^^

 • 6 jaar ago

  Mooie dingen heb je geshopt! Ik ben ook wel benieuwd naar outfit foto’s!

 • Karina
  6 jaar ago

  Ja leuk als je ook outfitfoto’s gaat maken!!!

 • W
  6 jaar ago

  Leuke spullen heb je gekocht! Ik vind vooral de ringen en de jurken erg mooi. Leuke post! x

 • 6 jaar ago

  Erg leuke aankoopjes, mooie stijl heb je :)

 • 6 jaar ago

  heel leuke spulletjes!
  ben wel benieuwd naar outfit foto’s :)

 • Leen
  6 jaar ago

  ik ging het net zeggen; Die kleren zouden nog beter overkomen als je ze aanhad, in plaats van ze op een kapstok te tonen. en let’s be honest, ik denk dat 90% van de bevolking (en dus van je volgers) geen exact modellenlichaam heeft. That doesn’t mean we don’t feel good about ourselves, right?

  dussssss: Outfitpost it is !

 • 6 jaar ago

  Leuke dingen geshopt. DIe ringen zijn echt <3!
  Ik wil ook een ritje antwerpen maken haha!

  Outfit foto's lijken me leuk! :D

 • 6 jaar ago

  Leuke dingen, vooral de accessoires!

 • 6 jaar ago

  Hele leuke spullen allemaal!!

 • 6 jaar ago

  LOVE je armbanden!

 • 6 jaar ago

  Lovely, ik heb ook de Zara weer geplunderd haha. Vooral hun vestjes zijn zo fijn!

 • Lija
  6 jaar ago

  Ik smul altijd van je shoplogs en vind dat vooral de kleding en accessoires altijd geweldig. Je hebt echt een te gekke smaak, veel zou ik zelf ook kunnen kopen. Dus eigenlijk is dit ook een complimentje naar mezelf toe ;) Dus ik juich je outfitpost zeker toe!!! Vind je accessoires echt TE GEK! :luv:

 • 6 jaar ago

  Ja leuuk outfitposts !

 • 6 jaar ago

  Wat een superleuke dingen heb je gekocht! Ik ben ook helemaal gek op de juwelen van F21^^ En ik wil die skinny wel eens aan het werk zien :D

 • 6 jaar ago

  dat blauwe jurkje en de verentop, die vind ik het mooiste!

 • 6 jaar ago

  Retail therapy is soms de beste therapy: instant geluksgevoel :yes:
  Je bent sowieso lekker geslaagd!

 • 6 jaar ago

  hele leuke aankoopjes!

 • 6 jaar ago

  Hele leuke aankoopjes meis!
  Ben vooral benieuwd naar de skinny met ritsjes :)
  Ik ga woensdag lekker naar F21, cant wait!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close