Menu & Search

Shoplog: M.A.C. Venomous Villains (deel 1)

Vandaag dan eindelijk m’n shoplog + swatches van de M.A.C. Venomous Villains collectie. Ik moet jullie waarschuwen, lieverds: de foto’s zijn craptastic. Heb ze snelsnel geforceerd op het einde van de dag – net thuis van een volle dag op het werk – toen de zon op haar laatste krachten een paar straaltjes licht naar binnen deed treuzelen. Het resultaat zijn onscherpe, vreemd belichte foto’s maar de kleuren op de swatches zijn behoorlijk accuraat en ik denk dat dat het voornaamste is.

In ieder geval: let’s get this party started.

De verpakking van de producten. Mooi! Evil! Disney! Oh, en très M.A.C. natuurlijk.

Bite of an Apple uit de Evil Queen sub-collectie.

Toxic Tale, ook uit de Evil Queen sub-collectie.

Resort Life uit de Dr. Facilier sub-collectie.

Revenge is Sweet uit de Malificent sub-collectie.

Bite of an AppleToxic Tale

Revenge is Sweet Resort Life
Bite of an AppleToxic Tale Revenge is Sweet Resort Life

Resort Life

Revenge is Sweet

Toxic Tale

Bite of an Apple is geen must-have blush, maar wel een leuke om te hebben. Hij is heel erg gepigmenteerd en gelukkig ietwat droog. Zo kan je hem spaarzaam en voorzichtig aanbrengen. Lijkt me supermooi voor donkere tot zeer donkere huidtypes, maar ook op mijn winterskin is hij heel mooi.

Toxic Tale is een prachtige lipstick die heel makkelijk, mooi en dekkend aanbrengt, goed voelt op de lippen en lang blijft zitten zonder de lippen uit te drogen. Een droom van een lipstick, quoi. Zeker een aanrader!

Resort Life sprak me eerst niet aan. Productfoto’s noch swatches of reviews van deze gloss boeiden me, maar toen ik hem in de winkel zelf probeerde was ik verliefd! Het is een heel bling geval dus niet de zoveelste random nude gloss. De gouden & roze glittertjes hebben een magisch effect dat doet denken aan de donkere kunsten van Dr. Facilier. Voel me gelijk een hoodoovoodoo lady met deze gloss. Uniek en spannend, deze Resort Life. Must have! Hij is permanent verkrijgbaar, maar de Disney print van de voodoodokter geeft dit magisch glossje een extra dimensie, me thinks.

Revenge is Sweet ziet er angstaanjagend paars uit in de tube. Op de lippen is hij niet minder paars, maar wel een héél stuk transparanter dan ik verwachtte. Dit blijkt een uiterst draagbaar glossje te zijn. Voor wie graag een subtiele paarse gloss had gehad voor deze winter is dit een hele mooie en voorzichtige optie.

Morgen is de officiële release en hoop ik nog wat te kunnen scoren in de winkel. Op de shoplist: Strange Potion, Formidable, Mean and Green, Wicked Ways, She Who Dares en Truth & Light. Uiteraard ga ik daarvan niet alles kopen maar aangezien sommige dingen al uitverkocht gaan zijn eer ik in de M.A.C. Store sta wil ik genoeg alternatieven op m’n lijstje om een gebroken hart te vermijden. Als je begrijpt wat ik bedoel. :)

Zet jij morgen ook je wekker voor de release?

20 Comments

 1. 12 jaar ago

  Wat een te gekke producten! Love it.

 2. Kelly
  12 jaar ago

  Super mooie aankoopjes meis!
  Ik heb toch nog Innocence, Beware en Mean & Grean weten te bemachtigen :D

 3. 12 jaar ago

  Leuke aankoopjes zeg! De paarse is juist wel mooi. :yes:

 4. 12 jaar ago

  prachtige foto’s heb je gemaakt van de producten!

 5. Shen
  12 jaar ago

  Ik heb me wekker gezet hell yes. voor de bijenkorf stond ik in de kou met 5 andere dames terwijl bij de douglas een hele rij stond. Ik heb alles kunnen halen wat ik wilde de bite of an apple blush en de twee mineralized eyehadow duos. im very happy!

 6. 12 jaar ago

  Oh my god, wat een prachtige producten :D!

 7. 12 jaar ago

  Bite of an Apple en Toxic Tale zijn echt prachtig. Zo jammer dat ik zo ver van de MAC counters af woon!

 8. 12 jaar ago

  dit ziet er echt ZO mooi uit allemaal, erg gaaf!

 9. 12 jaar ago

  Heel mooi! :) Leuke collectie is het, maar ik snap de hele hype niet zo heel goed…

 10. Lija
  12 jaar ago

  Oh wow, wat een mooie spulletjes. Vind ook dat Resort Life reuze meevalt! Had verwacht dat deze net zo ‘kleurloos’ zou zijn als veel Juicy Tubes. Maar deze is heel mooi! Goede aankoop hoor :D

 11. 12 jaar ago

  Heel mooi! Ik vind de collectie leuk, maar er zit niks bij wat ik echt moet hebben…

 12. 12 jaar ago

  Toxic Tale is een erg mooie lipstick! Ik ga verder niets halen van deze collectie,…

 13. 12 jaar ago

  Oeh, Resort Life is mooi! En permanent? Super!

 14. Lisa
  12 jaar ago

  Bedankt voor de review en die toxic tale en resort life zien er super uit ! :)

 15. 12 jaar ago

  De Toxic Tale lipstick is prachtig! :luv:

 16. 12 jaar ago

  Leuke spulletjes :love: Ik ga morgen ook eens kijken wat er nog over blijft :)

 17. Chirufus
  12 jaar ago

  :yes: ik zet morgen de wekker zeker weten, ik heb namelijk een redelijk lijstje;
  Dark Deed
  Wrong spell
  My Dark Magic
  She who Dares
  Briar Rose
  Mean & Green
  Bad Fairy
  Vainglorious
  Her alter Image
  en dan ben ik ook nog sterk aan het twijfelen aan die Truth and Light of de Cajun, maar da weet ik echt niet of dat ik hem zo nemen ja of nee en dan 2de probleem welke neem ik dan? :?:

 18. 12 jaar ago

  De lipstick is echt beautyfull!! :yey:

 19. lois
  12 jaar ago

  Wat een mooie dingen heb je al gescoord zeg! Jeeeeetje :bloos: Ik ga morgen ook m’n wekker zetten hoor, sta om half 10 in Utrecht!

 20. 12 jaar ago

  Mooiiiiiii :love: