Shoplog: Kipling, Juicy Couture & een plastiek steen

Shoplog: Kipling, Juicy Couture & een plastiek steen

Shoplog: Kipling, Juicy Couture & een plastiek steen

Ik wilde er al heel lang één, en nu de tasjes eindelijk in de winkel liggen, heb ik me d’r één aangeschaft: de Lottie van Kipling. Het heeft even geduurd vooraleer ik er uit was welke kleur ik wilde, maar het is wit met mat-gouden details geworden. Liefde! De Lottie is een kleine schoudertas waar verbazend veel in past. Het riempje kan je er af halen om d’r te transformeren tot een sportieve clutch.
Ik baal stiekem een beetje dat ik nog geen gelegenheid heb gehad om haar mee uit te nemen, mijn Lottie, maar dat volgt ongetwijfeld nog. #groteplannen

Onlangs ontdekte ik per toeval de Juicy Couture bedels. Afgelopen zaterdag stootte ik er een tweede keer op. Ook per toeval, en in een andere winkel (Hopland 14) met een ander aanbod. Spannend! Deze schattige papegaai vond ik zo leuk en tropisch … Bovendien een hele leuke afwisseling voor mijn blauwe badkuip-bedel. Tja. Die heb ik dus geshopt!

De ring vond ik bij H&M. Onlangs liet ik nog weten op zoek te zijn naar een ring – tja, eigenlijk twee: een lichte en een donkere – met rauw regenboogquartz, maar deze vond ik ook heel leuk. En hella cheap, ha!

Shopped @ Antwerpen centrum:
Kipling bij de Kipling store, Lombardenvest 13
H&M (accessoires & lingerie), Meir
Juicy Couture bij Hopland 14 (de naam van de winkel is ook het adres)

Op de wishlist:

Deze open Miss Sixty laarsjes spotte ik bij Avance in Wijnegem Shoppingcenter. #want #NEED! Ze staan helemaal bovenaan mijn wishlist en ik ga ze halen. Binnenkort. Wanneer ik mezelf ervan overtuigd heb dat ik deze zomer zwarte, open laarsjes nodig heb. Ahum.

Iets handiger bij mooi weer (en tja, goud beats zwart any time) zijn platte sandalen. Normaal gezien doe ik niet aan plat, maar in dit specifieke geval ben ik bereid een uitzondering te maken. Ik heb er even – lees: een half uur – over moeten nadenken of ze niet té over the top zijn, maar het verdict luidde al snel: must have!  River Island, hou alvast een paar opzij voor mij …

Deze beauties kwam ik ook tegen bij River Island. Zalige handtassen, me thinks. Maar ja! Nude of oranje?! Ik zou ze allebei nemen, maar heb niet zo meteen €120 over voor handtassen die ik strikt genomen niet nodig heb. U begrijpt, een hartverscheurende keuze. Zou jij gaan voor trendy oranje of toch eerder easy nude?

26 Comments

 • Caro
  7 jaar ago

  jij hebt deze zomer zwarte open laarsjes nodig;)

 • Mada
  7 jaar ago

  I love dat tasje van Kipling, staat nu zeker op mijn wishlist :).

 • 7 jaar ago

  Dat Kipling tasje is echt leuk, en de ring I love!
  Oranje! ;)

 • 7 jaar ago

  Die Kipling tas is GEWELDIG. Jij hebt me aangestoken.

  Oh en oranje, natuurlijk. XD

 • Chani
  7 jaar ago

  De oranje tas zowiezo! En je hebt net al een nude gekocht, toch?

 • 7 jaar ago

  Die Miss Sixty laarsjes zijn zo mooi! Die zouden ook bovenaan mijn wishlist kunnen eindigen… :)

  Het tasje van Kipling vind ik echt leuk, maar misschien valt het wel iets te klein uit voor mezelf. Kipling is er de laatste tijd echt op vooruit gegaan, ik dacht dat ze eeuwig bij de schooltassenlook (die ik al 15 jaar geleden had) zouden blijven…

  De gouden sandaaltjes vind ik echt super cute, er gaat niets boven zulke platte, maar leuke & stylish sandalen op een warme zomerdag.

  Ik zou voor de oranje tas gaan, eentje in een nude kleur zal je vaker vinden dan een oranje… :)

 • 7 jaar ago

  ziet er goed uit allemaal

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke aankoopjes! Die tas? Oranje! Lekkere knalkleur wat deze zomer zeker mag :grijns:

 • katrien
  7 jaar ago

  als je al een nude handtas hebt zou ik voor de felgekleurde gaan! lekker zomers en fleurt je hele outfit (extra) op :D

 • 7 jaar ago

  De Kipling-tasjes uit die lijn zijn moooooi! En ik denk dat ik voor het oranje RI-tasje zou durven gaan, ideaal voor deze zomer!

 • 7 jaar ago

  Dat Kipling tasje heb ik al een paar keer zien voorbij komen! Zo mooi! :love:

 • 7 jaar ago

  ik zou ook voor de oranje gaan, waarom.. Als je dan zoveel geld uitgeeft aan een handtas mag ze wel opvallen en gezien worden! :)

 • 7 jaar ago

  Trendy oranje ja ! Leuk tasje van Kipling btw. Die zijn er fel op vooruit gegaan de laatste jaren, ik ben fan !

 • 7 jaar ago

  Ik heb iets gemist… Kipling is mooi geworden! Waar is de tijd dat ik mijn schoolboeken in mijn veel te grote, paarse kipling rugzak naar school ging..

 • 7 jaar ago

  Ooehh i’m liking the Lottie! <3

 • Yv
  7 jaar ago

  Ik zeg: het oranje tasje. Nude is ook maar zo.. nude? Oranje valt ook prima te combineren met allerlei kleuren B)

 • 7 jaar ago

  Leuke aankopen :D En je wishlist is ook wel leuk ^^

 • 7 jaar ago

  Wouw erggg mooi!

 • 7 jaar ago

  Die tas van Kipling = :love: ! En ik zou voor de oranje gaan, omdat deze zomer gewoon om muchas kleuren vraagt!

  • ellen
   7 jaar ago

   Inderdaad! :) Hoeveel kost die van Kipling eigenlijk? x

 • 7 jaar ago

  Beide tasjes zijn super mooi en die sandalen zijn zo cute!

 • 7 jaar ago

  Ja ik heb die tasjes ook gezien.. MOEILIJKE keuze.. maar ik zou voor oranje gaan omdat dit echt een pracht exemplaartje is en nude tasjes zijn makkelijke te vinden en je komt vast nog wel ene tegen waar je helemaal voor valt :)

  En wow die zwarte laarsjes zijn geweldig ^^!
  Die sandaaltjes zijn wel heel opvallend.. zou ze absoluut niet kunnen matchen met mijn kleding kast, maar als jij het wel kan zou ik er voor gaan. Ben alleen bang dat je bij dat soort schoenen er snel uitgekeken raakt..

 • 7 jaar ago

  Die handtassen zijn prachtig! Bedoel je 120 euro voor beide samen of per stuk?

  • 7 jaar ago

   Voor de twee! Anders was één zelfs geen optie … ;)

   • 7 jaar ago

    Ja, dat zou idd een beetje duur zijn dan :)
    Vind ze wel heel mooi! En voor eentje te kopen, valt 60 misschien nog wel mee .. Als ze lang meegaan natuurlijk.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close