Shoplog : no more grey days!

Sweater @ New Look – Rayban lookalike @ Veritas
Maybelline lipstick & The Falsies @ Kruidvat

Nini & ik hebben het een beetje gehad met de grijze dagen en dat valt te merken aan onze laatste spontane aankopen : regenbogen, vrolijke kleuren, glitters en zomerse geuren! Nini ging los in Wijnegem Shoppingcenter, en ik scoorde een paar badspullen op een Lush VIP-avond.

Pop in the Bath

Deze schattige Bubble Bar Slice is geformuleerd met bergamot-, citroen- en mandarijnolie plus een vleugje oranjebloesemwater. Hij ruikt heerlijk fris en lenterig!

Little Miss Sunshine

Iedereen ziet een regenboogje, maar in mijn ogen is het meer een spekje XD Hoe dan ook, deze BBS ruikt naar de Figs & Leafs zeep. Die zeep vind ik verschrikkelijk qua geur (ruikt te hard naar … zeep – lol!) maar als BBS vind ik hem dan weer wel heel fijn & clean ruiken. Het parfum bestaat o.a. uit Ylang Ylang, gardenia en oranjebloesem.

Sunny Side

Deze gouden diva zat in de goodiebag. Ze ruikt naar zoete sinaasappel & mandarijntjes wat je dus zou moeten opvrolijken op een donkere dag. De glitters boezemen me wel een beetje angst in … Ik zie me nog jaren later overal glitters terugvinden!  Heeft er iemand ervaring mee?

Meer Joliette

19 Comments

 • 7 jaar ago

  Als je de glitters niet ziet zitten kun je ‘m in een pantysokje doen en dan onder de kraan hangen! Dan blijven de glitters in het pantykousje zitten :)

 • 7 jaar ago

  Leuke spulletjes!

 • 7 jaar ago

  ooo laat de zon maar komen!

 • 7 jaar ago

  Will do!

 • 7 jaar ago

  Lol! Wat een peptalk … Ik waag het er straks gewoon op ;) :yey:

 • 7 jaar ago

  Leuke aankopen, van the falsies mascara ga je geen spijt krijgen hoor ;)! Tenminste bij mij werkt ie echt super goed! :yey:

  En die glitters, oei dat zijn er echt veel!

 • Lot
  7 jaar ago

  Ja daar zaten wij.
  Met dat meisje dat eerst ergens anders zat?
  Goh ja net op het nippertje optijd/telaat kwamen er meisjes binnen, die ne plus 1 bijhadden en omdat die dicht by ons tafeltje stonden konden we alles horen.
  Ik dacht dat het meisje bij het vestje bij jullie hoorde, buiten jullie waren er weinig van onze leeftijd had ik de indruk, vandaar dat het me ook opviel.
  Of ja, dat koppel misschien ook maar die leefden een beetje in hun eigen wereldje ;-)
  Laat je hier iets weten als je de glitterbar getest hebt ;-)
  IK heb thuis geen bad en als ik dat bij iemand anders probeer wil ik zeker zijn dat ik geen problemen achter laat ;-)

 • 7 jaar ago

  Ik weet niets van een blauw vestje, maar ik was er idd met twee vriendinnen. Ik stond recht (tegen de raam) omdat er geen stoeltje niet meer was :) Jullie zaten in het midden dan, met dat engelstalig koppel?

  Aww, thx voor het lieve compliment :bloos: :yey:

 • Lot
  7 jaar ago

  Goh geen idee.
  IK dacht dat zij(jij) met enkele vriendinnen was waaronder 2X plus 1
  Hoorde jij niet bij degene die een blauw vestje ergens laten liggen had?
  Nu Ja zoveel mensen waren er niet.

  Goh, jammer dat ik dat niet geweten heb.
  Kvind je site echt mega geweldig en khad dat zeker irl willen vertellen hoor.
  Ik zat aan het tafeltje met men vriendin en bij ons zat de enige jongen ;-)

 • 7 jaar ago

  Lol! Volgens mij was ik dat meisje! HAd ze een grijze luipaard-cardigan aan ?

 • Lot
  7 jaar ago

  de sunny side zat ook in mijn goodiebag. En heb er dezelfde twijfels bij =D
  Er was een meisje die er een wou kopen met glitters en me toen ook naar ervaring vroeg. Ik denkd at velen er een beetje schrik van hebben. Maar als het echt erg zou zijn zouden ze niet verkopen toch? Ik hoop stiekem dat de de makers er wel rekeing mee hielden ;-)
  IK pakte de bbs uit en men hele tafel hing al onder de glitters…De geur is wel hemels vind ik.
  Ging je in antwerpen naar de vipavond?
  Afgelopen woensdag?
  Ach je hoeft niet te antwoorden, ik weet dat je prive belangrijk is, de nieuwsgierigheid is sterker dan mezelf. Ik was er namelijk en vond het geweldig
  In elk geval veel plezier met de bubbels in je bad ;-)

 • 7 jaar ago

  OOeeeh leuke dingen, en nice sunglasses :D

  x Martine
  .-= CommentLuv link : My nails just don’t HEEL! =-.

 • Marloes
  7 jaar ago

  Leuke dingen heb je gekocht zeg!

  (Over the falsies en the colossal gesproken. Ik raad je the colossal aan, heb ze allebei. Maar merk duidelijk dat mijn wimpers een stuk mooier uitkomen als ik the colossal op heb. Ze worden een stuk voller dan dat ik bij the falsies heb. Ik merk weinig krul bij the falsies. Daarentegen krijg ik wél langere wimpers bij the falsies, maar even lang als ik ze krijg bij the colossal. Dit is maar een mening van een meisje met normale, niet erg krullende wimpers. Dus als je andere wimpers hebt zal het effect bij jou misschien heel anders zijn.)

 • sash
  7 jaar ago

  Ohhh kunnen jullie aub een review doen van Maybelline Falsies als jullie eens tijd hebben? Ik wil die al lang proberen maar twijfel tussen dit en Collossal! :)

 • 7 jaar ago

  leuke goodies!

 • 7 jaar ago

  Ik denk dat die glitters een heel leuk effect hebben als ze in water drijven ^^ No worries en gewoon doen! :p Waar zijn je prinsessenambities? Bang van glitter KAN niet hé als prinses :p

 • 7 jaar ago

  Die glitters zulen wel meevallen. Ik heb ruby red slippers gehad, maar je komt hooguit een laagje in je bad tegen die je dus makkelijk weg kunt spoelen. Denk dat het met die Sunny Side net zo is. :)
  .-= CommentLuv link : Wat je al niet koopt/krijgt op 1 dag! =-.

 • 7 jaar ago

  De Bubble Bar Slice maakt me wel benieuwd! Ook de Maybelline lipstick ziet er leuk uit aan het huls alleen maar al te zien :-)

 • 7 jaar ago

  Ik vind Little miss sunshine HEERLIJK! Ik ben sowiezo gek op BBS’s van Lush!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close