Shoplog: oude favorieten en een experiment

Shoplog: oude favorieten en een experiment

Shoplog: oude favorieten en een experiment

Gisteren hadden Nini & ik afgesproken met enkele beautybloggers en tweethearts voor een namiddagje shoppen. Ik had een aantal dingen nodig, waaronder natuurlijk cadeaus voor de komende feestdagen. We hebben niet alle winkels op onze to-do list gedaan maaarrr het was toch leuk en de buit groot.

Dit haalde ik bij H&M. Het is geen shirt, geen blouse, geen kaftan en geen jurk. Maar ik vind het heel grappig én mooi. En zacht! Dus ’t is all mine, nu. Ha! Gaat leuk op mijn zwarte Levi’s skinny met daaronder m’n donkergrijze Geox wedges. Omdat je af en toe eens experimenteel moet doen …
Over wedges gesproken, Hanne kocht een paar wedge-laarzen bij River Island voor geen €100 – heb ze al sinds gisteren in m’n hoofd en ga volgende week toch eens kijken of ze mij ook staan.

American Cream van Lush is al een oude favoriet. Ik gebruik heel vaak andere conditioners, maar zo af en toe moet ik toch weer eens aan de AC. Ik kocht onlangs een travel size flesje, maar omdat dat helemaal op is, ben ik maar weer een grote fles gaan halen.
Ik kocht ook een cadeautje voor mijn Secret Twitter Santa. De Lush dame pakte het mooi in – is dit retro sjaaltje niet helemaal christmas-proof?!

Aangezien ook mijn pot Ultra Facial Cream op was, haalde ik er een nieuwe in de Kiehl’s store. Want nu de eerste sneeuw een feit is, is het officiëel winter. Niet het seizoen waarin je plots zonder goede dagcrème wil vallen. Ging er eigenlijk vorige week al om, maar toen was hij uitverkocht. Gelukkig kon ik gisteren een potje bemachtigen. Ben helemaal verslingerd aan dit spul …

Bij The Body Shop kocht ik een cadeau voor de mama dat om obvious reasons niet op de foto staat, héhé. (Hallo, mam! ;) ) Ik kocht er ook dit schattige kleine tinnetje solid perfume van de Love Etc… geur. Altijd leuk voor op een chill thuisdag of on-the-go.
De shimmery kokosbutter krijg je momenteel cadeau bij een aankoop van 30+ euro. Nini heeft hem ingepalmd. Echt een hele leuke, feestelijke butter. Maar niets voor mij, geef mij maar de gewone variant.

Tja, zwaluwen … mijn zwakke plek als het op juwelen aankomt. Of nee, wacht: juwelen tout court zijn mijn zwakke plek! Deze lieve ketting en grappige oorbellen vond ik bij Accessorize.

25 Comments

 • Hanne
  7 jaar ago

  Huphup, naar River Islands ! Ze zijn prettyyy en ik terwijl iedereen zeurt over koude voeten, helemaal geen last van ;D

 • 7 jaar ago

  Wat een GAVE oorbellen, wauw!! Echt zoooo leuk! :love:

 • Cindy
  7 jaar ago

  Ik wil die solid perfume wel hebben denk ik n_n

 • 7 jaar ago

  Die vogel zwakte komt mij bekend voor ;) Leuke aankopen! Ik zoek al tijden een perfecte dagcrème voor mijn gezicht en die is nu inderdaad broodnodig in het koude weer op mijn fietsje.

 • 7 jaar ago

  Leuke dingetjes heb je gekocht :D!

 • gloria
  7 jaar ago

  Oooh, die juweeltjes zijn wel erg mooi. Die ga ik ook eens halen!

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke aankoopjes allemaal! Echt geweldig! ^_^

 • Margot
  7 jaar ago

  Oelala leuke spulletjes! Yeey voor american cream!

 • 7 jaar ago

  Fijn geshopt :love:

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke aankopen!

 • 7 jaar ago

  Super leuke aanwinsten:)

 • 7 jaar ago

  Ultra Facial Cream is ook mijn favoriet voor de winter!! :D

 • Nynke
  7 jaar ago

  Leuke dingen! En ahh, die solid perfume, wat is de prijs daar van?

 • 7 jaar ago

  Leuke shoplog! Vooral die zwaluwen, wauw!

 • 7 jaar ago

  Leuke oorbellen!

 • 7 jaar ago

  Veel geshopt precies! Er zitten leuke dingen tussen :)

 • 7 jaar ago

  Mooie oorbelletjes! :)

 • 7 jaar ago

  leuke aankoopjes! American Cream is zalig!

 • 7 jaar ago

  Leuke spulletjes!

 • 7 jaar ago

  Wat een prachtige zwaluw oorbellen, ben dol op die vogeltjes! :yey:

  Liefs Ilja

 • 7 jaar ago

  Leuke aankoopjes :D

 • 7 jaar ago

  Die solifperfume van Love Etc ga ik ook maar halen. Ik hou van dat geurtje!

 • 7 jaar ago

  Wat een prachtig shirt/blouse/jurkje!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close