Shoplog: papegaaien & Chanel

Weer een kleine update van mijn laatste veroveringen. Er stonden nog een aantal dingen op de wishlist (waaronder al een jaar ofzo ‘de perfecte zomer highlighter’ – eindelijk gescoord!) die ik met een voldaan gevoel kan doorstrepen. #happydance 

Ik trok oorspronkelijk naar de winkel voor alleen de Morning Rose nagellak uit de Chanel zomercollectie, maar kwam ook thuis met Mimosa en de Soleil Tan in Bronze Corail.
Wat kan ik zeggen, het was een coup-de-foudre. Mimosa (NOTD hier) bleek in real life prachtig geel, en Bronze Corail een holy grail gouden highlighter. Hij wordt wel verkocht als een ‘tan’ (lees: bronzer) maar het is eerder een uh … zonnegloed in poedervorm, zegmaar. Met een dikke kwast kan je hem gebruiken als bronzer, maar ik breng hem aan met een duofibre of fluffy blushkwast voor een mooie, warme glow.

Wegens nood aan een zomers topje. Geshopt @ Mango. Had zin om de hele winkel leeg te kopen – de zomercollectie is gewéldig. Maar je weet hoe het gaat: weinig tijd, strikt budget en geen bank in de buurt om te overvallen … #zucht

Ik heb jullie raad opgevolgd, en ben bij de Kruidvat een kleine tube van de paarse handcrème gaan halen. Die van H&M zo slecht, omg … Heb echt droge handen en kapotte nagelriemen nu. Toen ik deze travel-size zag dacht ik “ach ja” en gooide hem in mijn mandje. Hij is inderdaad errug fijn, mijn handen zijn na één dag gebruik al behoorlijk opgeknapt! Perfect voor beauty on a budget, dus.

Daarnaast wilde ik nog een zoete maar non-glitterig Color Sensational gloss. De display bij Kruidvat met deze Maybelline NY glossjes was letterlijk leeggeplunderd. Dit was de laatste Tempting Toffee. (Heb ik geluk deze dagen of wat?!) Het is een universeel flatterende kleur, extra geschikt voor dames met bleke lippen zoals Yours Truly wegens een my-lips-but-better effect. Maar dan extra glossy, ha! De karamelsmaak is trouwens heerlijk en niet té aanwezig.

Voorts kocht ik een tweede flacon van de Bourjois Healthy Mix foundation. (Re-buy!) Binnenkort een review.

Meer Joliette

30 Comments

 • 6 jaar ago

  Leuke spulletjes heb je geshopt. Die Chanel bronzer :love:

 • 6 jaar ago

  mooie aankopen!

 • 6 jaar ago

  Bye bye budget, héllo Chanel! XD Die Soleil Tan is ZO mooi!

 • 6 jaar ago

  Chanel ! :love:

 • 6 jaar ago

  Die bronzer van Chanel! Wel jammer dat je die niet mag gebruiken haha!
  Die Bourjois foundation is inderdaad errrg fijn <3

 • 6 jaar ago

  Leuke aankopen, vooral dat t-shirt van Mango, ze hebben inderdaad hele leuke kledij voor de zomer dit jaar :) <3

 • Nathalie
  6 jaar ago

  Heee we hebben dezelfde kleur healthy mix foundation ;) Ik vind hem wel goed, heb hem toch al 3x opnieuw ingeslagen bij van die 1+1 gratis acties in het kruidvat dusja…

 • 6 jaar ago

  Daar gaat project budget :p

 • 6 jaar ago

  Oehhh wat een fijne aankoopjes! Vooral die bronzer van Chanel! :love:

 • 6 jaar ago

  Shhhht…! :oeps: Als ik er niets over zeg gaat vast niemand het merken. #verstoptluxespullen #notanaddict

 • 6 jaar ago

  Héhé… Het is ook zo leuk he?! ;D Kon het ook niet laten liggen.

 • 6 jaar ago

  Thx, Lieke :D

 • 6 jaar ago

  Aww, wat leuk om te horen! Thx! <3 :)

 • xxxxBrenda
  6 jaar ago

  Mooie aankoopjes, maar ik reageer vooral om jouw manier van schrijven te complimenteren. Echt Lisha, jij hebt talent. Je schrijft zo origineel. Wat je ook schrijft, je tovert altijd een glimlach op mijn mond.

 • 6 jaar ago

  Door dit artikel heb ik spijt dat ik Soleil tan niet heb gekocht.
  Als in: rent morgen naar de winkel. ;)

 • 6 jaar ago

  Oeeeeh die chanel poeder & top zijn geweldig!

 • Lieke
  6 jaar ago

  Haha je schrijft echt leuk. !

 • 6 jaar ago

  Enorm leuke aankoopjes!

 • 6 jaar ago

  Oke shame on me ik heb net het papegaaienshirtje online besteld :D

 • 6 jaar ago

  Aah nee ik krijg hier zo’n koopdrang door, niet goed meer gewoon! Die highlighter van Chanel is adembenemend, dat shirtje van Mango is zó leuk (hoe duur was die? Die ga ik ook halen!) en een nieuw flesje Healthy Mix kan ik ook wel gebruiken! Geweldige aankopen :)

 • 6 jaar ago

  Die Chanel bronzer en het roze lakje <3

  Leuke aankoopjes!

 • 6 jaar ago

  Weer heel wat leuke aankoopjes :)

 • 6 jaar ago

  Leuke aankoopjes!

 • 6 jaar ago

  Wauw die bronzer *liefde*!
  En de rest van je aankoopjes vind ik ook leuk. :D

 • 6 jaar ago

  Ohh wauw de bronzer van de Chanel is echt pretty

 • 6 jaar ago

  Bronzer – I want!

 • 6 jaar ago

  Die Chanel Bronzer had ik niet mogen zien ! Hij staat op mn verlanglijstje maar money is kinda tight right now, en nu wil ik hem weer !! Prachtig gewoon !

 • 6 jaar ago

  Oh, wat wil ik gaan shoppen! Zeker als ik dit allemaal zie liggen! *kwijl*

 • 6 jaar ago

  NEE nu wil ik alweer die bronzer van Chanel :( ik had het net losgelaten! Thank you very much :p
  En budget-onyl is ook al niet meer van toepassen zeker? ^.^

  Toch leuke aankoopjes!

 • 6 jaar ago

  Wauw, die producten van Chanel *kwijl* Leuke shoplog!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close